Астрология - 15 тема

• 37 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • При децата ми
Много интересни са дискусиите в последните страници. Simple Smile
За свободната воля имах съвсем друга представа във времето, когато още не бях чела обясненията и обрисовките на свети Силуан и св. Йоан Дамаскин. Техните слова ми дадоха отговори, които ми поставиха основите за нов за мен прочит и осъзнаване  за духовния свят.

Би ли споделила малко повече?Simple Smile

# 301
  • София
Всички "не лични" планети са ми ретроградни - Сатурн,Уран,Плутон и Нептун.
В момента чета Том 2 от поредицата на Марион Марч. Там ретроградността е описана много интересно за всяка планета.
Ето извадка от описанието на ретрограден Сатурн:
Скрит текст:
При мен са ретроградни същите. Grinning

# 302
Много интересни са дискусиите в последните страници. Simple Smile
За свободната воля имах съвсем друга представа във времето, когато още не бях чела обясненията и обрисовките на свети Силуан и св. Йоан Дамаскин. Техните слова ми дадоха отговори, които ми поставиха основите за нов за мен прочит и осъзнаване  за духовния свят.

Би ли споделила малко повече?Simple Smile
Предполагам, че има предвид тази книга:
https://www.strannik.bg/storage/tinybrowser/upload/tochno_izloje … lavnata_vyara.pdf

# 303
  • SF
Всички "не лични" планети са ми ретроградни - Сатурн,Уран,Плутон и Нептун.
В момента чета Том 2 от поредицата на Марион Марч. Там ретроградността е описана много интересно за всяка планета.
Ето извадка от описанието на ретрограден Сатурн:
Скрит текст:
При мен са ретроградни същите. Grinning

Естествено! Това са тежки планети.
Знаете ли кога една планета е ретроградна? Това е периодът, в който тя е най-отдалечена от Слънцето. При тежките планети, при "поколенческите съвпади", знаете ли колко дълги са тези периоди и колко народ се е родил по време на тяхното ретроградие?
Щом са ви ретроградни планетите, вероятно правят опозиция на слънцата ви. Близки сте по възраст, а може и в един и същи сезон да сте родени.

# 304
  • София
При мен, от тези планети, опозиция прави само Плутон. Знам, че ретроградията обхващат период от няколко месеца през годината.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 21:03 от Mira_X

# 305
  • в 1001-та нощ
Защо очаквате толкова фатализъм от Сатурн Simple Smile Какво виждате зависи и от това с какви очи го гледате Simple Smile
Защото щастливо омъжените със Сатурн в 7ми дом не пишат в темата.

Аз нямам Сатурн в 7 дом, но съм в много, много труден брак.

# 306
Защо очаквате толкова фатализъм от Сатурн Simple Smile Какво виждате зависи и от това с какви очи го гледате Simple Smile

До колкото бях смятал, Сатурн е част от основната ви личностна характеристика, свързан с тялото:

# 307

За мен нямат значение трудностите, ако има любов и желание за запазване на семейството.
Ти беше с Плутон в7ми дом като майка ми, нали?
Открих че баща ми има Слънце, Луна и Меркурий в скорпион и те през годините са имали доста тежки моменти , но откакто не живея с тях отношенията им станаха много по-близки, грижовни и си обръщат внимание един на друг много повече, пътуват само двамата и не се занимават все с мен. А преди години са били и пред развод. Майка ми е свръх контролираща, а баща ми пасивен. И двамата отиват в големи крайности. 

Запознали са се на 14ти февруари (тъй като изчетох темите назад видях, че тази дата и за теб е доста важна/съдбоносна.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 23:11 от Morella Allan Poe

# 308
Момичета, възможно ли е да ми се изчисли точния час на раждане с разлика от 10 минути?
Правени са ми 2 хороскопа през годините и много точно са описани нещата особено от първия, понеже ми е на касета скоро го слушах . Но все пак искам да ми се изчисли точноя час ако е възможно?
И друго, възможно ли е по-наталната карта да се каже -след 37-мата,38-мата година ще имаш мъж, че чак и зодията ?🤔

Възможно е да се изчисли точно.
Да, могат да предположат, че има подобна тенденция, на по-скоро като акцент на някаква символика, която предполага някакъв тип мъж и като цяло олицетворение на която може да са хора, които срещаме по това време. Синастриите откликват на знакът на прогресивната Луна.
В зависимост от знака на про Луната и наталният му управител, се отключват синастрии/ взаимоотношения с акцент и през призмата на определено "звучене", които са нейно изражение по някакъв начин. Те внасят, правят актуална тази символика за този период.  

