GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 125
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 915
Да бе, кво стана с Давос?
Как го орязаха отвсякъде. А той би бил най добрия съветник за един от двамата Тарг.
Варис ще насъска Денерис срещу Тирион. Той ще притича при сестра си пак. Денерис ще разкара и Варис. Ще подпали града. И заживели щасливооооооо

Есме- права си за Денерис. Но това показва само колко е недорасла.

# 916
  • София
Аниш,
всеки сценарий с мъртва Аря няма да ми хареса и толкоз. Ако ще не захар ами мед и захар да капят. И милиони фенове няма да са доволни.
Аз си държа на моето и ви казвам, че повече Старки няма да убият. Но си признавам, че за Аря най-много ме е страх, не защото съм и фен, а защото сам отива в леговището на лъва.

# 917
Санса по скоро очакваше Тирион да предаде Дани и да подкрепи Джон, но вече кого ще надракарят е спорен въпрос. И Джон може да изгори. Зависи до колко е влюбена Дани.

Не знам какво е искала да постигне "учената" Санса, но стигне ли истината за произхода на Джон до Церсей, той ще стане главната й мишена. Ще измести даже Денерис .

Както ще е мишена и на всеки друг с амбиции за ЖТ. Независимо иска или не иска да става крал, на никой няма да му дреме от това обстоятелство.

Та Санса си го предаде безусловно, колкото и да се отрича . Обрече го вечно да е на прицел докато е жив, потъпка неговите лични, човешки желания и му отне правото на избор.

и за мен Санса очакваше подкрепа от Тирион, и знам ли - преврат? - спрямо Дани . Друг е въпросът, че Джон нямаше да подкрепи такова нещо, а Санса не бе говорила с него.
Тирион защо говори с Варис обаче идея си нямам.

# 918
Да, бе наистина. Тирион защо призна на Варис?

# 919
  • Варна
Аз си държа на моето и ви казвам, че повече Старки няма да убият. Но си признавам, че за Аря най-много ме е страх, не защото съм и фен, а защото сам отива в леговището на лъва.
Интересно, че Аря и Хрътката не тръгнаха с Джон и Денерис. Трябва вече да са стигнали кЧ. Ами ако са вътре, когато Дани подпали града? Cry

# 920
  • Чужбина

Има нещо гнило в Тирион! И това с бебето само за Церсей ли бе? Или имаше и нещо за Дани?

That look:

# 921
Тирион каза на Варис, защото допуска мисълта Джон да седне на трона. Ако Денерис откачи напълно, Джон може да бъде убеден да седне на трона за благото на хората. Макар че според мен Денерис ще умре, Джон ще хване пътя отвъд Вала, а тронът ще бъде унищожен.
Първата ми мисъл при учудената физиономия на Юрон беше, че идва Дрогон с непробиваема броня или нещо от сорта.

# 922
  • Пловдив
Денерис си е Денерис, тя е забила в този трон и друго не вижда. Отиде да помага на Джон , за неговата война, и после само натяква. Тя е егоис от където и да я погледне човек, всичко трябва да става както тя иска. Много правилно прецениха, че ако ги оженят тя ще смаже Джон, ще е мъж под чехъл. А сега започва да полудява тотално, силата й е в драконите, защото другите ги нямат, а сега остана с един, губи почва под краката си. Плюс ,че очакваше хората да я приемат с цветя и рози, а не се замисля, че са ги мразели, баща й най-вече. Нормално да не я искат, все пак е дъщеря на лудия крал, а той малко ли хора е затрил къде с повод, къде без Sad

# 923
  • България
Това е Въпросът. И Варис захапа яко, а това може да го поведе към Вечните ловни полета.

# 924
Тирион каза на Варис, защото допуска мисълта Джон да седне на трона. Ако Денерис откачи напълно, Джон може да бъде убеден да седне на трона за благото на хората. Макар че според мен Денерис ще умре, Джон ще хване пътя отвъд Вала, а тронът ще бъде унищожен.
Първата ми мисъл при учудената физиономия на Юрон беше, че идва Дрогон с непробиваема броня или нещо от сорта.
Крилата няма как да ги бронира.

