Къде да се запозная със свестен човек?!

• 25 981
  • 791
  •   1
Отговори
# 675
Феминизмът определено ми допада повече от взирането в мъжлето около мен. 😂

# 676
  • София - Рим и обратно
Че какво има да му се взираш, по-приятни занимания има Blush.

Стига гледа по клоните бе, девойко. Тия дето ги търсиш ходят на два крака по земята, обикновено.

# 677
Не можем да се наредим, много маймуни има на клона, трябва и да се бутаме Bowtie

Гугъл, и на мен това би ми било много забавно. Макар че съм и пак бих шпакловала. Имам ръка за неща, които трябва да се изпипват и не изискват силови способности. И обичам да рисувам Joy
Другото е гадно.
И аз рисувам (aдски отпускащо хоби), обаче с шпакловката, доколкото веднъж пробвах, никаква ме няма. Grinning Нооо мога да затичам бързо до магазина за бира и ядене за бригадата и подозирам, че биха пуснали тежки въздишки на облекчение, че поне не се пречкам. Grinning

# 678
На мен ми харесва да си има мъжки и женски дейности. Този сезон гуми с джанти няма да вдигам определено. Здравето ми е по-важно, от това да се правя на суперуомън и после да си мажа с волтарен кръста. Laughing

# 679
Не ти трябва спорт, ако цял ден размяташ гуми. Joy Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума във въздуха с два пръста и той е седнал на нея.
Добавка от мен с тъмния текст. Grinning

Това пък изобщо не е така, даже е обратното. Не можеш да ме убедиш, че някоя лойна топка е по-сила, здрава и издръжлива от една с нормално телосложение. Особено пък, ако втората поддържа нормалната си/фина фигура със спорт.
Изрично споменах слабички и красиви (в предходно мнение и дребни), а не трениращи жени от залата за укрепвания.
 А за другите - имах предвид не "лоени топки", както ти се изразяваш, а по-масивните и некрасиви жени. Има такива яки жени, че при по-лошо настроение могат да сгънат на две половината мъже.

Не си права за силата на едрите и/или пълните жени. Тъй като техните крайници и тяло са значително по-тежки, мускулатурата им по естествен начин се натоварва повече във всеки един момент на движение. Затова и след твърде голямо напълняване и последващо голямо отслабване почти всички хора остават с уедрени мускули на ръцете и прасците на краката.
Аз пък неслучайно изрично споменах “особено, ако спортува”, а не задължително да спортува. Тия дето ми ги обясняваш “пълничките”, дето можели да сгънат мъжете си, в ученическите си години аз съм ги “сгъвала” с моята внушителна височина - 1.56. И то не защото съм мега здрава, а защото докато си поеме въздух да замахне, вече съм направила 3-4 пъргави движения за “обезоръжаване”. Ама виж, с по-слабичките определено съм имала по-равностойни “двубои” Wink

# 680
  • Варна
Тези в бригадите, ще прилагат системен, сексуален тормоз. Joy Има прилив на мъже коафьори, гримьори. Мамето ми разказа за трагичния финал на първата жена, капитан в Б-я.Екипажът я е изхвърлил през борда. Познавам и жена, пенсионирана кранистка. Финна жена, с основен мотив - високо заплащане. Изобщо нямаше добри спомени от професията си. Канадските дървосекачи,се нуждаят  от огромен, калориен, дневен прием. Жени биха ги победили в лакомията, но във физ.сила - не.

# 681
Тези в бригадите, ще прилагат системен, сексуален тормоз. Joy Има прилив на мъже коафьори, гримьори. Мамето ми разказа за трагичния финал на първата жена, капитан в Б-я.Екипажът я е изхвърлил през борда. Познавам и жена, пенсионирана кранистка. Финна жена, с основен мотив - високо заплащане. Изобщо нямаше добри спомени от професията си. Канадските дървосекачи,се нуждаят  от огромен, калориен, дневен прием. Жени биха ги победили в лакомията, но във физ.сила - не.
Спука ми розовия балон. Joy

# 682
  • Пловдив
Аз пък неслучайно изрично споменах “особено, ако спортува”, а не задължително да спортува. Тия дето ми ги обясняваш “пълничките”, дето можели да сгънат мъжете си, в ученическите си години аз съм ги “сгъвала” с моята внушителна височина - 1.56. И то не защото съм мега здрава, а защото докато си поеме въздух да замахне, вече съм направила 3-4 пъргави движения за “обезоръжаване”. Ама виж, с по-слабичките определено съм имала по-равностойни “двубои” Wink
И без "особеното" - пак избягва в друга посока. Имах предвид точно слабички и красиви жени (първо бях споменал в предходно мнение и дребни), а ти отиде на "нормално телосложение". То не е нито слабо, нито дребно.
 А за едрите жени и сгъването на мъжете се има предвид физическа сила, а не пъргавост, с която да съумееш да обезоръжиш някого. Simple Smile Изразил съм се пределно ясно. Не изкривявай думите ми с твои преиначавания. Ако ще ти помогне, направо копирай моите думи и ги вмъквай в своите отговори, за да се презастраховаш, че същността ти няма да пожелае да прави свободни преразкази.

# 683
Счупено пиронче, по гръб не падаш, добре. В “чужбината” е пълно с красиви анорексички гумаджийки 😁
Сега моля те, напиши ми, че никъде ни си казал “анорексички”, а “слаби”, което е нещо средно между “анорексичка” и “с нормално тегло”, ама не е същото и изобщо коя съм аз, че да ти противореча на богатия житейски опит в чужбина и у нас, че и да си измислям неща, които изобщо не си казвал, а още по-малко мислил Simple Smile
Изброй ми пак, моля те въпросните професии, където много ги предпочитат тия чуждестранни МИС-ки и ако имаш, прикачи и снимков материал.

