Астрология - 15 тема

• 37 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
Защо очаквате толкова фатализъм от Сатурн Simple Smile Какво виждате зависи и от това с какви очи го гледате Simple Smile
Защото щастливо омъжените със Сатурн в 7ми дом не пишат в темата.

Аз нямам Сатурн в 7 дом, но съм в много, много труден брак.

До колкото бях смятал, Сатурн е част от основната ви личностна характеристика, свързан с тялото:

Може да се каже, че относно физическата поддръжка, здраве, грижи за тялото - съм изкл. дисциплинирана, отговорна, последователна, постоянна Simple Smile

Скрит текст:
Защо очаквате толкова фатализъм от Сатурн Simple Smile Какво виждате зависи и от това с какви очи го гледате Simple Smile

Аз нямам Сатурн в 7 дом, но съм в много, много труден брак.
За мен нямат значение трудностите, ако има любов и желание за запазване на семейството.
Ти беше с Плутон в7ми дом като майка ми, нали?
Открих че баща ми има Слънце, Луна и Меркурий в скорпион и те през годините са имали доста тежки моменти , но откакто не живея с тях отношенията им станаха много по-близки, грижовни и си обръщат внимание един на друг много повече, пътуват само двамата и не се занимават все с мен. А преди години са били и пред развод. Майка ми е свръх контролираща, а баща ми пасивен. И двамата отиват в големи крайности. 
Запознали са се на 14ти февруари (тъй като изчетох темите назад видях, че тази дата и за теб е доста важна/съдбоносна.

Да, както и 5-6 февруари, когато Слънцето застава в опозиция на Луната ми и при конкретните събития е било в  съвпад с други планети Simple Smile

# 331
Цитат
Може да се каже, че относно физическата поддръжка, здраве, грижи за тялото - съм изкл. дисциплинирана, отговорна, последователна, постоянна Simple Smile

-------------------------
SU = ZE
SU = VU / ZE
ZE = NE / SU
CU = SA
CU = AS / SA
SA = UR / CU

тъклуванията са метафорични, под огнен човек и "death trough fire" ще рече, човек, който отвътре гори, ако е транзит тогава има опастност, но щом е личностна характеристика е просто човек огън... Имам един такъв приятел, SU/ZE и реши ли нещо сериозно... може да минат 10 години, но ще го постигне, тоест анти-еднодневка, "капка по капка вир става"

личност:

това е негативно, в случая не отговаря на Марс:

проявление:

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 23:52 от AlphaTauri

# 332
Понеже стана въпрос за Сатурн в седми дом, може ли някой да ми каже кое е в тази карта предполага нямането на връзки и съответно на брак до този момент? Тук Сатурн не е в седми дом.

# 333

Първата карта е родител на следващите две

# 334
Sani, благодаря че сподели, 3тата карта е твоята, нали? Аз виждам само Сатурн там и ев 7ми дом, моля и някой друг да каже дали е така.. че се обърках

# 335
Във втората карта с АСЦ Козирог Сатурн е в 7 знак от АСЦ-в Рак. В другите 2 карти Сатурн е в 8 знак от АСЦ, или в 8 дом.

# 336
Тук се обърках. Домовете се броят по знаците ли? Ами ако имаш инсептицирани знаци?

# 337
Тук се обърках. Домовете се броят по знаците ли? Ами ако имаш инсептицирани знаци?
Ами ще се объркаш, разбира се Simple Smile написаното е подвеждащо, защото се говори за знаци, а не за домове.
И в трите карти Сатурн е в 7 дом, по западната астрология. Западната астрология работи с тропическата система и не отчита прецесията. Картата не е построена на принципа знак - дом. При прецесията пролетната равноденствена точка се премества с около 50 секунди всяка година и докато преди 2000 години е била в Овен, то сега е в Риби.
Оттам идват много различия в картите, които отчитат/ неотчитат прецесията.
Картите при ведическата астрология са построени на принципа знак/ дом, като знаците са съставени от накшатри. Имено накшатрите, а не знакът дават по -изчерпателната и  пълноценна характеристика за конкретната карта, в зависимост коя накшатра как е застъпена от планета, точка, аспект, в кой дом се намира и пр.

# 338
Моя близка е със Сатурн и Марс в 7 дом в знак лъв. На куспидата е рак. Луната е във везни 9 дом. Има вече почти десет години щастлив брак. Съпругът й е с 1 година по-голям от нея.

Сатурн и Марс са в 8 дом от АСЦ, Луната е в знак на сила на Сатурн.
Това  по коя система? Равнодомна, равнознакова? Джйотиш?
Тука една женска карта гледам, там Сатурн е в 7-ми дом и знак от асцендент и какво? Има ли или няма брак? Има ли или няма връзки според теб?

Във ведическата й карта лагна е във везни с Юпитер там, Сатурн е в 7-ми в овен, Луната е в 8-ми, Венера в 12-ти, съвпад Марс, Слънце и Кету в 11 дом.

# 339

Аз също имам Сатурн в 7ми дом, в съвпад с Венера в Козирог, нямам брак, но от 7 години живея с моя приятел, мога да кажа щастливо, аз съм с една година по-млада от него.
Имам и приятелка, която има само Сатурн в 7ми дом, в Дева, също от няколко години живее с приятеля си, сега имат и бебе. Той е по-възрастен от нея с 8 години.

# 340
Вие сте извънземни ! Нищо не успявам да схвана (не съм чела достатъчно), затова ще попитам направо. Родена съм м/у 12:00 ч. и 14:00 ч. Според картата в астро.ком съм с асц. водолей, риби или овен. Нещо не успявам да се разпозная съвсем категорично в нито една от трите зодии. Има ли къде да прочета по-детайлно за всички прояви в достоверен сайт ? Препоръчайте, ако е удобно.
Въпросът ми ми се струва направо смешен пред всичките ви дискусии, които изчетох дотук и се извинявам предварително.

# 341
# 342
Вие сте извънземни ! Нищо не успявам да схвана (не съм чела достатъчно), затова ще попитам направо. Родена съм м/у 12:00 ч. и 14:00 ч. Според картата в астро.ком съм с асц. водолей, риби или овен. Нещо не успявам да се разпозная съвсем категорично в нито една от трите зодии. Има ли къде да прочета по-детайлно за всички прояви в достоверен сайт ? Препоръчайте, ако е удобно.
Въпросът ми ми се струва направо смешен пред всичките ви дискусии, които изчетох дотук и се извинявам предварително.

Аз съм родена между 22.20 и 22.30 и от 2 хороскопа и много точно отговарящи неща на мен , пак имам съмнения, че може нещо да убягва. Пък ти 2 часа разлика -не знам , може асцендента и въоще цялата карта да не е твоята.

# 343
eleida, abroad, няма ли да кажете нещо за Сатурн в 7ми в картата, която качих? Все пак се произнесохте по няколкото примера, които хората дадоха.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 06:18 от Greene

# 344
eleida, abroad, няма ли да кажете нещо за Сатурн в 7ми в картата, която качих? Все пак се произнесохте по няколкото примера, които хората дадоха.

Тълкуване на картата няма да правя, защото няма данни и второ отнема време да се разгледа.
Но така размазано, както е поставена не Сатурн е поразяващият фактор, а Марс, който квадратира АСЦ/ДСЦ,
предполагам че връзките и се провалят. Картата е сложна и само с поглед на разположение не се определя такава сложна тема.

Общи условия

Активация на акаунт