Ум щЪ му зайде на момчето като ми види дневните контакти.
И в къщи като се върна пък фЕмилито.......та цял ден от контакт на контакт ми иде.
Ето днес се старах да не се вихря много из фейса,но пък месинджъра и вайбъра е разрешен.Никъде обаче не се отчита престоят ми в други сайтове,а аз съм в тях повече от колкото в контактните мрежи.Та по тоя повод пиша,че хич не ми е ясно какво точно се изследва и вече си мисля,че резултатите от този тест са предопределени.Вероятно утре ще получа писма с третата възможност и отново същите въпроси и отново мъъъничка промяна в %-тите на отговорите.
Да се оправя набързо с него,че да си догледам филма.
или когато обработят данните.

Важен е духът и самочувствието ти,а килограмите ....50 и другото чар!
Важното е,че има кой да ни обича и без да мязаме на онази от снимката.Важното е,че има и ние кой да обичаме и да изпитваме с него всички емоции на младостта.
Малките ни приемат такива каквито сме и то с много обич.Поне аз това чувствам в моите.По 100 пъти на ден чувам думата "обичам те" и когато мрънкам за килограми и бръчки ме успокояват,че "бабата на еди кой си е дебела и грозна,а ти - не"! И тук като приказката за гаргата и гарджето - от моето по-хубаво няма.
Е,и всяка баба , каквато и да е , си е най-хубавата и най-обичаната за внуците си.Давай малко по-оптимистично и не задълбавай в дълбоки размисли.Каквото било било и минало и заминало ,по-важното е това пред нас и след нас! Препоръчани теми