КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Шъ гу дръпна малку утпред и  става                                                                       

# 166
  • София
А бе, само на мен ли ми се струва, че въпросите за втория ден са същите?

# 167
  • София
А бе, само на мен ли ми се струва, че въпросите за втория ден са същите?

Да, така е. Но са според днешната задача. Ако вчера е трябвало да се вихрим целодневно в нета  днес да сме се ограничавали. Затова очакват и отговорите на един и същ участник да са различни.

# 168
  • София
Да, ясно, че е според задачата, но реших нещо да не бъркам аз. Мерси.

# 169
                         Маринка,и аз го забелязах.
                         Поставените задачи наистина са други,но резултатите не могат да се различават много,защото се търси 100 %.И си принуден да ги постигнеш.Ограничаването ми в социалните мрежи /поставената задача/ се компенсира с месинджър и вайбър / не са ограничени/.За това и вчера казах,че не ми е ясно какво точно се изследва.Еле пА аз, като учител ,нали се сещате с колко хора контактувам на ден. Smiling Imp Ум щЪ му зайде на момчето като ми види дневните контакти. Yum И в къщи като се върна пък фЕмилито.......та цял ден от контакт на контакт ми иде.Yum Ето днес се старах да не се вихря много из фейса,но пък месинджъра и вайбъра е разрешен.Никъде обаче не се отчита престоят ми в други сайтове,а аз съм в тях повече от колкото в контактните мрежи.Та по тоя повод пиша,че хич не ми е ясно какво точно се изследва и вече си мисля,че резултатите от този тест са предопределени.Вероятно утре ще получа писма с третата възможност и отново същите въпроси и отново мъъъничка промяна в %-тите на отговорите.
                         Фло,ти знаеш ли каква точно е целта и какво искат да докажат?
                         Ставам,че отново някой контакт звъни на вратата. Yum Да се оправя набързо с него,че да си догледам филма.

# 170
  • София
Момичета, въпросникът е същия като вчера ( аз надничам в анкетата на мъжО), но отговорите са други, съобразно задачата. Не знам каква е целта на занятието. Предполагам момчето ще обясни след като завърши изследването т.е. след утре  Simple Smileили когато обработят данните.

ДИДИА, разсмя ме с твоите контакти Simple Smile

БОРЯНЧИЦЕ, подръпни роклатА малко, ама само малко, че да не се свлече от раменете. hahaha Joy

ПиснА ми от курсови работи. Остана още половин, ама накрая най-бавно върви. Ще я довърша, къде ще ходя.

Хайде сега лека нощ newsm46

# 171
  • София
Дидия, с тия твои контакти се сетих за една много смешна ситуация. Преди години беше написала, цитирам по памет, нещо от сорта: Останах накрая с едно от моите деца и като дойде баща му ме покани, за да ме закара до дома. Аз реших да не се правя на ощипана мома и се качих. Та, така успях да се прибера по-бързо. Laughing Laughing

И след това някоя нова дружка те запита: Дидия, ти колко деца имаш и от колко мъже?

Аз като никога гледах поредната серия "На границата", много хубав филм. И то по военните разкази на Йовков, как няма да е хубав.

Хайде, лека нощ!

# 172
Аз пък си мисля за въпроса на Фло дали мяза на оназ, ми мязахме  и ти ,и аз и другите и мното хубаво мязахме ,но вече на нищо не мязаме.Обективно , пък то за близките и за себе си сме си на 23 , нито ден повече.И под 50 кила ,да не забравим.

Лека нощ че и добро утро , още ден имате  да пишете.

# 173

Добро утро готини! Сервирам кафето и кой ще познае къде отивам рано, рано-не се напъвайте-на работа ще ходя след 5 дни болнични. Не, че кръвното е на шест-добре, че от дископатия намаля болката.
  ПРИЯТЕН И УСМИХНАТ ДЕН!!!

# 174
Добро утро момичета!
Благодаря за кафето Диди Мити!
Най-напред да честитя празниците на всички ,които съм пропуснала! Нека да са здрави, щастливи благословени!
При мен нищо интересно,  битовизми.
И аз също си попълних въпросника за два дни. Чакам за трети ден да попълня.
Компютъра ми блокира и пиша на телефона, но ми е трудно, затова ще бъда кратка.
Ставам да се приготвя, че ще излизам по задачи навън!
Хубав и приятен ден на всички !
Прегръдки от мен!