# 684
  • Пловдив
Счупено пиронче, по гръб не падаш, добре. В “чужбината” е пълно с красиви анорексички гумаджийки 😁
Сега моля те, напиши ми, че никъде ни си казал “анорексички”, а “слаби”, което е нещо средно между “анорексичка” и “с нормално тегло”, ама не е същото и изобщо коя съм аз, че да ти противореча на богатия житейски опит в чужбина и у нас, че и да си измислям неща, които изобщо не си казвал, а още по-малко мислил Simple Smile
Изброй ми пак, моля те въпросните професии, където много ги предпочитат тия чуждестранни МИС-ки и ако имаш, прикачи и снимков материал.
Не се касае за непадане по гръб, а до употребяване на точните думи, когато се цитират изказвания на други хора. Защото иначе се получава едно мааалко по-различно залитане в друга посока и смисълът на разговора лесно се изопачава. Simple Smile През лятото в чужбинско видях стройна жена, и то красива в лице, която беше пътищарка и редом до мъжете полагаше асфалт. Дори съжалих, че не успях навреме да извадя телефона и да я снимам, преди да отминем с колата. Simple Smile Естествено, после мои приятели в България не ми повярваха, защото нямаше как да го видят с очите си.
 Снимков материал не бих могъл да предложа, а и не виждам смисъл защо да ти доказвам нещо, след като твоята цел е да се заяждаш сладко-сладичко. Simple Smile Усещам го лесно по изказа ти.
 Имам само една снимка на едно дребничко 155 см рускинче, което умело боравеше редом до мен и моя съдружник с ъглошлайф, шкурки, заваръчен апарат с телоподаващо у-во, бормашина, бояджисйки пистолет, редеше въглеродни нишки и полагаше епоксидна смола тъкани в калъпите. И се грижеше за осчетоворяването. Иначе в другото време въпросната жена следва за медицинска сестра, защото "навън" това е ценена и много добре платена професия.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 20:12 от Счупено пиронче

# 685
Пиронче, дотук примерите ти са пълен провал откъм престиж на тези професии. Нали уж идеята ти е, че били по-високо платени, но понеже жените бягат от трудното и затова работели лесни и по-нискоквалифицирани професии, та затова масово са с по-ниски доходи и чакали провайдър..Не мисля, че е вярна ама грам логиката ти и май успя сам да си оспориш тезата с примерите, които даде.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 20:44 от anonymiss

# 686
Не се касае за непадане по гръб, а до употребяване на точните думи, когато се цитират изказвания на други хора. Защото иначе се получава едно мааалко по-различно залитане в друга посока и смисълът на разговора лесно се изопачава. Simple Smile През лятото в чужбинско видях стройна жена, и то красива в лице, която беше пътищарка и редом до мъжете полагаше асфалт. Дори съжалих, че не успях навреме да извадя телефона и да я снимам, преди да отминем с колата. Simple Smile Естествено, после мои приятели в България не ми повярваха, защото нямаше как да го видят с очите си.
 Снимков материал не бих могъл да предложа, а и не виждам смисъл защо да ти доказвам нещо, след като твоята цел е да се заяждаш сладко-сладичко. Simple Smile Усещам го лесно по изказа ти.
 Имам само една снимка на едно дребничко 155 см рускинче, което умело боравеше редом до мен и моя съдружник с ъглошлайф, шкурки, заваръчен апарат с телоподаващо у-во, бормашина, бояджисйки пистолет, редеше въглеродни нишки и полагаше епоксидна смола тъкани в калъпите. И се грижеше за осчетоворяването. Иначе в другото време въпросната жена следва за медицинска сестра, защото "навън" това е ценена и много добре платена професия.
И ще ми кажеш ли за коя точно от изброените дейности се иска сила, че не виждам такава?

ъглошлайф, шкурки, заваръчен апарат с телоподаващо у-во, бормашина, бояджисйки пистолет - от тези няма нито едно, което да тежи повече от сешоара ми Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 20:43 от Bonitta22

# 687
  • София
Кетчи. Като прочетох за носенето на багажа. Sad Трябва ти мъж.
Подпис: Сватовницата
Айде, пак обяснения
Дълга история е, не знаех кога ще тръгна, оправях документи и казах на всички, че ще се оправя и да ме чакат на тукашното летище, щото съм дошла с един куфар (факт). И като си стягах багажа в деня на полета, се оказа тройно повече, но като всяка женичка не исках да си зарязвам нещата дори с цената на силова тренировка Joy Нямаше време за колети, взех си още един куфар от супера (ахам), извадих старата чанта. И някак се дотътрих до летището. Имам и други истории за пътуване из Европата, ама вие ме взимате на подбив и ми изопачавате, няма да се разберем така. Stuck Out Tongue

Не ми трябва сватовница. Ще се сетиш ли сама защо? : ))

# 688
Какво означава лесна професия? Аз не съм работила досега работа, която да считам за "лесна". Всяка работа си има специфики и определени плюсове/минуси. Единствено, ако се има в предвид 4-часов работен ден, може да се говори за леко натоварване. Ако си по цял ден, правейки нещо, няма работа, която да е "лека". Някой даде ли примери вече? Да има поле за коментар.

# 689
Гугълче, чакат те поне 100-на реда пост, коментар по въпроса ти. Дано ги спести пирончето този път, че съвсем ще увехне темата. Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт