Нооо мога да затичам бързо до магазина за бира и ядене за бригадата и подозирам, че биха пуснали тежки въздишки на облекчение, че поне не се пречкам.
Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума във въздуха с два пръста и той е седнал на нея.
Има прилив на мъже коафьори, гримьори. Мамето ми разказа за трагичния финал на първата жена, капитан в Б-я.Екипажът я е изхвърлил през борда. Познавам и жена, пенсионирана кранистка. Финна жена, с основен мотив - високо заплащане. Изобщо нямаше добри спомени от професията си. Канадските дървосекачи,се нуждаят от огромен, калориен, дневен прием. Жени биха ги победили в лакомията, но във физ.сила - не.
Има прилив на мъже коафьори, гримьори. Мамето ми разказа за трагичния финал на първата жена, капитан в Б-я.Екипажът я е изхвърлил през борда. Познавам и жена, пенсионирана кранистка. Финна жена, с основен мотив - високо заплащане. Изобщо нямаше добри спомени от професията си. Канадските дървосекачи,се нуждаят от огромен, калориен, дневен прием. Жени биха ги победили в лакомията, но във физ.сила - не.

Изразил съм се пределно ясно. Не изкривявай думите ми с твои преиначавания. Ако ще ти помогне, направо копирай моите думи и ги вмъквай в своите отговори, за да се презастраховаш, че същността ти няма да пожелае да прави свободни преразкази.
През лятото в чужбинско видях стройна жена, и то красива в лице, която беше пътищарка и редом до мъжете полагаше асфалт. Дори съжалих, че не успях навреме да извадя телефона и да я снимам, преди да отминем с колата.
Естествено, после мои приятели в България не ми повярваха, защото нямаше как да го видят с очите си.
Усещам го лесно по изказа ти.
През лятото в чужбинско видях стройна жена, и то красива в лице, която беше пътищарка и редом до мъжете полагаше асфалт. Дори съжалих, че не успях навреме да извадя телефона и да я снимам, преди да отминем с колата.
Естествено, после мои приятели в България не ми повярваха, защото нямаше как да го видят с очите си.
Усещам го лесно по изказа ти.
Трябва ти мъж.
Нямаше време за колети, взех си още един куфар от супера (ахам), извадих старата чанта. И някак се дотътрих до летището. Имам и други истории за пътуване из Европата, ама вие ме взимате на подбив и ми изопачавате, няма да се разберем така. 
Препоръчани теми