Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 38 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Ех, Фили . . ..

Поне Онур ще има игрален филм.

# 136
Здравейте тъжни ябълчици,

Много, ама много гадно се получи.
И все пак Севда и Онур са по умни от другите и навреме се отстраниха от безидейните сценаристи, режисьори и други продуценти.
Как пък не разбраха какви таланти им попаднаха в ръцете и не съумяха да ги използват пълноценно.

Трети сезон ще имат през крив макарон. Не ги виждам кобрите как ще спечелят публика и рейтинг. Нито визия, нито талант.

Сега вече си обяснявам защо не рекламираха достатъчно сериала, игнорираха всякакви прояви на фенове откъм клипове и други творения. Такова затъмнение за нито един друг сериал не е имало. Как може да работиш върху един проект и да не искаш той да бъде рекламиран.
Може би не са очаквали, че Севда и Онур ще се справят отлично и ще сложат фаворитката Шевал в сянка.

За мене лично, сериалът свърши. СЦ да си гледат интригите в трети сезон.
Пожелавам на нашите ГЛАВНИ ГЕРОИ Севда и Онур, успешен старт в нови проекти. Те имат младостта, таланта, химията и заслужават бляскава кариера в това което желаят.

Благодаря им от сърце, че ни направиха съпричастни на една различна, романтична и изпепеляваща Любов.
Няма да забравим скоро техните диалози, реплики, разговори, спорове, а нежността, докосванията между двамата са несравними и много истински. Великолепни артисти, а и много чаровни и завладяващи.
Заедно с тях изживяхме моменти и от нашата младост преплетена с техните преживявания.
Живота продължава, а те са млади и успешни.

Колкото и да пишем за тях, ще е малко в сравнение с това което ни дадоха за това време/особено в първи сезон/ на екрана.

Тъжно ми е, но ….до по късно.

# 137
Хм Ендер е виновна Simple Smile, от завист е навила  СЦ да приключат със Зей Ал , че много я засенчват , нейсе дано не ги прюключат разделени  че ще им плюя на третият сезон Simple Smile

# 138
И отново и отново любими кадри с една любима мелодия

# 139
Кате Hug newsm10

Тази сценаристка Мелис Дживелек и продуцента Фатих Аксой така направиха навремето и с Adını Feriha Koydum/Нарекох те Фериха/Огледален свят(така го даваха у нас)!Тогава Хазал Кая и Вахиде Перчин напусна след 2-ри сезон(доколкото си спомням бяха писали,че късно им съобщили за 3-ти сезон и актрисите вече се бяха договорили за др. сериали)!Въпреки,че Чаатай Улусой остана и вкараха други 2 млади актриси(както сега в ЗЯ) не успяха да го спасят и дори нямаше официален финал! Peace

MEDYAPIM пуснаха това.....думите казани от Шахика ги има преведени във фрагмана

Еге К. ще се нарича Ямур...в ЗЯ...

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:46 от Zlatina3

# 140
Тази Шахика има много странно излъчване. Не мога да разбера харесва ли ми или ме дразни... Интересна работа Thinking

# 141
Тази Шахика има много странно излъчване. Не мога да разбера харесва ли ми или ме дразни... Интересна работа Thinking

Има надменно и нахално излъчване /поне за мен/

# 142

======================

Хаштага-#ayrılmamsenden -оставям ви(може и да не е правилен превода ми) Thinking

ПП За новата героиня Ямур...са писали,че ще е студентка и ще се запознае с Йиит в нощен клуб

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 18:14 от Zlatina3

# 143

Мили тъжни Момичета,

Това, което ни причиниха не беше леден душ, това беше много мръсен номер към феновете на ЗейАл. Искам да се обърна към теб Кате, ти си писала точно това, което аз изпитвам в момента.

Тези Нашичките ни накараха да преживеем такива хубави емоции, които аз специално никога няма да забравя. Те като двойка ще останат в сърцето ми винаги, точно по същия начин както не забравих Аси и Демир.  Не си и представях, че ще преживея тази емоция, която преживях в Аси, но се случи. Толкова ги обикнах тия двамцата, толкова ми станаха близки и скъпи, затова днес съм като на погребение, няма как да ми мине скоро. Направо съм убита.                               
                По повод Главната Героиня, аз отдавна споделих с вас, че тази жена не я харесвам като излъчване, ето то излезе. Явно се чувства засенчена и е зла и отмъстителна.
                 Онур и Севда са достатъчно талантливи и успешни в професията си, пък и така си изиграха ролите, че всички ние им повярвахме и много ги обикнахме. Те ще намерят нови проекти и наистина им пожелавам да изградят бляскава кариера, те го заслужават, но лично аз се съмнявам дали на г-жа Шевал ще й се случи това. Такива артисти ще си намерят място под слънцето и ще имат още много успешни проекти, но тази магия на Ябълката едва ли вече ще се повтори. Жалко, много жалко. Да имаш в ръцете си два толкова ценни диаманта и да не ги използваш, ех това не го разбирам. Изглежда зад кулисите се въртят други игри, за които ние никога няма да научим.. Няма как да повярвам, на това, че видите ли, тяхната история е приключила, та затова напускат сериала.
        И аз искам да благодаря на Онур и Севда, че ни накараха да преживеем тази любов, която ни разтърси , която ни радваше, една такава любов не се забравя толкова лесно ние преживявахме с тях двамата, може би заради това ми са толкова скъпи.
        Момичета не знам за вас, но аз съм много тъжна.

