КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
                            Добро утрооооо!
                            Ето какво получих аз от същия потребител:"ДНЕС Ви моля да ИЗПОЗЛВАТЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НОРМАЛНО. Това включва Facebook, Twitter, Snapchat, Tinder, Instagram, Tumblr, LinkedIn, Pinterest. С други думи през целия ден, моля, използвайте тези форми на онлайн комуникация както обикновено все едно, че не участвате в това проучване."
                            Тъкмо щях да питам за факултетния номер,но и това видях тук.Чакам вечерното съобщение!
                             Лек и спокоен ден!

# 121
Правете каквото ви казват ,дами.

# 122
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз получих съобщението, което е публикувала Шпунци, т.е. НОРМАЛНО да си ползвам мрежата. Явно всеки участник получава различно съобщение.

# 123
  • София
Относно анкетата - явно сме получили различни инструкции. Моите са:
Скрит текст:
Добро утро!

Благодаря Ви, че се съгласихте да участвате в изследване, свързано с използването на социалните медии.

Днес е Ден 1-ви от тридневното проучване.

ДНЕС Ви моля да ИЗБЯГВАТЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. Това включва Facebook, Twitter, Snapchat, Tinder, Instagram, Tumblr, LinkedIn, Pinterest. С други думи през целия ден, моля, НЕ използвайте тези форми на онлайн комуникация. Можете да използвате чат приложения като WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, но само, за да си пишете съобщения с други хора.

Тази вечер ще Ви изпратя линк, за да попълните онлайн въпросник, свързан с изследването.

С най-добри пожелания

Калоян
Така, че всеки да чете своите.
Жабче, честито поредно внуче и то момиче. Да ви е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и да е късметлийка.Flowers HibiscusPeople Princess
Хубава и успешна седмица на всички ви!!

# 124
Фло, аз мога чак след обяд да си отворя пощата и да отговора. Фак. номер си го видях

# 125
Получих съобщение.  Трябва да използвам Интернет нормално.

Предполагам, че указанията са различни, защото целите на анкетата са такива.  Затова да следваме инструкциите. Човекът си знае какво ще прави с данните..

# 126
  • Кубрат/ Пишурка
И аз получих да ИЗБЯГВАМ интернета!  То и без това рядко мога да го ползвам... И е от същия подател.

# 127
  • София
Е, явно аз съм с привилегии. Да седя колкото се може повече в нета, туй ми е указано. Money Дано днес да успея да го изпълня.

Но, да знаете че, когато черна котка пресече пътя ви, това означава, че животното отива някъде. И на 13-о число... същото...  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 128
Ми така и така имаш задачата да стиш в нета ,поне пиши нещо да доказваш престой.Аз сварих една партида бъз , почвам втора.По-бързо става на партиди и  докато врат правя следващата.Домързя ме вече но няма как.закъснях че нямаше течаща вода до пладне.

# 129
  • Варна
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60307595_113743693 … d&oe=5D296FDE

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60137220_113753196 … f&oe=5D5B36DF

На 11.05. с хора за стари градски песни бяхме в гр.Попово, на 12.05. пяхме. Квартета към хора ни взе Първа награда- купа и диплом, а хора ни спечели Голямата награда на Кмета- герба на града и единствената парична награда, много сме доволни, щастливи и благодарни за първите места- труда, постоянството и таланта ни бе оценен за пореден път!  Musical Score
На 11.05.1969 г., един слънчев и красив майски ден, с ДС сключихме граждански брак и така до днес - 50 години!
Вечерта, преди фестивалния ден, бяхме на заведение в Попово и съответно почерпих хористите за щастливото събитие. Дъщерите ми купиха за случая почерпката със всичките допълнения- еднолитрова бутилка уиски за да почерпя точно на датата и за нас с ДС бутилка вино розе, да се почерпим като се прибера. Мотива им беше, че ако го е нямало 11 май 1969 година, нямало да ги има и тях! И двете питиета били маркови, аз от уиски не отбирам, но компанията бе очарована!  Champagne
Страхотен празник се получи, трогната и умилена бях!  Simple Smile
Със семейството юбилея го отбелязахме на моя 70-годишен юбилей, дванайсет дни по-рано защото Бори след празниците замина за Амстердам, зетя на голямата щерка нали е морско чедо замина "на рейс", на сестра ми малкия син замина за София, където живее и работи..... та това беше причината да избързаме с празника, с пожеланията, с почерпката.....
За мен и ДС месец Май е един прекрасен месец в който се оженихме, в който се родиха и двете ни дъщери.
Да ни са живи и здрави децата, внуците и накрая ние с ДС за да им се радваме и гордеем с това което сме създали, отгледали и възпитали. Дай Боже!  Flowers Four Leaf Clover
Снощи се прибрахме късно и затова с ДС  днес на обяд празнувахме нашия си празник! Сега сме преяли, препили, весели, ухилени и изненадани, кога и как минаха тези ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ!!!
Дали само остаряхме или и мааааалко помъдряхме, не сме го уточнили още!
Той взе да подремва на масата и вече си полегна, а аз след малко, че първо реших да ви се похваля, как три дни празнувам ЗЛАТНАТА СИ СВАТБА!  Sparkling Heart
Дано съм успяла да кача снимки от гр.Попово, да ви покажа какво е пенсионерски празник и веселие!
До мен е Никито, но Дидимити не успя да дойде "по технически причини"! Бързо оздравяване и друг път здраво да държиш фронта, за да нямаш отсъствия от купона!
Дидия, твоята роднина е на първия ред в ляво на общата ни снимка.

Жабче, честито внучка! Да ви е жива и здрава, да ви е радост и гордост!  Flowers Four Leaf Clover

Хубава вечер, девойки! Hands Plus1

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:33 от tanitatania

# 130
Танче мила,
Честита ви годишнина с твоето момче!
Бъдете здрави,все такива дейни и неуморни!
Бъдете щастливи и се гордейте с децата си!
И Горчивоооо !❤❤

# 131
Честито на юбилярите!

# 132
Танита, честита годишнина и браво за успеха на хора ви!

# 133
Привет-мривет от мен!
И добре дошла на Матеа, внучката на Жабка с прекрасно име! Благословена да е със здраве, късмет , прекрасен и щастлив живот, успехи и обич да й бъдат спътници!
И на благословените внучета на Борянка - щастливо детство, знания и мъдрост да събират, здрави и читави да растат, умни и разумни да са!
Честити празниците  и годишнините на празнувалите, рамо и опора да си бъдете, обич и радости да споделяте!

Иначе - нямам съобщение в пощата цял ден, до момента. Може и да не съм събудила интерес, нали по- рядко пиша и се включвам smile3503.

Все пак ще проверявам.  И при възможност ще се включа.
За сега  Hug Hug Hug!

# 134
Танче,честита златна свадба на теб и дядо Стефчо!!!Здраве,късмет и много радост за вас и вашите наследници!!!Наздраве!!!

Фло,в моята поща няма друго писмо и какво разбира младежа под "вечерта"???ЩОт аз си мисля,че вече е вечер,а анкета нямам.

Общи условия

Активация на акаунт