Да продължавам ли с него!?

• 7 071
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Само аз ли схванах сарказъма?

# 61
Е, ако е сарказъм и никой не го разбра, значи не е умело използван Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
  • Monaco
Към цигари може да се пристрастиш към марихуана не. Който я ползва, значи просто му харесва и това е. Марихуаната е забранена поради 2 причини. Едната е, че са открили как да правят гориво от нея и то доста по-екологично чисто от бензина, за това петролните компании, за да не загубят бизнеса си я правят нелегална. Другата причина е, че тя може да лекува много болести както и рак, а това също не се харесва на фармацефтичните компании, които биха изгубили милиарди от продажбата на лекарства. Това е истината.

# 63
Голеееми глупости Simple Smile

# 64
Забрави да споменеш памукопроизводителите 😂

# 65
  • Monaco
Много е лошо, когато човек е дезинформиран, но това се случва често по форуми. Много по-трудно е да си направиш труда да прочетеш. По-лесно е да демонстрираш "остроумие" на база никакви знания.

# 66
# 67
Авторке, зарежи го тоя наркоман, какво питаш, действай.

# 68
Доста добре съм информирана за тревата, включително и служебно. Да, физическа зависимост няма, но има психическа, което е много по - опасно.

# 69
Все тая от каква точно зависимост е неадекватен, след като в резултат не може да функционира. Авторката най-добре да си стяга багажа и да го остави да си се друса на спокойствие.

# 70
  • Monaco
Ами и аз казах същото, той пуши, защото му харесва, а не защото е физически пристрастен. Съмнявам се, че в началото на връзката не е пушил. Тези неща се изясняват още в началото и се взима решение дали искаш такъв човек до себе си или не. Все едно вегетарианец да тръгне да кара месояден да спира месото, защото е против неговите убеждения.

# 71
Хич не е все едно, но щом сте решили, че вас ви устройва, ваша си работа.
Авторката, очевидно не ще напушен мъж на дивана, даже и да му харесва. То и на него едва ли му харесва всъщност да е в това състояние, но вече са се е закачил и не може толкова лесно да спре.

# 72
  • Monaco
Аз пак ще кажа, че човек може да спре когато поиска и това не е обвързано със зависимост. При моят  мъж се случва да запали веднъж в седмицата и това е. Даже ми е смешно да чета в какви крайности се изпада тук. Въпрос до човек и характер е.

# 73
Де да беше толкова лесно!  Пробвай да питаш мъжа си дали ще се откаже от седмичната цигарка.

# 74
Интересно как "всеки може да си спре, когато поиска", пък при леля ми (работи в асоциация за лечение на зависими) постоянно има клиенти със зависимост към трева, а още повече са обажданията, свързани с такива проблеми Thinking Освен това съм имала връзка с мъж, който е опитвал да спре тревата след дългогодишна употреба and guess what - имаше си отражения и няква психическа абстиненция - не можеше да спи, ставаше изнервен, постоянно мислеше са това, не можеше да се концентрира, докато не си купи, не можеше грам да функционира нормално. Не мога да разбера защо се говорят глупости.

Общи условия

Активация на акаунт