Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 500
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 930
На Теди коментарите и те изчезнаха, блокираха ли те?:/
Е та как да не ме блокира, като й се казва истината така ще е.

# 3 931

welcome to the club

# 3 932

welcome to the club

Satisfied

При мен Machete-то още го държи и даже води диалог с него, но това сигурно е заради почерпката й в кръчмата и защото в момента уважава всички. Grinning Утре вече и него няма да го има вероятно. Disappointed Relieved Scream Head Band Клето, клето Мачете!

# 3 933
Естествено, че ще са на ясла и дг, къде да са. Моята преди втората год. я хвърлих на яслата Grinning там е мястото на децата, а не по кафетата и сторитата.
Те родителите от Холувуд имат разни таланти.......

Е тя и Пепе "хвърли" София на ясла още около годинка.. та тоя защитен аргумент на госпожа инфлуквототам-защитничката издиша напълно.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 00:33 от tuali

# 3 934
Тя първо плясва една логорея после блокира. Така да си знаят другите какво ги чака, 🤣 🤣 🤣

# 3 935
Скрит текст:
Какво е УТ 🤣 да не е некоя нова медия

Скрит текст:
Явно това е съкращение на Youtube, измислено от Фалша Stuck Out Tongue Winking Eye
Коментарите на Теди и аз не ги виждам, но на Yogurina са там Hands V
Пепо, Пепоооо вземи се скрий някъде! Hands Thumbsdown
Edit: Коригирам се и се извинявам на Yogurina. Реших, че machete си ти Blush

# 3 936
Естествено, че ще са на ясла и дг, къде да са. Моята преди втората год. я хвърлих на яслата Grinning там е мястото на децата, а не по кафетата и сторитата.
Те родителите от Холувуд имат разни таланти.......

Е тя и Пепе "хвърли" София на ясла още около годинка.. та тоя защитен аргумент на госпожа инфлуквототам издиша напълно.
Тая нали мнооого добре я познава Grinning няма такива смешнички.
И тръгнала да коментира кой какво правел цял ден, тя ще ми дава насока какво за правя, като че съм й в къщата.

# 3 937
Ей за това Чери лейди беше права. Понякога по-добрият pr е просто да замълчи и да оставиш да мине. А тя я момента се излага ужасно много, че и Филипчо се присъедини в излагацията.
"По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това."

# 3 938
  • София
Мен не ме притеснява толкова режисирането, а смяната на тона в рамките на 20 секунди. Това може да го направи само личностно разстроен човек- лигаво, мило и разтапящо се пред публика и студено, заповедническо насаме.
Това е драмата в моите очи и подозирам, че на затворени врати държанието й е отвратително.

# 3 939
Имало технически проблеми, затова е повторила, да ама се видя как Сиена не пожела да яде, а София го изяде, заби айфонЯ и Пепе със заповеднически тон "хайде пак", пък после беше много учудена, че Сиена се е наяла. Е то се видя още от прецаканото стори, че Сиена не иска и София изяде съдържанието на лъжичката. Не на нас тия, не сме расли сред доматите.
Егати драмата😂
Прекалявали сме. И така да е, нали са над тези неща, какво ги интересува.
Никой нямаше да го прави на въпрос ако не казваше, че децата се появявали случайно пред камерата. То това дразни, всъщност.

# 3 940
Това с техническия проблем и особено "вие не сте ли заснемали снимка повече от веднъж докато стане" е жестоко. Да, заснемали съм снимка много пъти, но каква е идеята да презаснемеш два, три или осем пъти едно стори, което е уж спонтанен, забавен момент между деца? Или пък не е?

# 3 941
Имало технически проблеми, затова е повторила, да ама се видя как Сиена не пожела да яде, а София го изяде, заби айфонЯ и Пепе със заповеднически тон "хайде пак", пък после беше много учудена, че Сиена се е наяла. Е то се видя още от прецаканото стори, че Сиена не иска и София изяде съдържанието на лъжичката. Не на нас тия, не сме расли сред доматите.
Егати драмата😂
Прекалявали сме. И така да е, нали са над тези неща, какво ги интересува.
Никой нямаше да го прави на въпрос ако не казваше, че децата се появявали случайно пред камерата. То това дразни, всъщност.

Да, ей тъй на, случайно прави по няколко дубъла на видео и намсоколко кадъра снимки, докато излезе перфектното, по меганатуралните инста пърфект критерии. Натурално, та дрънка. На кухо.

# 3 942
На фона на J&J драмата, Мара Шанела ми стана с една идея по- симпатична. Последното й видео си спазва изрично новия закон във Великобритания от CMA, според който вече упоменават кое е подарък от бранд, кое е закупено, има си дори инструкции какъв тип хаштагове са подвеждащи.

# 3 943
Пепе недоумява как не разбираме, случайно децата са взели в обектива й найсе пъти, с една и съща дейност, какво не сте ли го преживели и вие, деца имате Simple Smile)

# 3 944
Мале, голяма драма се е разиграла снощи. Ама е минала метлата на някои коментари в профила на Пепа.
При положение, че толкова народ се включи да я защитава, явно ги тресе дали няма да има последствия за кариерата й това стори. Филипчо се притесни, че може да се наложи да спре да лентяйства, пр-ката, че ще спре да й снася златни яйца кокошката. Голям мазол настъпихме, момичета. Joy
А оная дето ни упреква, че сме разкостили Пепа, чете тук толкова редовно и детайлно, че чак и бележки си води. Жалка история.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 07:59 от @steraki

Общи условия

Активация на акаунт