Форумен образ и реалност

• 22 395
  • 353
  •   1
Отговори
# 180

А, здрасти пак!
Че така и не посмях да те приветствам с другия профил.  Grinning

# 181
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.(цитат)

# 182
Здрасти Сийче, драго ми е. Твърде много си харесвам този профил, за да имам друг.

# 183

А, здрасти пак!
Че така и не посмях да те приветствам с другия профил.  Grinning
Е, нали не можеше с повече от един профил? Rolling Eyes

# 184
Здрасти Сийче, драго ми е. Твърде много си харесвам този профил, за да имам друг.

Може и да съм сгрешила. Щом казваш - вярвам ти.
Ама все чаках да размахаш тигана, че чак тогава да те поздравя с „Добре дошла“.  Grinning

# 185
ЦРУ-то работи безотказно, щом всички коментирани се явиха начаса в темата. Flutter

Всички коментирани четат, подскачат като им се  спомене името и уж случайно разбрали веднага пристигат  ....

# 186
И защо беше цялата галимация?

# 187
Егати цирка , какви беха тези клетви "все някога трябва да спра да пиша, въпроса е принципен в името на едикакво си   ..и дъра бъра .

Кои бяха тези съфорумки които казаха че са пристрастени и ще се върнат ? Признавам ги, искам ги за приятелки Smiley

# 188
Да, Василена повдига важен въпрос. За мен наистина беше въпрос на принципи и солидарност с приятел да спра да пиша. През месеците, в които не писах, но четях забелязах някои неща, които ме накараха да преосмисля позицията си. Совите най-често не са това, което изглеждат.

# 189
  • Другата България
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.(цитат)
Напротив, толкова забавно не е било скоро, въпреки че ще сложат катинара.
"Напусналите" с новите профили немедлено се явяват по заповед на щуката, кой с нов, кой със стар, кой с какъвто профил има. Laughing Важното е профили да има и веселба, другото е без значение.

# 190
Даун също ли е с нов профил? Че от там тръгнаха драмите.

# 191
Даун също ли е с нов профил? Че от там тръгнаха драмите.

Не, тя е с доживотен бан.

# 192

Може и да съм сгрешила. Щом казваш - вярвам ти.
Ама все чаках да размахаш тигана, че чак тогава да те поздравя с „Добре дошла“.  Grinning
Аз пък не вярвам. Още повече, че потребителката, с която вероятно си я "объркала", вече е с изтрит профил.

# 193
  • Другата България
Ама разбира се, че не е вярно.
Още по-грозно и смешно е да се правят останалите на идиоти при все, че не са такива.

# 194
Нека си пишат хората , това е свободно пространство за всеки -щом толкова ги влече ..

Аз преди време в един друг форум се разлютих на едни чавки и демонстративно им теглих една и казах че искам закриване на профила . Модератора -нежна душа ми отказа . Обаче аз се заинатих и не влезнах повече там само защото бях направила панаира достояние на всички . За това си мислих че повечето са като мен , но хора разни разнообразни ....

Общи условия

Активация на акаунт