Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да, наистина е странно. Но явно е трябвало да си казвам и аз.

Момичета, какво мислите за тази количка?
https://chicco.bg/trio-best-friend-3325/#utm_source=FB&utm_c … o%20Best%20Friend)

# 556
Да, наистина е странно. Но явно е трябвало да си казвам и аз.

Момичета, какво мислите за тази количка?
https://chicco.bg/trio-best-friend-3325/#utm_source=FB&utm_c … o%20Best%20Friend)

На мен лично ми допада, хубав дизайн. А и предвид, че е комбинирана 3 в 1 за тази цена си е направо супер. Само не успях да отворя техническата характеристика, за да видя теглото.

# 557

В сайта на хиполенд ми излиза 15кг, а в дундьо 17,5. Не знам дали ти е критерии, но за мен това е адски тежка количка. Иначе на вид си е супер.

# 558
  • София
Да, и мен малко ме притесняват килограмите. 15 ги дават.
Ако можете, препоръчайте ми по-Леки колички 3 в 1. Simple Smile
Макар че днес гледах някакви други марки и имаше и за по 22 кг Simple Smile

# 559
Виж cosatto wow, например. Малко е по - скъпа. Не знам горе долу какъв ви е бюджета. Има тема за колички във форума, може и  там да погледнеш.

# 560
Да, и мен малко ме притесняват килограмите. 15 ги дават.
Ако можете, препоръчайте ми по-Леки колички 3 в 1. Simple Smile
Макар че днес гледах някакви други марки и имаше и за по 22 кг Simple Smile
Ето това видях на първо четене:
https://www.hippoland.net/kikka-boo-kombinirana-kolichka-3v1-ugo … lange-31001010048
Пише, че е 11кг и е на промоция в Хиполенд до 12.06. Цената ми се струва много разумна за 3 в 1, но със сигурност има и други подобни модели, от които да избира човек.

# 561
Аз си купих буба бела - на промоция цената е добра, 13,2 кг е със зимния кош, големи гуми и на мен ми е маневрен. Малко по лека е от цитираните 15 кг и лорели, чико и т. Н. И не е скъпички (ние взехме 3 в 1 за 636 лв).

# 562
Здравейте момичета, досега четях и четях само, сега ми се иска да ви попитам - избрахте ли дрешки за бебенцето за изписването? Ще е лято и ще е топло...аз избрах дрешките, но се замислих за одеалото/ пелената и се оказа, че всъщност това ме затрудни. Повечето одеала/ пелени са дебели...вие избрахте ли? Споделете ми идея за пелена или одеалце. Благодаря 😀

# 563
Здравейте момичета, досега четях и четях само, сега ми се иска да ви попитам - избрахте ли дрешки за бебенцето за изписването? Ще е лято и ще е топло...аз избрах дрешките, но се замислих за одеалото/ пелената и се оказа, че всъщност това ме затрудни. Повечето одеала/ пелени са дебели...вие избрахте ли? Споделете ми идея за пелена или одеалце. Благодаря 😀

Пелени има доста, които се предлагат за продажба извън комплектите за изписване (например в хиполенд). Може да си комбинирате нещо. Аз лично харесах едно памучно комплектче боди с къс ръкав, ританки, шапчица, жилетчица, без одеала или пелени в комплекта... НО в болницата ще преценят как да го облекат (според времето в деня). Ако е мръсна жега едва ли ще го навлекат много.

# 564

Пелени има доста, които се предлагат за продажба извън комплектите за изписване (например в хиполенд). Може да си комбинирате нещо. Аз лично харесах едно памучно комплектче боди с къс ръкав, ританки, шапчица, жилетчица, без одеала или пелени в комплекта... НО в болницата ще преценят как да го облекат (според времето в деня). Ако е мръсна жега едва ли ще го навлекат много.
😊При изписването, каквито дрешки подадеш на медецинската сестра, така го облича. Нямаш голям избор в този ден, каквото си приготвил това е 😊
Разглеждах в онлайн магазините , но повечето одеала са зимни, пухени, а пелените са ми безлични. Интересува ме дали някой е открил нещо по - интересно за това писах.

# 565

От магазин точици - пелената е Памучна и двулицева.

# 566
Аз съм подготвила на моите момичета по няколко варианта.
Клин и боди( с късо и дълго ръкавче) + чорапки и пелена
И "ританки" (за мен са гащеризони ) + чорапки и пелена
Ританки/чорапогащи + боди с тънки презрамки и дежурните чорапки и пелени
Имам и по 1 шапчица  (съвсем обикновенна, за новородени )и не знам удачен избор ли е? Защото чакам ленти за глава и н.з 🙄
Жилетки/горнички не съм взела нито една 🤔

# 567
Аз съм подготвила на моите момичета по няколко варианта.
Клин и боди( с късо и дълго ръкавче) + чорапки и пелена
И "ританки" (за мен са гащеризони ) + чорапки и пелена
Ританки/чорапогащи + боди с тънки презрамки и дежурните чорапки и пелени
Имам и по 1 шапчица  (съвсем обикновенна, за новородени )и не знам удачен избор ли е? Защото чакам ленти за глава и н.з 🙄
Жилетки/горнички не съм взела нито една 🤔
Въпреки, че ще е топло аз съм подготвила дълъг ръкав....и затова се ориентирам към пелена, тънка, колкото да увият бебчо и да го подадат на таткото 🤗 Шапка има към дрешката, но най- вероятно няма да я слагам.
Изборът Ви е подходящ, аз бих се спряла на дългото ръкавче.

# 568
Взела съм боди с къс ръкав, дълго панталонче + къси чорапки. Много тънка муселинова пелена и едно малко по плътно одеалце. Ще реша в деня с кое ще бъде. Има и шапчица, много сладичка с ушички, ако не е мега жега ще я сложа.
Но си е до усещане... Аз по принцип не навличам. Каката ми е априлче и не съм ползвала зимното покривало на количката. Имам приятелка с бебе август - изкара си лятото със зимно покривало, дълги ръкави и поларени завивки. И на двете деца нищо им няма. 😁

# 569
И аз напазарувах доста неща от Точици имат много хибави и качествени неща.
Ще ви споделя моят опит от първото ми раждане и какво ми направи впечатление в болницата. Родих август и беше много горещо, в болницата нямаше климатична система, за разлика от тази, която съм избрала сега. Температурата в стаята беше над 30 градуса, бебетата бяха облечени с дълги гащеризони и завивките им бяха олекотени. Стори ми се странно, но предполагам, че в началото не могат добре да контролират телесната си температура, все пак 9 месеца са живели на 36+ градуса в коремите ни. След изписването може би 1-2 седмици го обличах с гащеризони и в момента в който започнахме да го извеждаме навън, постепенно намаляхме облеклото, боди с къс ръкав, къси панталонки и т.н. От шапка лятото нямат нужда, тъй като нямат развити все още потни жлези и се охлаждат през главичките, ако е хладно-да. Аз съм взела все пак едничка.
Това ми беше най-функционалното облекло, нищо че беше лятно бебе и сега пак съм се запасила с такива:

Общи условия

Активация на акаунт