# 144
Момичета , не знаем какво се е случило , но  наистина при всички случаи имат вина и Аксой и СЦ , защото , ако желанието на Онур и Севда е било да напуснат , малкото екранно време си е казало думата . Ако пък умишлено са занулили героите - още по-зле . Дано поне не ги ,,убият '' тези болни мозъци . Ако си мидлят ,че за зрителите Ийт и Едже  могат да заместят  Алихан и Зейнеп ,ще си умра от смях ( нямам нищо против актьорите , но СОРИ)
Виж Кая и Йълдъз по стават , но ЗейАл ще останат незабравими !
Що се отнася за Фериха , тогава Хазал Кая напусна заради др. проект ( неудпешен излезе )и прецака сериала . Не знам мотивите на Хазал Кая , но ако наистина Онур и Сведа напускат - НЕ ги обвиняеам
Аз съм гледала избирателно Фериха , но Пътят на Емир много ми хареса ,двамата с Гизем Караджа много си отиваха ,сюжетът беше обещаващ ,а и нямаше селянията от Фериха , но тур.зрител си го знаем ...
Ами да видим довечера колко минути ще ни дадат ЗейАл ...

# 145
Привет отново, дружки!

Настроението е минорно в темата, обяснимо.

Аз и друг път съм казвала, че на  Шевал Сам тази роля й е лебедовата песен. Тя и без това не е актриса, а певица и отсега нататък освен за някоя лелка, за друго няма да я поканят. Направи си реклама обаче и си възроди музикалната кариера и трябва да е доста доволна от резултата. Обаче ако разчитат продуцентите от нея да прави рейтинг с фръцкането си пред камерите и плетене на интриги, може би няма да им се получи.

Пак ще кажа, Севда и Онур изобщо няма за какво да съжаляват, защото се оттеглят точно навреме. За тях това беше един успешен проект, от който ще имат само полза. Пресъздадоха на екрана една харизматична и запомняща се двойка и влязоха в сърцата на зрители по различни краища на света. Със сигурност и двамата ги чака бляскаво бъдеще. Тъжно е, да, но пък така е по-добре за тях. Друг ще оцени качествата на една от най-харизматичните  /според мен/ турски сериални двойки.

Възнамерявам да се насладя на всяка секунда, която са ни отпуснали със ЗейАйл в следващите две серии и да не си развалям настроението, защото те губят, не ние.

Хайде, малко остана.

# 146
# 147
Ябълчици,разочаровани и тъжни

Привет отново, дружки!

Настроението е минорно в темата, обяснимо.

Аз и друг път съм казвала, че на  Шевал Сам тази роля й е лебедовата песен. Тя и без това не е актриса, а певица и отсега нататък освен за някоя лелка, за друго няма да я поканят. Направи си реклама обаче и си възроди музикалната кариера и трябва да е доста доволна от резултата. Обаче ако разчитат продуцентите от нея да прави рейтинг с фръцкането си пред камерите и плетене на интриги, може би няма да им се получи.

Пак ще кажа, Севда и Онур изобщо няма за какво да съжаляват, защото се оттеглят точно навреме. За тях това беше един успешен проект, от който ще имат само полза. Пресъздадоха на екрана една харизматична и запомняща се двойка и влязоха в сърцата на зрители по различни краища на света. Със сигурност и двамата ги чака бляскаво бъдеще. Тъжно е, да, но пък така е по-добре за тях. Друг ще оцени качествата на една от най-харизматичните  /според мен/ турски сериални двойки.

Възнамерявам да се насладя на всяка секунда, която са ни отпуснали със ЗейАйл в следващите две серии и да не си развалям настроението, защото те губят, не ние.

Хайде, малко остана.

Права си ,Дъгичке.Особено като гледах последните серии,  си мислех как се чувстват Севда и Онур ,когато
знаеш какво можеш и не  ти дават  възможност да го покажеш. 

# 148
  • Варна
Добрах се до компютъра, ама със свито сърце ще ги гледам.
Бих искала да разбера защо напускат. Редно е да кажат на феновете.

# 149
  • Burgas, Bulgaria
Ей ма на, наредена съм вече. Hug

И докато чакам, да си поразсъждавам още малко.
Мисля си за Йълдъз. Тя без Зейнеп не може да диша. Те бяха толкова неразделни.  Как ще се оправя сега? И дали ще дадат изобщо кой е бащата на Зейнеп? Thinking

Злати Hug, добре че ми напомни за Огледален свят. Аз не съм го гледала, но бях чела доста по повод напускането на Хазал Кая и как сериалът коренно е променил позицията си в рейтинга, след смъртта на героинята.
Аз се радвам, че Онур и Севда се поддържат и заедно са решили да напуснат. Представяте ли си, като в Огледален свят, да остане единия, а другия (който е решил да напусне) да го занулят. Сакън...! Олмаз! Вече и който друг да вкарат, няма да е тази любов, която ни е карала да залепнем пред телевизорите....  Аз пак нямаше да го гледам разбира се. Но евалла на двамата!

Общи условия

Активация на акаунт