С какво ви дразнят свекървите – 109

• 23 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Значи той по принцип си е бил гъз.

Това за опита за убийство, ако е истина, е много страшно.
Много е страшно, да. Ама тя не го направила нарочно! А от любов. Защото синът ми има тежка алергия и аз не давам, защото не може. "Ама нали мама я няма, давай, баба, на корем! И няма да казваш на мама! Да не ни се кара..."
Добре, че си призна детето. След 2 часа рев по телефона "Ама какво му стана на детето", говорих и с него какво е ял, какво е пил... Призна си накрая...

# 121
Ааа, е това "Ама няма да казваш на мама, че ще ни бие" ми е любимо. Иначе, не мисля, че го е направила с умисъл да навреди на детето. По-скоро е било мега простотия и невежество, съчетани с "Тая пикла какво разбира, тя на мен ли ще ми каже."

# 122
  • Най-красивата страна
Очаквам и от свекърва ми и от майка ми да се обадят по телефона преди да дойдат.Защото не винаги сме вкъщи,не винаги е удобно.
За протокола-свеки не ни е дарила нищо.

Когато свеки или майка ми дойдат вкъщи,очаквам от тях да си седят в хола .Посрещам ги,черпя ги,обръщам им внимание,но не допускам да ми се бъркат в домакинската работа.
Прането ,готвенето,гладенето,чистенето са си наши задължения.
И да,няма да ми е приятно някоя от тях да ми простира бельото.
Нито да ми преподрежда кухненските шкафове,за гардеробите да не говорим.....

За рождения ден на детето също е имало драми.
Защото го празнуваме в заведение с други деца и техните родители.
Естествено свеки също е поканена.Обаче е недоволна и мрънка.
Тя иска да празнуваме у нас с цялата рода,включително и братовчедките ,да има тежка трапеза...
Жилището ни е голямо,но не е ресторант и не желаем 26 човека гости..
Да празнуваме два дни подред с по 20-30 души,също не сме съгласни.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 20:08 от -veni-

# 123
Някои почват да се припознават в написаното от мен   10-годишно обобщение.

# 124
Ти си истински ветеран. Десет години е сериозно време. Не ти ли омръзна 🙄

# 125
  • София
Ааа, е това "Ама няма да казваш на мама, че ще ни бие" ми е любимо. Иначе, не мисля, че го е направила с умисъл да навреди на детето. По-скоро е било мега простотия и невежество, съчетани с "Тая пикла какво разбира, тя на мен ли ще ми каже."

Е, точно затова писах, че го прави от добро. Всичкото й е от добро на нея... Долно, лицемерно, подмолно и хлъзхаво същественце. Ама ей, на! Получава й се.

# 126
Ти си истински ветеран. Десет години е сериозно време. Не ти ли омръзна 🙄

Не! Това тук си е цял университет + няколко магистратури по семейни отношения.

# 127
  • Най-красивата страна
K.A.G,аз се учудвам как така смяташ за нормално да имаш ключ от жилището на сина и снахата и да влизаш когато ти скимне?Без значение,че ти си подарила това жилище.Този факт не ти дава право да нарушаваш личното им пространство ...

Както и за рождените дни.Много пъти е обсъждан този въпрос тук.
Явно е проблем за вашето поколение.И поканата в детския център не ви е по вкуса.Искате си софрата вкъщи...
Но времената се менят...

# 128
Да,гадно е свекърите да имат ключ от жилището на младите.
Ми я си представете,че правите секс върху кухненската маса и в тоя момент се вмъкне свеки...

# 129
Мне, най-много да счупим масата. Обаче изобщо не съм ок с идеята който и да е да има ключ от дома ми и да идва непоканен. Не майка, не свеки, ами ако ще и папата да е. Аз не ходя непоканена у никого.

# 130
КАГ гледа децата. Не мисля, че ходи в сина си ей така, когато й е скучно. По-вероятно докато е с децата, ако има нужда да вземе нещо. Или докато младите ги няма - я цветя да полее, я нещо друго.
При нужда оставям ключ на съседката. Баба на 70++ години. Най-често, за да пусне инкасатор за водата, парно. Да отвори на майстор докато бяхме в ремонт.

# 131
  • София
Чудя се дали и другата баба има ключ? Би трябвало.

# 132
  • France
Да,гадно е свекърите да имат ключ от жилището на младите.
Ми я си представете,че правите секс върху кухненската маса и в тоя момент се вмъкне свеки...
Това се е случвало на бившия. Joy Слава Богу не с мен. Joy

# 133
Като казахте секс. Моя позната тръгва да прави с мъжа си в тяхната спалня. Живеят при свекито. Да ама тя решила да влезе да им остави нещо 😊 Та сварила ги разгорещени, 🤣 Маминия и направил забележка, че не чука. Тя пък му се сепнала, че си е в къщата 😀
Е кой е виновен? Ами снахата 🤣🤣🤣кой я кара да се набутва

# 134
Приключих , няма да говоря за ядене , не знаех че сме бременни тук,но се радвам. Пржчетох последно за счупена кухненска маса, и ние бяхме млади , та няма и ключ  къщата та се стискам,вярно в леглото,не на масата ,че може свека да влезе заран да вика сина си. Мъжа ми вика ,ми да заповяда ,няма да повтори.Кво толкова , да не би да не е правила такива неща.Та тъй.
Ми как да ни ви каже човек , и ние сме го правили да се втелясваме ,но като минеш от другата страна , разбираш повече неща и повече защо е така.Това сме го обсъждали и съм ви питала- за мама ще ни бие.
Ми толкова и е нивота на жената , така са и говорили ,това е слушала, вие като сте културин и над нещата  трябва да сте наясно защо е така.Точно по отзи повод, за претенциите  е  какво ти прави детето като не харесваш средата там?Гледай си го ,но щом го даваш ,приеми и негативите, като е живо и здраво , няма да ти го възпитават там.Знам отговора ,свиква , видях как е ,седмица до десет дни   и се изтрива като не се повтаря ,не ме убеждавайте в друго , имаме деца вече.Освен ако детето ви не стои при баба  с месеци.ННяма да се изтрие  бързо тогава.За часове не стават промени.Понякога без да искам казвам нещо толкова набито в главата ми , че и аз се чудя после що и сигурно дразня ,да.Но не им мисля лошото, деца са ми всичките.Изрод трябва да си да  тормозиш  снахата , чрез нея  и сина.Кат не става ,оттегляш се и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт