КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 170
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз нямам
Ако е вечер по тяхно време сигурно ще е полунощ

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:08 от rimar

# 136
  • София
Здравейте, красавици!
И аз нямам известие. Направо се ядосвам! С толкова желание се включих, а накрая да отпадна. Здраве да е. Гаджето има, а аз - не. Не се косете. Важното е, че имахме желание да помогнем. Нали знаете, че Господ отчита и добрите намерения. Simple Smile
МЕРИ, няма значение. По-добре е сутрин да си отваряш пощата, за да си видиш указанията. Различни са. Simple SmileИзпълнявайте си указанията и вечерта след 21.00 мисля, че ще получите и анкетата. Десетина минути се искат. И ММ още не я е получил. Очакваме я.
Свърших с административните задачи. Сега следва приятната част.
ТАНИТА, толкова подробно ни разказа, че все едно бях на тържеството ви!
ЧЕСТИТА ВИ ЗЛАТНА СВАТБА! Бъдете здрави, за да се радвате на всичко, което сте създали през тези съвместно изживени години!Радвайте се, гордейте се! наздраве и гор - чи - воооооо!
Представям си ДС като те подгони, за да изпълни заръките за горчивото! А ти, булка, недей много да бягаш Wink
Лелееее, колко е хубаво такова тържество!
Поздравления за чудесните ви изяви. Та вие сте обрали всичките първи места! Молодцъй!
Гушкам ви Hug и отивам да надничам в пощата на мъжО. Аз сигурно не съм слушала и затова няма анкета за мен Mr. Green

# 137
  • София
Фло, виж да не е в Спам

# 138
  • в сърцата на любимите ми хора
Танита, честита ви златна сватба. Още толкова години заедно ви пожелавам да изживеете в мир, здраве и разбирателство! Наздраве за вас!

Аз имам анкета, дори вече я попълних. Може по различно време да постъпват в пощите въпросите. При мен всичко е наред.

# 139
  • в малка спретната къщурка
Танита, честита ви златна свадба! Дълги години да празнувате все заедно! Да държат краката и да сте наред с главата!
Чакам си анкетата и ще я дочакам. До края на капките все ще пристигне, а то бая път има докато дойде.

# 140
  • София
Сега дойде. Ще попълвам като свършат Капките.

# 141
  • София

Аз съм готова! Попълних всички въпроси!

Лека вечер!

# 142
  • в малка спретната къщурка
Анкетата изпратена. Сега ще се опъвам по гръб.

# 143
  • София
Попълних си всичко за днес, лесно беше.
Танита, да сте живи и здрави с ДС и да гледате правнуци зааедно!

# 144
И аз получих мейла,но няма да попълвам анкетата,защото нямам получени инструкции. Така пише.

Фло, станахме две,които няма да попълваме.
Очаквам утрешния мейл.Ако всичко е нормално ще попълвам.

# 145
Попълних и изпратих

# 146
                      И аз се включвам към групата на попълнилите анкетата!Някои от примерните отговори изобщо не отговаряха на това,което бих написала,но се постарах да се вмъкна в тях.Разбира се не знам точно каква е целта и с нетърпение чакам третия ден за да видя какво аджеба точно се изследва.По принцип освен в посочените социални мрежи доста време се прекарва и в други сайтове,но за тях няма никакъв въпрос,а и няма как да отговориш със свободен текст.Мисля,че ако се изследва ползването САМО на социални мрежи анкетата е добра,но ако се изследва ползването на интернет ,като едно от средствата за комуникация и придобиване на ивформация анкетата има пропуски.Нещо не ми допадна и ми се стори малко едностранна,но пак казвам,че след като не знам целта на изследването мога само да гадая.Yum

# 147
  • София
И аз приключих. Някои неща не ми допаднаха нещо. Напр. днес по инструкция не ползах соц.мрежи /само сутринта докато не получих инструкциите/. Но има въпрос в проценти колко време сте използвали соц.мр.  като сбора от процентите трябва да е 100. Тук измислих глупост, но нули  не писах, защото не правят 100. Вече и ми се спи, но както и да е.  Първи ден приключих.

# 148
  • Варна
Гъбче, Борянка, КАГ, Арита, Дидия, Фло, Мамси, Фурийка, Айша, благодаря ви от сърце милички за красивите пожелания!     Nerd
Благодаря най-сърдечно и на тези, които ми се поздравиха по телефона и във Фейса!  Sparkling Heart  
Очаквам пожеланията да се сбъднат! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря също и за поздравленията за отличното представене на "Аспаруховски бриз"!  Nerd
Утре след обяд имаме репетиция, ще бъдат предадени на хористите!   Musical Keyboard  Musical Score  Microphone

Почерпете се виртуално за двата ми повода! ДС много се зарадва на "горчиво-то"!
Наздраве и да ви е сладко!  

http://images13.snimka.bg/001954423.jpg?r=0          https://gradcontent.com/lib/600x350/champagne-cups.jpg

https://www.topactualno.com/wp-content/uploads/2015/07/sladoled-1.jpg

# 149
  • Вила Великула
Tanitatania честит юбилей. Още поне толкова да сте заедно и да се обичате.
Едва тази сутрин попълниха анкетата. До 24.00 часа не я получих, а сутринта беше в спама.

Общи условия

Активация на акаунт