Астрология - 15 тема

• 37 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Здравейте, поствам и аз моята карта, на последната ми консултация с астролог малкият беше на 2 години и нещата с баща му не бяха цвете, но той каза, че не вижда скоро да се разделим, най-рано към 2020 г. Какво в картата може да е предпоставка най-после да приключим (в случая съжителството, защото друго между нас няма)? Възможно ли е да е гледал нещо в картата на детето?

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 10:55 от Qlena

# 376
  • София
Момичета може ли да ми кажете какво значи Лилит в 7-ми дом във Водолей и никаква друга планета в 7-ми дом?!?
Както и нямам никакви планети в 6-ти,8-ми,9-ти, 11 и 12 дом, струпани са ми във 2-ри,3-ти,4-ти и най-много в 5-ти дом. Това лошо ли е?
Също така нямам нищо в Овен пък се разбирам отлично с Овни ако въобще има общо. Съвсем се убърквам.
Не мисля, че има нещо лошо в липсата на планети в даден дом. Аз също имам липси в 6-ти, 8-ми, 11-ти и 12-ти дом. Лично за себе си мисля, че малко неглижирам темите на тези домове, но до някъде нещата се компенсират от разположението на планетите в другите домове и аспектите им.
Моят Лилит е в 4-ти дом, казвали са ми, че неговото влияние не е от чак толкова голямо значение, защото е просто фиктивна точка и дори не се зачита от повечето астролози. При мен, определението за Лилит в 4-ти дом се дублира с показанията на други планети, в други домове и по-скоро заради тях го усещам силно.
Аз също се разбирам идеално с Овни. При мен, това може би идва от Асцендентът и хубаво поставените планети в него.

# 377
Никакъв проблем няма с празните домове без планети в тях. Гледа се как е поставен управителят на такъв дом и какви аспекти сключва с други планети.

# 378
Здравейте, обръщам се към вас за малко помощ ?

Родена съм на 6/12/1983г в гр. Плевен. Според майка ми съм родена в 4:20ч(сутринта), ходих на астролог, прави ми ректификация и ми каза, че съм родена в 3:05ч. Да, но те  са различни асценденти. До момента трябваше да имам събития според нея, но нямам! Което ме навява на мисълта, че не ми е това часа. В есграун ходих, там ми казаха, че не са се записвали часовете 83/84г.

Много ще съм благодарна ако има кой да отдели време, за да ми даде насоки.

# 379
Един час е доста голям интервал от време. Трябва да ти се направи прецизна ректификация, от добър астролог.
Аз съм се консултирала с 3-ма астролози през годините и от 3-та имам различни часове, разликата е 7-8 минути, но пак е от значение.

Може да направиш още един опит, при друг астролог.

# 380
Един час е доста голям интервал от време. Трябва да ти се направи прецизна ректификация, от добър астролог.
Аз съм се консултирала с 3-ма астролози през годините и от 3-та имам различни часове, разликата е 7-8 минути, но пак е от значение.

Може да направиш още един опит, при друг астролог.

Уж при добър астролог отидох, доста споменавано име е тук. Знам, че трябва да ида при още един поне, но в момента нямам възможност.

# 381
scorpion05
Опитай да получиш часа от болницата в която си родена. Все пак, ще е някакъв ориентир.

# 382
scorpion05
Опитай да получиш часа от болницата в която си родена. Все пак, ще е някакъв ориентир.
И там опитах, но безуспешно. Казаха ми, че това отнема време, с което те не разполагат, за да се ровят из архивите. Ако намерят време за да ми извадят листа, ще ми се обадят..... Оставих си и номера на телефона, но и до днес никои не ми се обади.... От всякъде удрям на камък.

# 383
  • в 1001-та нощ
Момичета и Момчета, не пропускайте и тази тема 👌 Дава готови отговори на много от въпросите, поставяни тук, и... много синтезирана информация за общ поглед и Философията на Астрологията (цитирам Автора 👌)

# 384

Здравейте,
Имам нужда от съдействие и ще бъда мниго благодарна на отговирилите.
В момента съм в диста труден период в работата ми и честно казано съм на кръстопът.
Говорих с познат, който ми наорави таза натална карта и ми каза, че някъде към дейември вече би трябвало нещата професионално вече да започнат да се подреждат. Ако не се лъжа спомена нещо за Сатурн.
Моля, ако някой има възможност да ме ориентира малко по-ясно.
Нова работа ли ми предстои, защото се колебая дали да я сменям или просто трябва да изчакам още два, три месеца да мине този негативен период.
Харесвам работата си и за това се колебая.

# 385
  • SF
Малко ми е трудно да се ориентирам в тази карта. Вероятно астрологът е имал предвид, че Сатурн ще застане върху асцендента и ще донесе събитие.

# 386
Малко ми е трудно да се ориентирам в тази карта. Вероятно астрологът е имал предвид, че Сатурн ще застане върху асцендента и ще донесе събитие.
Родена съм на 22.11.1975г във Велико Търново в 11.10 сутринта .

Какво значи, че ще застане върху асцедента и ще донесе събитие?

# 387
  • SF
Аз твърдя, че всички значими събития в нашия живот настъпват при транзити на Сатурн.

# 388
Аз твърдя, че всички значими събития в нашия живот настъпват при транзити на Сатурн.
Не е така.

# 389
  • SF
Как да не е така, като го твърдя.

Общи условия

Активация на акаунт