КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добър ви ден!  Я, да ви се изплезя, докато я има старата версия. smile3534

Големи разговори философски сте подхванали. Аз, както ме научи Ихичка, само се плезя в огледалото и не ми пука.

Смях се с глас с децата и мъжОвете на Дидия, затова си го спомням с подробности. Надявам се, Дидия, да не се обиждаш нещо.

Борянче, не ни сваляй гарда, мила моя.Не сме умили зорите, да ползвам и аз малко метафорка, че ти днес си много експресивна.  Heart Eyes Но, пък, който не ни харесва няма вкус, нали знаеш.

Днес трябвало нормално да ползвам нета - нещо не мога да направя голяма разлика между някои категории, но след малко излизам. И чак довечера ще се явя. Сутринта си заредих нова книжка - Слепота на Жозе Сарамаго, да видим дали ще я подхвана довечера или чак утре вечер. Стара е, но яз съм я пропуснала, чела съм на автора друга книга.

Моето внуче порасло има класни тия дни, та ме изправя на нокти, освен с храната, де. Ей, го сега не щя да яде нищо от сготвеното - вкусна копривена чорба, дроб по селски останал от снощи, паниран кашкавал със салата също. Нищичко. Само една питка, добре че снощи спретвах от любимите му малки питчици. А бе, тормоз отвсякъде, пък после защо се въртя толкоз в куФнята.  Joy Вместо да съм навън. Пфу, стига толкоз мрънкане. Simple Smile

Хайде със здраве и поздрави!

# 181
  • в сърцата на любимите ми хора
Да се мярна и аз насам. Пресъхна ми устата от четене. Да не си помислите, че тренирам четене на глас Simple Smile Щерката ми е връчила "Жената в бяло" да чета и записвам на диктофона. После я изпраща на някаква фондация, която подготвя аудио-книги за слепи хора. Да помогнем с каквото можем.
Днес моите хора заминаха за Германия, малко на гости на другата баба и за първо причастие на братовчеда. Пътуват с колата и ги мисля. Докато не пристигнат и не се обадят, няма да мирясам. Дано всичко да е наред. Ще останат до края на месеца, повече не искат. Сега ми е самотно, няма кой да ми говори и развеселява. Алексче започна да ми липсва още преди да е заминал. Как съм го карала преди една година без тях, просто не знам. Голяма мъка е било.
Ще готвя спаначена супа, поръчка на другата щерка, та няма да имам много въртене в кухнята, тя бързо и сама се готви, особено със замразен спанак. Утре друго ще трябва да мисля. Ама това чак утре.

# 182
Мамси ,всичко ще бъде наред.Изразително четене   правиш , трудоемко  е.Чудих се училището на Алекс свърши ли ,пък се сетих че е  градинар , не първолак.
Днес Плевен има празник ,нямаше кой да ми  уйдиса да отидем , но и времето никакво, та малко  това онова и ден я мина  . Фонтаните работят всичките, рязаха лентата на ремонта, цветно и красиво  е.По снимки.Може да се тропосам като намине сина и тръгне натам да разгледам поне. И да свирна на Аритка за минисреща.Пуснах малко семки краставици още, първите цъфтят ама и да се прескубят трябва ,че щях да местя с правата лопата но реших  да  посея семена.И конструкция трябва да правя на първите.Няма е днес.Няма и друг да го направи.

# 183
                      Момичета,имате ли вече третата анкета? Сега погледнах и няма нищо.

# 184
  • София
                      Момичета,имате ли вече третата анкета? Сега погледнах и няма нищо.

Още не. Часовата разлика явно оказва влияние.

# 185
                         Римарче,благодаря.Дано не забравя да погледна по-късно,че гледам едно сериалче и ..... като се отнеса отидоха соц.мрежите по дяволите!

# 186
  • София
Аз вече ги попълних и изпратих.

# 187
  • София
Аз го попълних на 60 процента и не ме пуска по нататък

# 188
Аз го попълних .Обаче ще му се стори че този курс са все старички студентки нали попълваме възраст освен да бях писала още в началото 25 годишна.   Smile

# 189
  • София
Не е задължително да сме студентки, мисля. Не съм се сетила за това.

# 190
  • тук, на мястото си
Добър вечер! Как сте?
Не съм писала от доста време,  надявам се не сте ме забравили, ако въобще сте ме запомнили. Grinning
Да дам отчет -  анкетата попълнена и  изпратена и трите дни.
И едно поздравче  за лека нощ!

# 191
  • София
Шпунц не се ядосвай - колкото, толкова. И аз попълних до някъде и ме изхвърли.
Имали сме желание, пробвали сме се.
Ивлин, нали не си мислиш, че само от темата попълваме. Много често подобни въпросници се пускат във ФБ темите на майки в Англия, Франция и подобни. Там доста хора попълват на добра воля. Отделно и колегите на студента също са си помогнали един - друг.
Борянка, какво сме изпуснали ние, спящите красавици? Коя банната се е реинкарнирала? Ако имаш желание може да споделиш на ЛС. Засякох, че една  от канадките  се  е върнала  с ново име. Сега очаквам и включване от т.н. Долна земя.
Алфея, помня те. Но наистина отчетох изчезването.
Явявай се по-често.

# 192
Не  е това , една бебетка пусна снимки нощес на себе си и внучката.Ми като две капки боза са, но вие спите. Аз имам мерак за малко да пусна да видите художници, по ушите нямат нарисувано.Сега ми ги пратиха да се порадвам и гледат в камерата като че са герои.Викам сам ли си с тях ,мама де е .Там била, е добре , щом не им пречите ,викам.Студено и вътре децата  кво да правят , изперкват.Рисуват по-точно.
Алфеа не ми липсваш щото редовно те виждам.

# 193
И аз го попълних,но  мисля ,че пак се повтарят доста въпроси.
А сега искам да поздравя всички които са имали празници,да  са здрави и от щастие  озарени.
   Все още живее с преживяното в  Мадрид.Бяха много чудесни дни изпълнени с много емоции и новости за мен.
   Мамси,всичко ще бъде наред,не се тревожи.

# 194
  • София
Борянка, за да не се ветреят тук снимките може - Там, във ФБ групата. Поне се знаем  кои сме си.
Иначе в София е само влажно, не е студено от 2 -3 дни.
Може да ги разхождат наблизо, за да не ги завали.
Мамси, не ги мисли, всичко ще е наред! Докато си починеш и ще се върнат - времето лети.
И при Ани времето е същото. Но Мрънчи всеки ден го извеждат на въздух в количката.
Тия дни и във Франция са го водили на шопинг терапия, забърсал дрешки разни.

Общи условия

Активация на акаунт