Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 832
  • 822
  •   1
Отговори
# 165
Опитвала съм, любими са ми солените - топено сирене, кашкавал.
Имам въпрос - защо не се продават замразени за в къщи?
Ще е удобно за бърза закуска или за гости.

Здравейте,
В момента работим върху нова серия продукти, подходящи за продажба в замразено състояние в хранителни магазини и изпичане в домашни условия Wink

# 166
Да опитвала съм почти всички видове и любими са ми тези с вишна и с пица.

# 167
  • Велико Търново
Ооо, да! Форнети за закуска вкъщи,без да се налага да ходя рано рано навън! Това би било чудесно!

# 168
Да - опитвала съм и най-много харесвам тези с топено сирене и гризините, както и багетата със семена.
А въпросът ми е към инж. Красимира Йорданова - Как гарантирате качеството на използваните продукти и как се съхраняват форнети във франчайз партньорите?

Здравейте,
Качеството на използваните продукти се гарантира чрез строг контрол при избора на доставчици на суровините. Всеки доставчик на суровини трябва да отговаря на дълъг списък от критерии, а предлаганата от доставчика суровина се тества в продължение на няколко месеца. Също така Форнетти разполага със собствени лаборатории за микробиологични изследвания, като всяка партида от доставената суровина минава микробиологичен анализ преди да се вложи в производството. По отношение на начина на съхранение на продуктите - нашите франчайз партньори преминават технологично обучение, в което специалистите ни запознават партньорите с правилата за съхранение, изпичане и работа с продуктите.Simple Smile

# 169
Честно казано не знам има ли някой, който да не е опитвал форнети. Simple Smile Лично аз съм опитвала и любимите ми са тези със сладък пълнеж - ябълка или вишни. А как само вървят със сутрешното кафе... Coffee
Ако наистина ги пуснете за употреба и от домакинствата цена няма да имате. Бих си купила с удоволствие.

# 170
Опитвала съм, най-много харесвам с топено сирене.

# 171
  • Пловдив
По едно време Форнети бяха голям хит вкъщи. Сега нямам наблизо. Любими са ми с топено сирене, явно не само на мен Simple Smile

# 172
  • Горна Оряховица
да, много пъти. Имаше с ягода и някакъв бял крем като йогурт мисля.

# 173
Да, опитвала съм почти всички видове и любими са ми тези с топено сирене и пица.

# 174
Да,опитвала съм.Най-много ми харесват с топено сирене

# 175
Опитвала съм тези с топено сирене.

# 176
  • Пловдив
Опитвала съм почти всички видове форнети. За сега любими са ми тези с топено сиренце 😘

# 177
Опитвала съм доста видове. Любими са ми тези с вишна и с топено сирене.

# 178
Поздравления за колегите технолози. Както се казва - право в десетката. Аз и моето семейство обичаме форнети и често купуваме. Предпочитаните ни вкусове са със сирене и с кайсия.

# 179
Преди доста време си купувах от тях, скоро не съм, няма обект близо до нас. Най ми харесваха форнетите с вишни, бутер тестото добре се комбинира с киселичкото.

Общи условия

Активация на акаунт