Примерно ако прогресивната Луна е във Везни, а Венера в Риби, то в този период е твърде възможно в полезрението ни да влязат хора като цяло, с които се свързваме и осъществяваме взаимообмен посредством Венера. Венерин тип хора, което съвсем не означава, че само и единствено зодията им е Везни.

# 309
Не, категорично не трябва да се правят тежки заключения.
Сатурн в 7-и дом може да ограничи партньорските отношения. Може да лиши индивида от многобройни бракове и връзки. Да даде само един брак, но дълъг и траен, да създаде много устойчива връзка. Сатурн в 7-и дом е едно от указанията, че партньорите могат да бъдат с много голяма разлика в годините, както и връзка с човек с утвърден социален статус, с положение, с добра кариера, по-зрял и по-респектиращ партньор.
Все пак, понеже това е Сатурн, като кажем, че евентуалният брак ще е веднъж и завинаги, това може да не се дължи на огромна, силна, страстна и неостаряваща любов. Трайността на брака може да е резултат от невъзможност да се променят обстоятелствата около него - религиозни, социални, културни или семейни причини, които да не позволяват бракът да се разпадне.
И точно така е при мен, сестра ми и майка ми, т.е. ето вече 3 примера

# 310
Sani, ти, сестра ти и майка ти имате сатурн в7ми дом ли? Ако да, може ли да кажеш повече как се е изявил? Simple Smile

# 311
Sani, ти, сестра ти и майка ти имате сатурн в7ми дом ли? Ако да, може ли да кажеш повече как се е изявил? Simple Smile

Дълъг траен брак (23г, 25г 49г), много устойчива връзка с по-зрял партньор (разлика във възрастта 10г,12г,20г), с утвърден соц. статус, бизнес, респектиращ, разлика в годините, деца. Има силна любов, поне при мен, за другите няма как да знам със сигурност. И трите си се дразним на мъжете естествено, дали е от Сатурн или и без Сатурн в 7дом е така?!, по-склонна съм да вярвам във второто.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 12:51 от Sani..

# 312

Дълъг траен брак (23г, 25г 49г), много устойчива връзка с по-зрял партньор (разлика във възрастта 10г,12г,20г), с утвърден соц. статус, бизнес, респектиращ, разлика в годините, деца. Има силна любов, поне при мен, за другите няма как да знам със сигурност. И трите си се дразним на мъжете естествено, дали е от Сатурн или и без Сатурн в 7дом е така?!, по-склонна съм да вярвам във второто.
Сани, само сатурн ли имате в 7ми дом или и друга планета? И може ли да споделиш, моля те , в кой знак е? Simple Smile

# 313
  • При децата ми
Не знам от Сатурн ли от що ли, но преди няколко дни построих на една позната наталната карта, която е на 42-43 г. и е сама години наред... Ама, години! И оп, изненадааа! Само Сатурн в седми дом. Абсолютно идентична е  и ситуацията с нейна съученичка, която е родена на същата дата, часът обаче, тя не го знае. Тя го сподели това, като се заговорихме на за рождени дати, часове и т .н....

Сега се кани да си направи хороскоп в най-скоро време.

Само казвам нали... Защото знам какво ще последва.Simple Smile

# 314
Сатурн в 7д в близнаци(Мерк в 10д), на куспидата телец (венера в 9д в лъв), . Нямам други планети в 7д

сестра ми - Сатурн 7д в рак(Луна в 3д в Овен в съвпад с Юпинер, опозиция Уран и цялата работа тао квадрат със Сатурн, с връх Сатурн), на куспидата също рак. В 7д още Слънце и Мерк. Венера в 8д

Майка - Сатурн в 7д в дева, на куспидата лъв. В 7д още Марс във везни. Венера в 12д, Мерк в 12д, Слънце 1д.

Общи условия

Активация на акаунт