Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Смърфи честито-бъди здрава и щастлива!
Помня че още някой имаше с мм празник ,ама кой...
Та днес помъдрява с още една година,да ми е здрав и щастлив,другото ще го постигне.

Честито на Кратун и на щерката на Мария.
Ма ко да я покажеш вече тая врата.
Ние сме малко на почивка и нямам мн време ,а и ми е неудобно да пиша през телефона.

# 346
Смърфиииии! Честита да си! Здрава, щастлива, влюбена и обичана!
Пожелавам ти още много пътешествия!
Писе, и ТМ да е жив и здрав! Да те слуша! Приятна почивка.

# 347
  • София
Момичета от близо и далеч, голяма сила сте! Пускайте палчетата. Навярно СМЪРФЧЕТО е кацнала, а аз преборих Етиката. Преподавателката ни казваше, че пише шестица само на себе си. Е, отплесна й се ръката, та написа три шестици и едната е моята.
На празнуващите днес желая Сибирско здраве, Хималайски успехи, океан от любов и чисти като планински кристал приятелства! Наздраве!!!
На ученолюбивия Кратун се възхищавам! Браво момчето ми! Още толкова, колкото си висок ми се издигаш в очите. Много уважавам хората, които разбират математиката! Поздравления!
Отивам да релаксирам, че главата ми дава заето...

# 348
Наздраве, Фло! Заслужила си си едно питие!

# 349
Добро утро!
Днес е мой ред да почерпя с нещо сладко по повод рождения ден на щерката!

# 350
  • при късмета
Добро утро!
Мария, да ви е жива и здрава, усмихната и успешна!

# 351
Добро утро!
Мария обожавам тирамису:kissing_heart: Много, много здраве и късмет за прекрасната ти дъщеря!

Писе много здраве за твоята половинка! Обичайте се!

Фло, прекраснице - останаха ли още изпити?
Мако пребори ли вратата?
Днес като за петък ме чака гладене Laughing Такова хубаво време е навън..., но трябва да изгладя "цивилките", че за неделя да останат само униформите Laughing
Усмихнат петък!

# 352
  • при късмета
Лакирах вчера вратата и изсъхна за час. Вече само фототапета отвътре остана и от там е подготвена.

Обаче вчера ми се раздрънча пералнята. Работи, но барабана опира в нещо и дрънчи много силно. Най-рано в събота следобед можем да я отворим да видим дали нещо е попаднало там или е за нова. Няма край, едно оправиш и друго се появи

# 353
  • София
Ехее,  колко почерпки!
Смърфи, със закъснение- жива и здрава!

Мария, да расте здраво и щастливо твоето момиче!

Фло, прекраснице, ти си голяма работа!

Моите майстори, ах, моите майстори! И това ще свърши, и хубаво ще стане, но сега в момента е като след бомбардировка!

# 354
Мария, жива и здрава да е щерката! Все така успешна и за напред!

Писе, вярно, че бяхме на една дата с тм! Жив и здрав да е и той!

Мако - ама наистина е така - едно оправиш, друго се разбута! Ама май му се вижда края, а?

Калинка, дата за операцията има ли?

Аз бягам от сутринта между банка, НАП и данъчно... В понеделник сутрин пак по същия маршрут с нови сили и търпение, хаха! Защо нещо толкова елементарно трябва да го направят сложно и трудно....

# 355
Бройте ме и мен с раздрънчана пералня....
Благодаря ви за пожеланията!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 08:23 от mariat

# 356
  • при късмета
Абе да няма нЕкаква епидемия по пералните? Joy
Мария, много ти е хубаво момичето, пу пу
Смърфи, то все не му се вижда края, чакат ни ремонти на хол и нашата спалня, ама няма да е сега. Нямам сили. А и малкия коридор м/у спалните и банята, ма него почти не го броя, че няма и 2 квадрата. Стените са повече де, ама ми е по-удобно пода да смятам, нищо, че те ще се правят Joy
Искрено ти съчувствам, като знам с коя община се разправяш всеки път. Там са назначени с конкурс по некадърност и трябва ти да знаеш всичко, че да им го кажеш, че те да си свършат работата. Само една успях там да понижа, можеше още да се заяждам, ама не исках да ги виждам вече

# 357
Мария да е жива и здрава щерката,да я приемат където има най-голямо желание.Голяма красавица ти е .Heart Eyes
Ма ко време е за нова пералня.Stuck Out Tongue Winking Eye Браво за вратата ама хайде че нямам търпение вече да  видя.
Смърфи това е бг,как ще те улеснят...
Вале ще мине зора и тогава ще се радваш на красивата ви къщичка.
Калинка хайде да се похвалиш че има дата и кога ще си идвате после за бг.
Фло браво на теб,само дето го мислеше изпита.
Аз пък уж избягах от пороите и тук ме намериха.Снощи се почерпихме и малко моабет,зарязахме колата  в другия квартал и с  такси се прибрахме.Нямам търпение тези дни да вида мажоретките,много са красиви.

# 358
Aз не искам да чувам за нова пералня. Старото е по- качествено. Надявам се на лек ремонт. А, дано!

# 359
  • при късмета
Aз не искам да чувам за нова пералня. Старото е по- качествено. Надявам се на лек ремонт. А, дано!
Аз също смятам, че старото е по-качествено. В сградата на старата работа имаше сервиз за електроуреди, техниците все ми казваха, каквото и да взимаш, гледай да е без електроника, това е първото, което заминава и от там целия уред, при това при работеща изцяло механика. Да, но поне от 7-8 години насам, няма такъв уред изобщо, включително е перални. Моята е на 17 години, за това време е сменено само едно реле. Вярно, че дръжката на вратата се чупи непрекъснато и я отварям специфично, но мисля, че която и да е нова пералня, няма да изкара толкова. Микровълновата също ми е само с 2 механични копчета, а я ползвам повече от 10 години. А откак се е родил шефа ежедневно по няколко пъти, даже шишетата му там изварявах.
Обаче пералнята май ще се принудя да взема нова

Общи условия

Активация на акаунт