Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 210
  • 791
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Авторът е скучаещ трол.
Май така излиза. Или ще да е поредното проучване и поредна статийка нейде.

Скритите тролове са лицемерни личности, с психични отклонения и са с повишен риск от себеизграждане като убийци. Това да бъде надлежно упоменато в статията, моля! Sweat Smile

# 451
  • Варна
Сетих се и друг случай. В гробищния парк. Ясни са ви емоциите. Няколко момчета си говорят на висок глас. Убеждаваха едното , че няма шанс и т.н. Но той се престраши. Зададе някакъв стандартен въпрос. После съобрази да ме пита, къде е паметника на Петко Войвода. (на 20 м от него) Joy Словоохотлив беше. За да затапя приятелите му, песимисти  го поканих на кино. Не ми е в стила. Не помня сюжета на филма, но имахме интересен разговор. Там го срещнах с моя позната умишлено. Ще имат бебе скоро.
За непознаващите ексцентричния архитектурен план на Варна, до гробищата има Мол  и стадион. Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:29 от Viviana91

# 452
  • Пловдив
Аз предимно чета тук, ама нищо не разбрах, как, как да се запознае със свестен?
Аз съвети не давам, не съм първа избирачка на свестни, при мен са средна хубост, даже не знам дали това се брои за свестен, а и с отявлени кретени съм била. Затова чета, чета, ама пак не си направих списък с критерии и места за търсене.

Лесно е да се разбере кой мъж е свестен. Отваряш Елмаз и там из женските профили четеш: Да има доход 3000-5000 евро, ръст 185-210 см, без деца (тя може да има, но за него е забранено), спортно или едро телосложение, кола, жилище и там другите неща, без които мъжете не са свестни. Simple Smile

# 453
  • София

Лесно е да се разбере кой мъж е свестен. Отваряш Елмаз и там из женските профили четеш: Да има доход 3000-5000 евро, ръст 185-210 см, без деца (тя може да има, но за него е забранено), спортно или едро телосложение, кола, жилище и там другите неща, без които мъжете не са свестни. Simple Smile

Като за дамски форум да добавим и важния критерий - ако може майка му да е ням човек и никога да не иска да идва, изобщо никога нищо да не иска, освен да гледа детето, когато се налага. Wink

# 454
Специално пък в Елмаз е пълно с подобни профили, които са много учудени, че не отговаряш на гениални реплики като : sdr, е*бе ли ти се, мокра ли си, да се видим на камерата и хиляди в тоя дух... 😁

# 455
Плашещо. Persevere Ако е така, излезте от въпросния Елмаз и пробвайте другаде. Rolling Eyes

# 456
Счупено пиронче е много счупен. А счупеният никога не може да е свестен. Все ще се пеняви за изискванията на жените, вместо просто да се напъне и да ги покрие доколкото може.

# 457
  • София - Рим и обратно
Кой психар си търси свестен човек за дълга връзка в Елмаз?! Това не беше ли сайт за сексуално незадоволени хора, които да могат да си чукнат една бърза среща?

# 458
Кой психар си търси свестен човек за дълга връзка в Елмаз?! Това не беше ли сайт за сексуално незадоволени хора, които да могат да си чукнат една бърза среща?
Някога не беше.Преди 8г.Имам много добри попадения от там,продължавам да поддържам връзка с част от тях.

# 459
  • София - Рим и обратно
Нито някога, нито сега съм влизала, но имах един приятел, който имаше регистрации навсякъде по тия сайтове. Та от него знам. Той е семеен, с две деца, обаче непрекъснато киснеше по тия сайтове и забождаше по някоя и друга. Единият път беше яко затънал по една, загуби си ума по нея, а уж беше само секс. Жена му така и никога не разбра. Даже му правеше кола маска на гърдите преди срещи, без изобщо да подозира къде отива Astonished...

# 460
  • sofia
То няма друг подобен сайт за запознанства , но за задоволени индивиди... Просто слагаш ситото и гледаш да не се впечатляваш от глупостите които те заливат ... Чистиш с чувство за хумор и това е:smile:

# 461
  • Пловдив
Счупено пиронче е много счупен. А счупеният никога не може да е свестен. Все ще се пеняви за изискванията на жените, вместо просто да се напъне и да ги покрие доколкото може.
Къде си видяла да твърдя, че съм свестен? Grinning Може пък да се окажа сериен убиец или каквото там решиш да си съчиниш.
 Права си, че човек трябва да се погрижи сам да бъде привлекателен не само за околните, а и сам да се харесва, че и да живее по-добре и леко. Още от утре изваждам едрите пачки, разширявам си раменете с 40 санта, пускам жирафски врат и краци като кокили и ставам 210 см. Навремето се чудех защо жените просто не щракнат с пръст и... ей така - всички да имат лице на фотомодел, естествено големи и добре оформени гърди, изящни крака като на млада сърничка, слаб строеж на тялото с фина талия, тънки глезени, слабо вратле и вежди със смел замах, но после една птичка ми каза на ушенце, че не ставало ей тъй лесно. Simple Smile Та, отговори си сама на въпроса защо само с "напъване" не се получава. И забравяш, че срещу въпросните си изисквания тези жени трябва да могат да предложат съответстващи собствени качества, а не да разчитат основно на "онова нещу". Simple Smile
 Аз като видя такава жена, която влачи чувала с изискванията, но не е предприела нищо (особено) да бъде и тя стойностен спътник в живота на мъжа, допринасяща за общото им щастие, просто не се занимавам с нея.

Не, ти описваш gepime.com Simple Smile Елмаз е място, на което, ако жената трие наред мъжки писма, без дори да ги е отворила, и не поеме сама инициативата да намери мъжа, когото търси, накрая си казва "Ейй, тук няма истински мъже. Как пък един не си направи труда да ме заговори?". Simple Smile
 Познавам няколко щастливо женени двойки, които се запознаха там, а две си имат и дечица вече. Въпрос на правилен подход и липса на прекомерни изисквания извън нормалното.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:16 от Счупено пиронче

# 462
  • София
Раменете стават по- лесно от гърдите.
Само казвам. Тренирайте, момчета Joy

# 463
  • София
ха-ха, най - лесно става корема, заоблен и изпъкнал. Simple Smile точно вчера обяснявах на моя мъж, че в залата по катерене имаше над 20 мъже и нито един не беше направил корем.

# 464
Както казах, няма нужда да си перфектен, само да не си счупен. Има достатъчно не-перфектни хора, които правят много неща и накрая си подреждат един приятен живот, па макар и без да покриват всички мерки и теглилки. Няма нужда да си стопроцента перфектен, за да ти е всичко много добро.

Не е въпрос утре да стане, ама ако си сложиш план, за едни 5г. може много добре да си подредиш нещата. Обаче ако само се жалваш как не може, накрая няма да може.

Аз лично си мисля, че на мъжете им е адски лесно. С времето, което съм прекарала със спорт и в залите и с парите, които достигнах, сега щях да съм е§аси вървежния пич. Ама съм просто многодетна лелка и кел' файда за усилията. А за мъжете е толкова лесно - малко желязо във фитнеса, малко пари да изкарат, една кола-пичеловка и айде...даже и с кусури, ще се пласират из креватите и животът им ще е весел.

Общи условия

Активация на акаунт