# 175
                          Добро утроооо!
                          Прясно излюпена пия от кафенцето ти Дидимити! Благодарско и е приятно да го пия с компания,а и задачата ми за днес е да се вихря из дебрите на социалните мрежи и разните контакти.Аз се чудя как да се отърва поне от част от тях ,ама след малко пак на тръстиката и контакти бол на всяка минута,с емоции от изправяне на нокти до тихо блаженство докато ми спят част от контактите! Yum
                          Маринка,и аз го помня този случай - винаги съм казвала,че съм ухажвана и обичана жена и сега си имам няколко младежа дето се гушкаме през пет минути.Уж пораснаха пък като ме погледнат и ме разтапят.Радостното е,че ме предпочитат умни,красиви и интелигентни младежи и е удоволствие да контактуваш с тях.
                         Фло,наша гордост ,не свършиха ли тези курсови или вие ,като учениците, давате с писмени задания и глас не ви се чува.Сега дават тест и....изпитване устно от дъжд на вятър.Ние бяхме по-близки с учителите си и контактите ни бяха приятелски.Поне аз не си спомням учител,с който не сме разговаряли,не сме се шгували и т.н.Имахме любимци,а сега ... нещо не се получава ,защото по-често чувам " този е гаден" и рядко "страхотен е"!
                         Борянка,в нашия случай не е важно как и на кого приличаме !Дето викаше една колежка важното е да мърдаме и да сме с акъла си. Yum Важен е духът и самочувствието ти,а килограмите ....50 и другото чар! Smiling Imp Важното е,че има кой да ни обича и без да мязаме на онази от снимката.Важното е,че има и ние кой да обичаме и да изпитваме с него всички емоции на младостта.
                         Като гледам времето навън хич не ми се излиза от пижамата,ама ще ми се наложи,че ми се пада и ходене до центъра.Сега се чудя как да накарам ММ да ми свърши работата,а аз да мина метър. Yum
                         Лек и усмихнат дъждовен ден!

# 176
За днес указанието е да не използвам социални мрежи. Отлично! Причина да ИЗЛЯЗА, защото за последно съм напускала дома ми  преди 12 дни. Изключвам ходенето до магазина, който е на 30 метра от нас за десетина минути.
Чао!

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 18:16 от K.A.G.

# 177
О ,Диди , ако не знаеш, подозираш ,че съм наясно с всичко.По нашия край  е всякак ,зависи от човека ,дето  говори.И заблудите  са си за който ги приеме.
Хубаво е ,че имате кой да ви                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       обича и да обичате.Някои си нямаме и погрозняваме  без обич.Но и това не е вярно.Имаме спомени за обич и тя е жива.Все пак  дори  недоносена и  не изживяна , обич е имало.Не  се смятам от нашия край дори когато говоря , от мен са си изводите.Истината и  само истината.Което не пречи да виждам което и ти-50 кила и чар.И да имам вълшебно огледало,което ми показва красота , дори онази бледнее, всичко е в кратунката.И на моменти.
Като се за                                                                           мисля ,все се виждам остаряла ,  от десетилетия, явно съм взискателна, но като мине време , остарея  още инаистина ,виждам назад каква съм била.,млада и хубава           и желана.Срам ме беше  и не вярвах като ми направят комплимент , мъжът ми явно  много се е старал  да не виждам други, да са прозрачни пред очите ми и то по лесен начин-да мисля себе си за грозна.но е предпазвало от грехове това.
Знам ,че се шегуваме, правим си  веселото.И онази си е  пуйка ,не за друго ,нагласена е  и млада.Всяка може да е  красива при малко  труд на 20.Важното е след красотата и младостта какво остава...Чарът след  всичкото ...

# 178
                Ей,Борянче,как "Някои си нямаме и погрозняваме  без обич." Ти,лично,си имаш Макс и Мила и в техните очи едва ли погрозняваш .Мъжете не ги броя изобщо. Smiling Imp Малките ни приемат такива каквито сме и то с много обич.Поне аз това чувствам в моите.По 100 пъти на ден чувам думата "обичам те" и когато мрънкам за килограми и бръчки ме успокояват,че "бабата на еди кой си е дебела и грозна,а ти - не"! И тук като приказката за гаргата и гарджето - от моето по-хубаво няма. Yum Е,и всяка баба , каквато и да е , си е най-хубавата и най-обичаната за внуците си.Давай малко по-оптимистично и не задълбавай в дълбоки размисли.Каквото било било и минало и заминало ,по-важното е това пред нас и след нас!

# 179
Хм, внуците са реалисти   като баба си-директни и викат:Ти си бабичка!
Никакво  това - онова.
И не ми разправяй , че мъжете не важат ,то вятър работа са отдавна ,но все пак не е зле да подухва вятъра  понякога,да ти изчетка самочувствието , ако не  друго.Пърхот  житейски се трупа иначе.
Студено ми е , не ми се работи и май ще отплувам в станата на Морфей , пък нощес   ще му мисля после какво да правя.Но  пък не опускам нощем разни интересни неща , видях едно  , прераждане да речем.Изтриха го де.Кой видял, видял.
Не страдам Диди , напротив, последните години болна ,но доволна съм.Нагаждам се  според моженето си , вярно ограничения  има ,но няма  кой да ми казва какво да правя, как да го правя ,  що така или онака.Наистина е най-спокойното ми време до сега.Време  е да напиша някое стихо,  набрах емоции ,напълних капата  и може да  извадя зайчето.Нощес  и аз ще пусна  нещо за зяпане. За минути.Спи ми се ,ни работа ,ни филм ,ни книжка  ме привличат.Чета Джули Гарууд , любовно криминале, то първата ми хареса и подкокороса ,вече се повтарят, леко четиво , хем любов ,хем интрига криминална.Събрала съм всичко  електронно на български, имам да чета  цяла година , но ще сменя да не ми омръзне.Като почнат жегите по пладне  ще се чете,то може студовете да почнат както  е тръгнало.                                                                                               

Общи условия

Активация на акаунт