ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 36 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата. Hug

Аз продължавам да съм убедена,че Чанова стои зад всичко.Може би наистина някой да 'и помага...

# 16
Аз вчера харесах Владо , но за съжаление май героят му Филип ще се окаже  с някакво психическо  отклонение  и убиец ...

# 17
  • София
А къде може да се гледа промото?

# 18
  • USA
На снимката виждам трима мъже + Рамаданова.Къде е 4-тия?

Чанов е жертва,при това последната от списъка за убиване - баш шефа на групата.Лъже и маже,защото не иска неговото минало да излиза наяве и да му съсипе кариерата на кмет.Сега поне разбрахме защо толкова бърза да се оттърве от случая като натопи първият срещнат,просто не иска да се ровят,че току виж намерили връзката между всичките жертви.

Продължавам да си мисля,че е Краси.Преди 30-на години е бил едва на 20,нещо свързано с групата(помади,турци..избили са роднини негови?) и сега им отмъщава,като мега добър завършек на неговата полицейска кариера.

# 19
Пуснах анкетата, добавила съм и опция убийците да са  двама или повече. Ако има други предложения ще ги добавя, докато е възможно.
Всеки може да гласува с две предположения.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 20:36 от Little Pearl

# 20
  • Пловдив
Мерси за темата!
Аз не виждам как Филип ще е убиеца...освен да страда от раздвоение на личността и денем да е полицай, а вечер изверг.

# 21
  • София
Перличке, благодаря 💐
Преди имах теория за убиеца, но вече се обърках 🤪 . Със сигурност не са Донка, Мия, Попето, Краси и Чанов старши.

# 22
  • София
А къде може да се гледа промото?
ПРОМОТО  -   

# 23
И аз гласувам само и единствено за Краси.

# 24
Аз вече съвсем никакво сигурно предположение нямам 🤦

# 25
  • Пловдив
За стария Чанов не беше ли писано някъде, че умира малко преди края и то в Дяволското гърло точно? Та няма да му се размине и на него май.
А за доброволното преименуване на Смолянските помаци ... ми те навремено и пак така доброволно са влизали в ТКЗС.
Пък броеницата ... и дядо имаше с по-едри „кехлибарени“ овални зърна с велурено пискюлче. Не е казвал молитви, но си премяташе зърната. Мисля, че защото беше непушач, си намираше, какво да прави с ръцете си.

# 26
Мерси за темата. До снощи бях мноого сигурна, че Филип е убиеца, обаче малко се разколебах. И все пак гласувах за него отново, има нещо сбъркано в него, на моменти вади ужасно психопатски поглед. Само да не се окаже, че Владо К така си гледа JoyJoy
Гласувах и за повече от един убиец. Ще бъде интересно, ако го направят така. Офф, да идва вече края, че голяма мъка с този убиец...

# 27
Според мен Асен е убиеца, мотива е почти ясен, проблем в миналото Simple Smile , който той е открил. Обаче защо на снимката са 4-ма а убиствата са вече 4. Вече забравих името на третия по последователност убит.

# 28
  • София
Благодаря за темата!
Не съм гласувала в анкетата! Поразместиха ми се нещо предположенията!
Хем ми отпада Чанова, поради някакви причини, хем ми е доста психо!
Втренченият И поглед, казвайки на Филип "все пак избра мен," за баща му, си беше доста психо!
 Съперничеството с Рамаданова би могло да е мотив, но не виждам каква е логиката да почне да убива точно сега, щом като знае за връзката И с мъжа И от години! А още повече да убива другите мъже! Ако беше тя-според мен, щеше да почне с Рамаданова! А и нямаше да насочи Филип към плакета, той не знаеше, че и баща му е имал такъв!
Генерално- не виждам друг мотив при Чанова освен наранено женско достойнство, но тя го лекува с мантрата, че той се оженил за нея!

Мисля че  има доста неясноти около осиновяването на Асен! Тази серия не я гледах много внимателно и може би пропускам нещо, но ми се стори много странно, че Филип е бил около  4 годишен когато са взели Асен. Филип не си ли е задавал въпроси, не са ли се питали защо нямат снимки с бременна мама Чанова? Също така останах с впечатлението, че мама Чанова много, много обича Асен. Не че не е нормално, когато си отгледал едно дете да го обичаш много, независимо, че не си му биологичен родител, но имам усещането, че тя го обича повече от Филип, сякаш Асен компенсира нещо....

# 29
  • София
Иван Налбантов, който се появява в промото, какъв беше наистина? Май го имаше и в началните серии.

Общи условия

Активация на акаунт