# 925
  • София
Аниш,
всеки сценарий с мъртва Аря няма да ми хареса и толкоз. Ако ще не захар ами мед и захар да капят. И милиони фенове няма да са доволни.
и аз я искам ЖИВА...
Отива да отмъсти за Нед.Имаха силна връзка те двамата и много им се радвах когато ги даваха заедно...Сладури
Страшно е Дяволо, как си го казал...-в леговището на лъва...
Но тя не е страхливка  и тръгна...
И именно смъртта на Нед я беляза да се превърне в....отмъстителката, единачката и справедливата.

# 926
Абсолютно съгласна, Пеперудке. Има и още едно нещо обаче, което ми прави впечатление. Драконът, когато има ездач, въобще не е чак толкова лесна мишена и силата слята с ума на ездача в едно го прави бая по-трудничък за убиване, а не просто едно огнедишещо с предвидима траектория, което да прихванеш само с балистата и да отстреляш. На Дрогон оцеляването само първия път, когато Брон го прицели се дължеше на късмет, но тогава точно Денерис разбра, че е уязвим без нея и сякаш се донаучи как да го язди и команди да му дава. После станаха и той, и Денерис къде по маневрени и трудни като цел. И от леденото копие на КнН избягаха, от което необязденият Визерион не успя да се спаси, втори път ги стреляха тука последните епизоди със Скорпиона на Кибърн и пак не го целнаха. А Регал в битката с ледения Визерион вярно, че беше сериозно ранен, но Джон доколкото можеше го направляваше и командваше, дори имаше моменти в които се бяха вкопчили един друг сериозно, но Джон му закрещя "Пусни го!", понеже виждаше в чий превес вървят нещата. Регал без Джон щеше кръвожадно до последно да се бие и хапе и да си умре във въздуха още, а не ранен само да падне. Обобщено казано: дракон без ездач е уязвим, но дракон с ездач, който да го насочва и допълва си е нещо друго вече.

А съдейки бясния поглед на Денериската, когато убиха показно и любимата и Мисандей и знаейки вече двамата с Дрогон в тандем какво могат като нищо ще се хвърли да ги изпепелява наред. За нас зрителите поне ще е зрелищно и като нищо такъв един глупав ход от нейна страна ще допуснат, с който последния си дракон да жертва... че и себе си дори.

Със или без ездач влезе ли в обсега на балистите е уязвим дракона. Не може да лети на зиг-заг.  Тъй като корабите се клатят, точността на балистите по кулите на КЧ се очаква да е по-висока. От друга страна сценаристите могат да я активират в God Mode както бяха активирали главните герои в трети епизод.

# 927
  • София
Хексе не бях стигнал до страницата в която си пуснала резултатите от анкетата. Вече изчетох всичко. Тя малка анкета била. От тези номинирани бих гласувал за Сам и Гили.

добавих глас и за Варис, мака че никак не ми харесва.
т.е. два мои гласа: за Юрон и Варис. Но може и още да има.
Не мисля, че толкова бързо и само за 1 епизод ще се реши всичко. Т.е. не очаквам точно в епизод 5 смърт за някой главен/пов герой или някой шокиращ туист.
но от ДиД всичко може да се очаква. Кретени уникални.

относно спора ми онзи ден
за преговорите, да бяха на 100/200 м. но хайде да оставим това.
обаче малоумията бяха тотални при следните сцени:
1) Дани не вижда корабите на Юрон  ooooh!
2) 3 балисти и 3-те точно в целта! Днешните ракети въздух-въздих не са толкова точни!  ooooh!
3) после изстреляха поне 10 с/у Дрогон, но дори не го одраскаха.  Joy
4) Дани не пикира да ги изгори отзад, но за това и сам писах, паника, шок и ужас, може да се обясни донякъде...
5) пустинята пред КЧ. Тази Зима много бързо си отиде? А то там цяла планина имаше...

# 928
Това е Въпросът. И Варис захапа яко, а това може да го поведе към Вечните ловни полета.

Rolling Eyes Защото умният сив кардинал/кукловод винаги си подсигурява резервен вариант. И знае кога и на кого да намекне, ако не му играят по свирката.

# 929
  • Пловдив
Назад бяхте писали ,че Драгон може да види сметката на Денерис ( ако не бъркам). Добре де каква е логиката точно пък той да я убие нали му е "майка" ?

Общи условия

Активация на акаунт