GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 095
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 495
Джон си е Старк, как да не е. И Старк и Таргариен.

А Мисандей от къде на къде ще вика Дракарис.... [/spoiler]

Е, ясно е.
Подсказва на Данка какво да направи.

Дракарис според мен беше вик за помощ. Един вид: “Айде дракарис, че ще ми трепят!”
А да беше излязъл Дрогон, щяха да го убият.
Мисандей знаеше, че е свършена. Призова Денерис да я отмъсти.

# 496
  • София
Доста нереалистично- мисля, че нито Тирион биха го чули горе, нито Мисандей какво казва би се чуло от Сивчо и Белушка

# 497
Дракарис е , за да каже на Денерис, че ще я обезглавят и ще умре, а не да я спасят....
Ъъ, не звучеше така . Баш си беше призив към Данка да изгори столицата.

# 498
Дракарис е , за да каже на Денерис, че ще я обезглавят и ще умре, а не да я спасят....
Ъъ, не звучеше така . Баш си беше призив към Данка да изгори столицата.
За мен точно така звучеше и видях погледите и на двете и разбрах, че Денерис е разбрала, че ще умре..
Ама всеки го тълкува по различен начин все пак .

# 499
Никога не съм вярвал, че  Варис ще ми стане симпатичен.
Между впрочем, все повече се убеждавам, че с Тирион сме на един акъл

"Дракарис" на Мисандей можем да го преведем най-общо като "избий всички". Мисандей беше наясно, че ще мре и искаше да бъде отмъстена, видя се по изражението й. Това хич не ми съдпада с нежната и чувствителна героиня, но съм виждал и по-странни неща в този сериал.

# 500

Дракарис според мен беше вик за помощ. Един вид: “Айде дракарис, че ще ми трепят!”
А да беше излязъл Дрогон, щяха да го убият.

Както каза Кетчър и аз мисля като нея, Мисандей в превод каза - burn them all. Мисандей не е вчерашна и колкото и да са близки е напълно наясно, че Денерис няма заради нея да зареже всичко, да се предаде и да остави на Цеца трона. А също така е наясно, че и няма време за спасяване.

# 501
Бътърфлай, съгласна 😊
Варис винаги ме е кефел, голям ум.

# 502
  • Варна
Честит Имен ден , Лорде!

Добре говори за теб ако с Тирион сте на един акъл. Grinning

Какво мислите за теорията ми?
Церсей предизвиква Дани, ЗД превзема ЗХ и пленява Санса.
Докато Дани гори КЧ, Церсей отива в Зимен Хребет. Държи Санса като щит.

# 503
мерси, Хексе.
Санса си има войници да я пазят. Освен това На Дани не й пука за Санса, така че тази теория не издържа.

Едва сега можах да изгледам истински епизода - в смисъл с превод. На обед го гледах, ама после ми звъняха телефони, после черпеници, глупости....

Дани все повече ми замязва на Ерис.  напълно неадекватна реакция. Първо това е Северът, нормално е да обичат Джон, той е израсъл тук. Второ - това че направи Едрик Баратеон не гарантира преданост, а създава възможни проблеми. Показа ми, че се чувства несигурна, дори спрямо Тирион. Трето - можеше просто да се омъжи за Джон и щеше да си реши всички проблеми. Вместо това го заклева да пази тайна, сякаш сме в "Дързост и красота". Голяма тай- за нея вече знаеха Бран, Джон и Сам,, а Сам не е от най-големите фенове на Дани, при това сигурно си говори с Джили.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 21:46 от Лорд Сняг

# 504
# 505
  • Варна
мерси, Хексе.
Санса си има войници да я пазят. Освен това На Дани не й пука за Санса, така че тази теория не издържа.
На Дани не й пука, но на Джон, да.

# 506
мерси, Хексе.
Санса май няма нищо, Джон обра всичката войска.

Честит имен ден и от мен!

# 507
  • Чужбина
Никога не съм вярвал, че  Варис ще ми стане симпатичен.
Щото си чел книгите, преди да гледаш сериала!

Честит Имен Ден!

# 508
  • Разпиляна във въображението
А ЗД може просто да ги пропуснат и да се явят в гръб, а нашите да се разбият в стените.

# 509
  • Варна
Санса си има Бриен 😁

Общи условия

Активация на акаунт