Астрология - 15 тема

• 37 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Момичета и момче, много ви благодаря за отговорите и отделеното време!:smile:

# 361
Картата е на топ модела Клаудия Шифър. Часът е точен - родден рейтинг АА.
Бракът й е от 2002г, когато е била на 32.

# 362
И дали е по любов или по религиозни причини. Simple Smile

Ей това изобщо не е жлъчно! 😂

# 363
Скрит текст:

Здравейте. Ако някой има желание, да разгледа картата и да каже с 2-3  изречения, колко брака ще има този човек.
Или какъв е семейния му живот. Картата е на мъж. Благодаря.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 08:50 от Hristo Ivanov 587320

# 364
Момичета може ли да ми кажете какво значи Лилит в 7-ми дом във Водолей и никаква друга планета в 7-ми дом?!?
Както и нямам никакви планети в 6-ти,8-ми,9-ти, 11 и 12 дом, струпани са ми във 2-ри,3-ти,4-ти и най-много в 5-ти дом. Това лошо ли е?
Също така нямам нищо в Овен пък се разбирам отлично с Овни ако въобще има общо. Съвсем се убърквам.

# 365
  • SF
Няма нищо лошо в астрологията. Всичко ти е на мястото, на което трябва да бъде. Чудесно е, че се разбираш с Овни - не зависи от това дали имаш или нямаш планети в този знак.

# 366
Скрит текст:

Здравейте. Ако някой има желание, да разгледа картата и да каже с 2-3  изречения, колко брака ще има този човек.
Или какъв е семейния му живот. Картата е на мъж. Благодаря.
Добре умее да говори този човек, майстор на приказките е, грижи се страшно много за външният си вид, като културистите и моделите. Има много точна мисъл, като на проектант, архитект, само за съюзи мисли и то по-бързо да станат, често говори за вяра, философия, морал и истина.

- Възможнен брак на 19 години и 7 месеца, (Декември 84-та)
- на 24-25 години любовно разочарование (Февруари 90-та) а към Септември самотност, раздяла, скръб. Край на брака.
- Към края на 95-та отново, на 30 години 2-ри брак. Август 99та раздяла, безпаричие, трудни времена.
- Април-Май 2000-та отново заедно или 3-ти брак (ако 99та се разделили окончателно) след което 2015-та лошо лично състояние, депресия.
- 2007-ма отново някакво партньорство, и сега, точно тия дни спонтанен съюз...

3 брака до сега, а четвъртия се осъществява в момента.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 12:37 от AlphaTauri

# 367
AlphaTauri
благодаря за коментара и за отделеното време.

# 368
Няма нищо лошо в астрологията. Всичко ти е на мястото, на което трябва да бъде. Чудесно е, че се разбираш с Овни - не зависи от това дали имаш или нямаш планети в този знак.

Много Благодаря.

# 369
  • София
Здравейте, мога ли да се обърна към вас за малко помощ ?

Астрологията винаги ми е била интересна и ме е вълнувала. От скоро се интересувам все повече от нея. И с интерес следя темата и се опитвам да науча нови неща от тук.
Имам няколко въпроса , и много ще съм благодарна ако има кой да отдели време, за да ми даде насоки Hug

Родена съм на 30/11/1995г между 11 - 11,30ч. в гр. София.  Точно в този диапазон се сменят два Асцедента - този на Водолей и Козирог. Четох доста описания на двата асцедента. и откривам черти от себе си, както външни така и като характер и чувства и в двата знака. Възможно ли е ако съм родена горе-долу на границата при смяната им и двата знака да ми влиаят ?
(както се случва с хора, родени на границата между два зодиалакални знака - роден е в точно определен, но и другият оказва влияние )

И второто нещо, което много ме вълнува - темата за любовта. Знам, че наскоро обсъждахте тези взаимоотношения и седми дом Simple Smile 
Скрит текст:
Любовта винаги е била много важна за мен, на първо място. Но вече се притеснявам дали ще я открия, тази истинската любов, какво ми предстои, ще имам ли човек до себе си, стабилно партньорство и т.н. Може ли някой, който е запознат с нещата, да погледне картите ми набързо и евентуално да сподели какво вижда.
Аз чета, виждам, че имам струпване на планети само в няколко дома, в седми нямам планети, но не знам това генерално как влияе ? И изобщо има ли любов и хармонични взаимоотношения заложени в картата ми ?

Слагам две натални карти - една с час на раждане 11,10 с асцедент Козирог и една в 11,20 с асцедент Водолей.

Скрит текст:
Скрит текст:

Наистина много ще съм благодарна, ако някой има желание и може да отговори на някои от въпросите ми. Hug

# 370
Цитат
Възможно ли е ако съм родена горе-долу на границата при смяната им и двата знака да ми влиаят ?
Да, същото е както на границата между планината и равнината, енергиите се преливат деликатно и плавно.

# 371
  • SF
Ето един човек, който няма нито една опозиция в картата си!
Как се нарича тази фигура на Джоунс? - Възел?

# 372
Caramell, всеки един анализ се прави след ректификация на часа.
При два възможни Асцендента няма как да се определят сигнификаторите на темата.

# 373
Цитат
Родена съм на 30/11/1995г между 11 - 11,30ч. в гр. София.  Точно в този диапазон се сменят два Асцедента - този на Водолей и Козирог.
Стихиите и градусите им са неточни, затова не е от особена важност дали е едното или другото, а по-скоро комбинациите, които прави Асцендента с другите точки от наталната карта.

Може да ти разберем часа, изкарал съм общи въпроси за от 10:55 до 11:30. Ако отговориш само с да/можеби/не може да се разбере часа до минутата:

(буквите в началото са ми нужни за проверка)
vusa = контролираш, пазиш, защитаваш, браниш
zeve = посвещаваш се на някакво дело
nome = свой собствен ред на мисли (това е много общо, няма почва)
vumo = изненадваш хората и те се изненадват от теб, публичен интерес
vusamo = подтиснатост в обществото, винаги нащрек
posu = влечение и предразположение към духовност, деликатност
noha = имаш взимане-даване с вулгарни, долни, ъндерграунд хора
apju = успех в науката, оптимист, независимост
pome = идеалист, духовна натура, идеи и мисли на духовно ниво
apma = научна и търговска дейност  <- след 11:15 много вероятно, понеже се интересуваш от Астрология
noju = обща популярност, да те знаят хората
arvu = авторитетна и властна личност, използваш сила
nokr = лидер и свързан с лидери, с авторитети
nokrju = успех с асоциациите и контактите с други хора
apve = верен и мирен човек
apmave = много познанства и приятели
mccu = изкуството и семейството с приоритет
poju = мъдрост и интелект, преценка за справедливост
zene = помпозна личност, самолюбец
noma = общи интереси, флирт

Декември 2000-та си минала през болест, раздяла
2011-та края и началото на 2012-та контакти с лоши хора
2017-та целенасочен успех и контакти с хора, които помагат
тази година възможно да си качила кила, защото си зациклила вкъщи на едно място
тепърва навлизаш в период на висок мисловен стандарт, прозрение и мъдрост : )

# 374
  • София
Много благодаря на всички отзовали се, значи много за мен! Надявам се и аз някой ден да мога да помогна на някого, както и да пиша в темата, но не само като задавам въпроси, ами помагам и на другите с отговори Simple Smile
AlphaTauri , ще пиша на лично. 

Общи условия

Активация на акаунт