С какво ви дразнят свекървите – 109

• 23 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Да ви разсмея малко. На колежка мъжът й се ядосал нещо на майка си, а тя му заявила: "и да мрънкате, и да не мрънкате, ще ме търпите. На мене гледарицата ми каза, че ще живея до 90 години". Joy Свекърва й е на близо 80 в момента.

# 736
Дара, че какво са  още 10 години? Един миг!  Ето, вчера беше Нова година, а вече преполови май. Няма толкова дълго да ги затруднява.

# 737
  • София
Една сестра на баба ми казала на зет си:
Ние имаме два кусура - много говорим и дълго живеем

Техният род наистина са дълголетници, 90 за нищо ги нямат

# 738
Хаха..Яко..
Сетих се за един мой чичо,беше казал на тъща си следното..
Тя,гостувайки им,се любува на розите и възкликва:
–Ауу,какви гюлове са ви нацъфтяли! -при което чичо ми,(уникален зевзек!!!)ѝ казва с любезна усмивка:
–Ами айде "ориентирай се",докато не са прецъфтели..
Не му говорила няколко години след това..

П.п..Тая тъща,всъщност е мащеха на баща ми и според думите на всички,голяма проклетия е била,аз я помня с една друга нейна изцепка .."Доктора ми каза да си правя промивки с алигатора" Crazy

# 739
Баща ми много обичаше да дразни тъща си. Любимият му номер беше, като отидем на гости, да почука на прозореца и насмешливо да подвикне: „М... (името ѝ на галено), жива ли си още?“.
Ама тя му беше свикнала и не се дразнеше много. Палеше само на подмятанията му, че ще ѝ върне дъщерята. Тогава бабет яхаше метлата и започваше да му вика: „Как така ще ми я връщаш? Да не съм ти я довела аз? Стъпалата на къщата изтърка, докато я ухажваше. Ние те изгоним от едната врата, ти на другата цъфваше... Щял да ми я връща сега...“.  Laughing

# 740
Една сестра на баба ми казала на зет си:
Ние имаме два кусура - много говорим и дълго живеем

Техният род наистина са дълголетници, 90 за нищо ги нямат

В нашия род (от страна на майка ми) жените също живеят много и аз плаша мм с това Trollface  Баба ми е единственното изключение, почина от Рак, който я мъчеше близо 30г. Беше на 69. Всички останали поне до 90 си поживяваха. Прабаба почина на 102

Как'Сийке   много ме кефи баба ти Sparkling Heart

# 741
И на мен ми хареса лафа.Ще си го копна в мемори стика,да ми е под ръка,при първата среща със снахата..

# 742

Общи условия

Активация на акаунт