КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ЗДРАВУНКЕ, я тегли на родата една нашенска, па ако ще да се разчуе.
Я си мисли за есенната среща в Русчука. Права е ИРИНКА - струва ли си да плачеш и страдаш?

Изпращам ти песен за приятелството. Усмихни се, хубава си когато се смееш, наборе!

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 23:39 от Flo 51

# 526
Да се разпиша и да ви поканя на театър, не съм в София ,  и за театър не съм, макар едно време да ходех на премиери  и  репетиции на Търновския, блажени времена.Тъжен щее   театърът ,но  бих го гледала,Светлана Алексеич, по книгата и  бе Чернобилска молитва, минисериалът.Чела съм откъси , надвам се и книгата да прочета скоро.

Обявата

Косвени щети по книгата "Войната не е с лице на жена" на Светлана Алексиевич, режисьор Максима Боева. 26 юни, Театър Азарян, Сцена Backstage.

Здравунке ,не ставай чувствителна на  дребно, дори да са най-близките ти дразнители,само им доставяш  удоволствие. Човек е сам, да не го забравяме , и отвреме навреме и  заедно с някого.Но  емоциите, чувствата ни са си наши и на никой друг.Временно са ми съвпадали с на друг ,но не винаги.Това ни отличава.начинът на възприемане на света , като  пръстов отпечатък е, като  уникат е.
Доста е топличко, та  ховече пазя леглото, особено по пладне.До обяд каквото ,такова, не ми се  става  рисков фактор.

# 527
След Борянка и аз да се разпиша.
Нищо интересно покрай моята особа. "Фърлям" се от работа на работа.Важното е да има разнообразие,че да не ми доскучава.
Борянчице, и аз се прибирам,че и хоризонтирам в жегата.
Не обичам лятото.
Нека ми е хладничко-аз съм човекът😁

Фло,Ихичка- завидях ви и на двенките!
Изслушах песента на Фло, прочетох пътеписа на Иха и на Иринкин син.
Айша 😘
Здравче, не се кахъри за шамарите.
Може пък да е за добро?Знае ли човек .
А как съм се ококорила,все едно е ден.
Май ще съм овчарка тази вечер😁😁

Хайде, загасям ламБите!
Лека и спокойна за всички ни😍😍

Ето ви аромат от любимата ми ланандула.

- домашната лавандула "детето "  поникнала от семенце в цимента  😊
И "майка"  и,поочукана и обезформена от градушката,но не се предаде!

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 08:34 от Gabkata

# 528
  • Вила Великула
Добро утро от мен. Аз за разлика от Гънката легнах много рано, заспах в 23.00 и в 6.00 се събудих. Сега въртя едни перални преди работа. Надявам се да няма дъжд днес. Преди два дни и при нас е имало градушка, та цветята са ми малко поучукани, но се надявам да се оправят.

# 529
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Пипи и аз така - рано легнах, рано станах. Но чак сега си пия кафето и предлагам и на вас:

# 530
  • София
  Здравейте, дружки!
 Дойдох на свиждане на кучето,та използвам да ви се обадя.В момента съм в Банкя на санаториум,раздвижвам счупеното рамо.Трудно става,бавно и болезнено.Но,напредък има.
 Много хубави снимки видях на дворове,цветя,внучета тук и във ФБ. Пътеписите на Иха и на синчето на Иринка ги четох вчера от телефона.Доставиха ми удоволствие и се размечтах за пътешествие.Надявам се и националната среща да стане и аз да присъствам на нея.
 Трябва да тръгвам,да не си изпусна днешните процедури.Прегръщам всички! Целувам ви!

# 531
Ей, момичета! Иринка, Фло, Борянка! Благодаря ви! Знам си аз, ще ме утешите, ще ме облекчите. Днес пъпля доста по-бодро, не че някой ми се е извинил или нещо такова.
Борянка, ха да те помоля да се свържем във фб надвечер, да ми удариш един курс по цветарство. Искам да завъдя лавандула в нашия заден двор, където тръгнах да градинарствам.

Хубав ден! 

# 532
Ей, момичета! Иринка, Фло, Борянка! Благодаря ви! Знам си аз, ще ме утешите, ще ме облекчите. Днес пъпля доста по-бодро, не че някой ми се е извинил или нещо такова.
Борянка, ха да те помоля да се свържем във фб надвечер, да ми удариш един курс по цветарство. Искам да завъдя лавандула в нашия заден двор, където тръгнах да градинарствам.

Хубав ден! 

Нямаш проблем със свързването , само че за лавандула не знам, така и не можах да завъдя.Опитвах , едното котката  изрови , не беше по правилата по две семки в кутийка , а сандъче и  поникна , но бе изядено, буквално крехките растения  бе  дърпала. Втори път пак нищо , изсъхна като преместих навън, та чакам да ми до                                                                                                                                                                                                                           несат стари растения, едни хора ходят   натам дето има.Но май си реших проблема с други неща                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        зеленики , та остана мерака.Купих си една френска ,но не знам как трябва да върви , след цъфтежа  сякаш изсъхва..Та за друго можем да си хортуваме , едва ли съм полезна за лавандули.Те са много сортиве и  явно не е този  ,дет тук вирее уцелен от мен.Иначе го гледах ,поливах , ровичках.

# 533
Здравейте дами !
Чета за среща в Русе - как се планира ?
.....................
Русе ми е любим град, не съм ходила от
ученическите си години.
Кой е организатора ? Фло, сигурно ти !

# 534
  • София
Мама е на по доброто място.Вече нищо не я боли.

# 535
  • София
Съболезнования, Шпунци! ♡♡♡ 

# 536
  • София
Шпунц, Бог да я прости.
Очаквах го като писа последния път за оплаканията и дилемата.

# 537
  • София
Mиле, миличка, съболезнования за майчицата ти!!  Да почива в мир!!
Бог да я прости!! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 538
  • София
КРАСИВА БЕЛЛА, не позна smile3533
Този път съм пас. На една среща при Дядото много спонтанно се появи идеята за Русе. Преди това спрягахме Хасково. За там КРЕМЧЕТО казваше, че се наема да организира. За Русчука се застъпиха ДЖИЛИ и ЗДРАВКА. Казаха, че те биха организирали срещата. Уточнихме да е в първата половина на септември, за да могат да дойдат баби, които от 15.септември ще имат деца или внучета ученици или частни ученици, какъвто е случаят с ГРЕТИ. На мен ми е все едно. Ако има раздвоение на мненията, можем да направим анкета, както предложи ЖАБКАТА, когато избрахме Брезник. Няма нищо лошо, така е демократично.
Градско ЯЖКЕ, разсмя ме, че си отишла на свиждане на кучо. Кой знае колко ти се е радвал animal037 Надявам се да се върнеш от Банкя чистак нова!
Прибра се наша ЯНКА и веднага в темата замириса на кафе. Тенк ю баба!
ПИПИЛОТА, жалко за очуканите цветенца. Едно лято излизах да пазя цветята от градушка с един огромен чадър. Добре, че не ме е нацелила някоя гръмотевица. шантава работа!
ГЪБКЕ, жалко, че си ми далече. Щях да си изпрося лавандула - харесвам я!
БОРЯНЧИЦЕ, за теб е чувалчето с прегръдките Hug Hug Hug
Май ще ходя да спя. Като го няма гаджето, какво друго да правя newsm78
Лека ви нощ и спокойни сънища wavey

ПП Мила ШПУНЦИ, съболезнования. Hug Flowers Rose Flowers Rose

# 539
  • тук, на мястото си
Шпунци, моите съболезнования! Бог да я прости!

Общи условия

Активация на акаунт