КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Така си  имислех ,няма мерак за моята стока ,рекох като е скъпа  да има желаещи, скъпото е  качествено и ценно.
Нямам снимки ни с внучета ,ни с кучета                          ,прескачат ме,явно развалям пейзажа.но поне децата снимат  и имам техни да ме радват.
Днес фифти -фифти работата.Утре ще видим.
Как се фу кам само с     вториа двор , уреден   и блеснал , нали не знаят, че синът го е уредил и ми приписват  заслуги, но си трая , кво ще обяснавам на всеки.       не ми е  уред компа ,нещо щракам без да видя и не знам какови  как да оправя.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 106
Мамси,
Скрит текст:
нарекоха го Рико, на галено Ричи или  Ричко.  Кучетата по-лесно си запомняли имената, ако съдържат р.
Боряна, какво те притеснява сама да поискаш да те снимат с децата? Големите  вероятно не се сещат, не че не искат.
Яне, и утре е ден.  Морето е на крачка от теб.
Тану, и при нас още  е хладно, но един от божурите ми цъфна.   Имам 4 -5 от ниските рози, но като при вас още  няма пъпки. Мушкатата ми в лехата са живи и се развиват, но още са много далече от цъфтеж. Когато, тогава.
 Лека нощ на всички! 

# 107
Нищо не ме притеснява , аз по принцип не обичам да се снимам, не се сещам
 мога винаги да поискам
 Тук   днес първите ягоди опитах ,до толкова е   развито  земеделието.И бъз берете , и сок правете.

# 108
  • София
Среднощен привет, красавици.

Изследването започва от тази сутрин. Ще получите в пощите си указанията. Някои вече са получили инструкции. Всяка от вас е заведена под т.н. факултетен номер. Ето ви номерата: попълвате ги там, където пише факултетен номер.

Скрит текст:
4002 АЙША, 4003 АРИТА, 4004 ГРЕТИ, 4005 ИВЛИН, 4006 КРЕМЧЕ, 4007 ЛУСИ, 4008 МАМСИ, 4009 МАРИНА ВЛАДИ, 4010 МАЯ, 4011 МАЯ 50, 4012 МЕРИ ПОПИНС, 4013 НЕША, 4014 ПИПИЛОТА, 4015 РИМАР, 4016 СВЕТЪЛЧО, 4017 ГЪБКАТА, 4018 ТАНУ, 4019 ФУРИЙКА, 4020 ШПУНЦ, 4021 ЯЖКА, 4022 ЯНКА, 4023 АЛФЕЯ, 4024 АЛФЕЯ - cvetnica, 4025 ДАЯ, 4026 ДИДИМИТИ, 4027 ДИДИМИТИ -МЪЖ, 4028 ДИДИА, 4029 ДЖИЛИ CVETANA_...4030 djili...4031 cvetana.i.... 4032 ДОБИ.

Момичета, дайте ми знак, че всички сте получили указанията и участието ни започва.
Ще ми бъде трудно да ви прозвъня всички. Поне да звъня само на тези, които не ми дадат знак, че са си проверили пощите.
Благодаря ви за желанието да помогнете!
Лека нощ, милички Hug

# 109
  • в малка спретната къщурка
Добро да е утрото Ви!
Фло, получих и прочетох.Притесних се за факултетния номер и добре,че влязох в мамата и го открих.
Слънчев и усмихнат ден на всички! Вече съм на тръстиката.

# 110

Добро утро момичета! Хайде ставайте-има кафе и закуска!
Да знаете каква пишман градинарка съм-чак дископатия получих-бях с високо кръвно, не че се е стабилизирало, но като ми светна малко отидох в мини градинката ми-първо вдигнах един тежък прозорец и има няма 5 минути скубане на трева и не мога да се изправя-мазила, хапчета-но си боли. ММ и Танита участваха с хора във фестивал в Попово-а аз в леглото и следях снимковия материал. Взели са първото място-даже и парична награда имат.
Чакам да намелеят болките в кръста и да започвам упражнения. Та такива работи с моето градинарство.
Лека седмица и дай Боже хубави неща да ни се случват а не из невиделица-изненадки ...

# 111
Добро утро!
Днес ви пожелавам да мислите за това, което ви прави щастливи. Да правите това, което ви харесва.🌞☕🍀🌸💐🌷🌼💝
Фло, получих първата инструкция,дано да я спазя🌞☕🍀

# 112
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро  и от мен!
И аз имам съобщение в пощата, но само от вчера. Днес още нямам инструкции. Ще проверя по- късно.

# 113
  • Вила Великула
Фло, аз получих съобщението.
Лек и успешен ден на всички ви!

# 114
  • София
Добро утро  и от мен!
И аз имам съобщение в пощата, но само от вчера. Днес още нямам инструкции. Ще проверя по- късно.

И аз така. Съобщението е от 
от:   
Kaloyan Mitev (MitevKP@cardiff.ac.uk)
 Очаквах да е от жена... Фло писах ти на лични.
  Добро утро.
 Чакам техник за пералнята.
 Рендосах си палеца и като го сгъна ми блика кръв,та върша всичко с лява ръка.
Шъ съ упраим.

# 115
  • София
Фло, аз получих съобщението.
Лек и успешен ден на всички ви!

И аз също. Защо да не влизаме в интернет?

# 116
Добро утроо!

Фло, получих

# 117
  • София
Добро утро и от мен!

Фло, и аз получих точно две съобщения от снощи до днес сутринта.

Римар, точно обратното казват - да влизаме в интернет и да прекараме колкото се мое по-дълго там, т.е. по-дълго от обикновено - който може, де . Simple Smile

На всички ви усмихнат ден и дано да изгрее слънчицето мило!

# 118
  • София
Днес е ден 1-ви от тридневното проучване.

ДНЕС Ви моля да ИЗПОЗЛВАТЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НОРМАЛНО. Това включва Facebook, Twitter, Snapchat, Tinder, Instagram, Tumblr, LinkedIn, Pinterest. С други думи през целия ден, моля, използвайте тези форми на онлайн комуникация както обикновено все едно, че не участвате в това проучване.

Тази вечер ще Ви изпратя линк, за да попълните онлайн въпросник, свързан с изследването.

С най-добри пожелания

Калоян
 Пак питам и вие ли сте получили писмо от този подател? Трябва да се ползват социалните медии

# 119
  • София
Добро утро и от мен!

Фло, и аз получих точно две съобщения от снощи до днес сутринта.

Римар, точно обратното казват - да влизаме в интернет и да прекараме колкото се мое по-дълго там, т.е. по-дълго от обикновено - който може, де . Simple Smile

На всички ви усмихнат ден и дано да изгрее слънчицето мило!

Това получих аз!!!
ДНЕС Ви моля да ИЗБГЯВАТЕ ИЗПОЗЛВАНЕТО НА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. Това включва Facebook, Twitter, Snapchat, Tinder, Instagram, Tumblr, LinkedIn, Pinterest. С други думи през целия ден, моля, НЕ използвайте тези форми на онлайн комуникация. Можете да използвате чат приложения като WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, но само, за да си пишете съобщения с други хора.

Общи условия

Активация на акаунт