Големи разговори философски сте подхванали. Аз, както ме научи Ихичка, само се плезя в огледалото и не ми пука.
Смях се с глас с децата и мъжОвете на Дидия, затова си го спомням с подробности. Надявам се, Дидия, да не се обиждаш нещо.
Борянче, не ни сваляй гарда, мила моя.Не сме умили зорите, да ползвам и аз малко метафорка, че ти днес си много експресивна.
Но, пък, който не ни харесва няма вкус, нали знаеш. Днес трябвало нормално да ползвам нета - нещо не мога да направя голяма разлика между някои категории, но след малко излизам. И чак довечера ще се явя. Сутринта си заредих нова книжка - Слепота на Жозе Сарамаго, да видим дали ще я подхвана довечера или чак утре вечер. Стара е, но яз съм я пропуснала, чела съм на автора друга книга.
Моето внуче порасло има класни тия дни, та ме изправя на нокти, освен с храната, де. Ей, го сега не щя да яде нищо от сготвеното - вкусна копривена чорба, дроб по селски останал от снощи, паниран кашкавал със салата също. Нищичко. Само една питка, добре че снощи спретвах от любимите му малки питчици. А бе, тормоз отвсякъде, пък после защо се въртя толкоз в куФнята.
Вместо да съм навън. Пфу, стига толкоз мрънкане. 
Хайде със здраве и поздрави!