GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 344
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 610
Значи Денерис няколко пъти каза, че обича Джон. А Джон казва, че тя е неговата кралица. Сдържан, сдържан, ама пред Сам поне щеше да каже нещо. Винаги е бил честен пред него. Явно в сърцето си носи само една жена от Севера 😉. А интересно Денерис не обичаше Даарио. Той нея да. Значи не се влюбва във всеки, с който спи, но в Джон се влюби, въпреки хладното му отношение. Ей, такива мъже винаги са интересни за жените. Мистериозни, прикрити, дистанцирани, ама не съвсем... И накрая тия дето много им се натискат, страдат 😆😆

И на мен развръзката между Бриен и Джейми ми дойде в повече. Някои линии е добре да остабат недоразвити. Тази ми е точно такава за мен.

Басирам се, че Джонката го раздава зодия Скорпион.. те са баш такива
Ба, чист близнак е. Вечно не знае какво иска.

# 2 611
И аз си мислех за зодиите и  неможах да се сетя, на коя ми прилича. Такъв сдържан.Hug

# 2 612
  • Чужбина
Аз съм жена скорпион. Точно такава съм. Grinning

# 2 613
МС е Скорпи - нищо общо с Жонката.

# 2 614
  • Варна
Обаче Санса като говори с Данито във втора серия на последния сезон съвсем убедено й заяви, че Джон я обича. А сега де. Тя познава достатъчно брат си. Кое е истина сега, тоя лапнал ли е или не?

# 2 615
Ама и близнак не е.Много ми е близка.WinkНа мен на Телец ми прилича. Те са такива сдържани.Рият си рият си - та като избухнат.

# 2 616
  • Чужбина

Екстроверт? Скорпитата рядко са екстроверти. Не можеш ги разбра, какво мислят. Може да ревнуват въздуха, който дишаш, и земята, по която стъпваш, но не го показва експлицитно.

# 2 617
Що така бе хора?
Джони нали сам почука на врата на Дани?
Тя не го е канила.
Бил е на Зор😂😀😂
Всъщност имало изрязана сцена, в която тя праща някой да го извика. 😂😂

# 2 618
Обаче Санса като говори с Данито във втора серия на последния сезон съвсем убедено й заяви, че Джон я обича. А сега де. Тя познава достатъчно брат си. Кое е истина сега, тоя лапнал ли е или не?
А вероятността да я манипулира в стил Белиш? "Той те обича, а ти така....дрън-дрън, ако го обичаш ще ...(направиш еди-какво-си)"

# 2 619
  • София
👍

# 2 620
Еееееееееее.Grinning
Той тамън се престраши че не хапи Данка, те повикала го.

# 2 621
  • Чужбина
Приятели, ето ги зодиите на Трон-персонажите:

https://www.marieclaire.com/celebrity/a27164264/game-of-thrones- … ters-zodiac-sign/

Някой, ако иска, да превеждам.

# 2 622
Е, че кой го пита? Joy Joy Данита направо му забрани да казва, а Сансита го издаде и Варис и Тирион кроят някакви работи.
Никой не се интересува от желанията на Джончо.JoyJoyJoyJoy
Сансето... го издаде... И айде засадата на Юрончо... и айде Регал.. си отиде
Кой прошушна... новината та да стигне до Церсита
Варис/Тирион  -> гарван. Избери си.
Избирам.. 🤔Санса😄
Може и без плезенето. Има логика. В предишния сезон Церсей потвърди ранга и на лейди ЗХ. Че и тайни послания си разменяха. Ако Церсей гарантира независим Север (колко му е да излъже), що Санса да не играе с нея (с ясното съзнание за лъжата на Церси и с намерението впоследствие да направи лек компромис).
Нали Севера стана независим. Церсей кога е потвърждавала титли? И тайните послания съм ги пропуснала. 😂😂

# 2 623

Екстроверт? Скорпитата рядко са екстроверти. Не можеш ги разбра, какво мислят. Може да ревнуват въздуха, който дишаш, и земята, по която стъпваш, но не го показва експлицитно.
Не, интроверт е.

# 2 624
  • Пловдив
Според мен му е шок, че спи с ляля му 😂🤔 Денерис и тя не е влюбена 100 пъти повтори колко го обичала и водила неговите битки. За зодиите не мога да ги разбера кой коя е 😂😂😂😂 знам само че няма как да са моята 🤭

Общи условия

Активация на акаунт