GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 151
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Никой не се съгласи да шер-ваме Джакън!

Никаква солидарност не виждам и никакви team players!

Всеки мисли само за себе си!
Ще прибера Дрого, че май никой не го иска.
Джакен е хубав, но не ми се дели.

# 331

Джайми:
Скрит текст:
За момента не знаем на къде хукна Джайми. Той е един от персонажите за които каквото и да се предположи може да излезе вярно.
През цялото време очаквах Бриен да си легне с Тормунд, надявам се да го намери на север. С Джайми не си я представям.
Е как да не знаем накъде е хукнал, колко по-директно да го каже 😂

# 332
Никой не се съгласи да шер-ваме Джакън!

Никаква солидарност не виждам и никакви team players!

Всеки мисли само за себе си!
Ще прибера Дрого, че май никой не го иска.
За Аквамен и аз съм на опашка. 😁😁😁

# 333
  • Вестерос
Да, забравила съм, че там точно го видяха в сериала
Drogon apparently flew west, eventually winding up roving the skies above the shattered ruins of the Valyrian Peninsula, where he was glimpsed by Jorah Mormont and Tyrion Lannister, who were traveling through the region to avoid pirates. Massive and majestic, Drogon's unexpected appearance rendered the typically chatty Tyrion speechless and seeing him again also enraptures Jorah. Drogon's flight unfortunately distracted the pair long enough for them to be attacked by Stone Men.[14]

Дани можеше да заобиколи и да нападне отзад, но Д и Д не са се сетили и в двата случая, щеше да е по-трудно да завъртят оръдията.
За ДиД все едно няма 360 градуса.

# 334
Хубав е, щото е мистериозен в сериала, а и му ходи дългата коса. Иначе не е нещо невиждано.

# 335
  • Чужбина
Акваман не успях да го изгледам. Много скука.

Най-хубава двойка в GoT са:

или Мисандей & Червея
или Джон & Игрит
или Ренли & Лорас

Ох много искам да мога да разбера военните тактики, които обсъждате, но съм пълен игнорант за такива неща, вкл. разстояния и размери.

# 336
Много скучна серия.

В очакване съм Ария да убие и “зелените очи”, ама няма да са на Церсей, а на Денерис, за да разреши проблема с трона. Церсей според мен ще я убие или Джейми или Денерис преди това.

# 337

Най-хубава двойка в GoT са:

или Мисандей & Червея
или Джон & Игрит
или Ренли & Лорас

За мен най-хубавата двойка бяха Роб и Талиса.

# 338
В очакване съм Ария да убие и “зелените очи”, ама няма да са на Церсей, а на Денерис, за да разреши проблема с трона. Церсей според мен ще я убие или Джейми или Денерис преди това.
Това с очите много ме издразни в предишния епизод, тя Аря изтрепа сума ти народ, изобщо не е гледала очите. А Денерис по Мартин има лилави. А в сериала - сини.

# 339
Хаха, видяхте ли
Скрит текст:
чашката Старбъкс на масата в началото на епизода?

# 340
И аз се възползвах, че е почивен ден и изгледах епизода. Много ми хареса, жалко, че остават само два и всичко е на забързани обороти. Можеше да се развият някои линии, но каквото това. Не знам какво да коментирам, вие всичко сте казали😀

# 341
  • Варна
Никой не заплю Джонито, аз го взимам. Другите си ги делкайте както щете.

Извинявам се, че не уточних. Нимерия се появи в 7 сезон, не сега.

# 342
  • Чужбина
Добре де, тази кучка Церсей:

Скрит текст:
наистина ли е бременна?

или лъже ... и Кибърн също лъже?

# 343
Според мен Емилия добре се справя. А мотивите на Денерис ги разбирам, за съжаление ролята й е такава, че в момента липсват полезни ходове, освен Дракарис. Винаги това й е печелившата карта...ефективна, но не и в дългосрочен план. Но винаги се стига до нея. Затова хем я харесвам, хем не я харесвам.
Със Санса е същото. Колкото и да израства,ролята й е да участва в дворцови интриги и това е.

# 344
Включвам се при вас, макар че не знам дали ще успея да ви смогна. Grinning

Скрит текст:
Целият епизод се постара да внуши този възел, който се стяга около Денерис. Първо изгуби любовта на Джон, защото той няма да приеме такава връзка с роднина. После изгуби целия си халазар в рамките на няколко секунди. Най-близкият й приятел и единствен истински довереник умря в ръцете й. Вторият й дракон (дете) умря. Най-добрата й приятелка, на която имаше пълно доверие бе екзекутирана. Буквално я сринаха в последните 2 епизода и не виждам нищо странно в това, че започна да полудява. Тя изгуби всичко. Много ми стана жал за нея на пира. Всички се веселят с приятели, роднини, а тя си няма никого.
Беше сякаш визуалния облик на "Обграден от хора, но всъщност сам".

Санса си е Кутре Номер 2. Аз отдавна смятам, че тя трябва да седне на ЖТ, защото тя знае как се играе играта, а докато има крале и кралици, ще има и дворцови интриги, и предателства, и трябва някоя такава хитруша, която хем умее да борави с хората, хем не е съвсем лоша. Не я харесвам, но тя е подходяща за владетел. Денерис и Джон не са. Твърде честни, твърде саможертвени. Не биха могли да си удържат позициите за дълго дори с 5 дракона.

Стана ми ужасно мъчно, когато Санса закачи значката с Вълчището на рода Старк на трупа на Теон. Позволи му да си отиде като един от тях.

Това с Бриен и Джайм ми дойде много в повече. Бяха си чудесни, когато връзката им се градеше на взаимно уважение и доверие, и приятелство. Любовната интрига не им пасва.

Общи условия

Активация на акаунт