Азиатска козметика и грим 10

• 43 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
За съжаление на тази цена е само един цвят, освен ако аз нещо не бъркам и цената от 44 долара също е супер за Хера Simple Smile

# 121
Хм, вярно е само за 1 цвят.В бързината въобще не предположих, само погледнах че и др.цветове са налични.
Пълня си 1 кошница и вижте на какво попаднах
https://www.yesstyle.com/en/labiotte-uv-veil-no-sebum-sun-mist-8 … ml/pid.1074422963
видя ми се интересно

# 122
На Хера въобще не видях колко цвята са, само като видях че е 35ф и приключих.
Мишел, това май е спрей имат и гел и крем. Може да се пробва върху грим, аз съм с чувствителни очи но ако не се получи може да го ползвам и на тялото.

# 123
Спрей е, Да.Обаче има леко пудрен завършек,виж на картинката как е блърнал порите и себума-знам че има мн.мацки с мазна кожа в темата и мисля че ще им хареса.
Не откривам състава за съжаление.

# 124
Обмислях слънцезащитата на labiotte и съм гледала нейния състав, на тази с еделвайс, добре беше, приличен, сега им смениха опаковките, но не вярвам да са пипали състава. Доволна съм от този бранд имам 3-4 техни неща.

# 125
Идвам с два въпроса Simple Smile Приятелят ми от години се бори с някакво състояние тип дерматоза, което май в крайна сметка ще се окаже псориазис или някакъв много остър дерматит. Решила съм да взема шампоан + душ гел за тяло от някакви Ato серии, дали на Pyunkang Yul, дали на Innisfree (те имат един продукт за лице и тяло) или на Atopalm един продукт за коса и тяло, който става за бебоци включително. Ако все пак някоя от вас има опит с продукти и такова състояние - дайте съвет Simple Smile

Иначе, помня, че четох някъде назад за пудра, която помага за прибиране на пъпки още, когато се сформират. Можете ли да ми припомните коя е, че пак ми се надига нещо. То е ясно, че за сега ще действам с друго, но да си имам за спешни случай нататък в живота Simple Smile 

# 126
Valandin, всичко което е овлажняващо и задържащо влагата става, независимо какво е кожното заболяване.
Много са ни зле кожните лекари и аз така лекувах на малкия упорит кожен дерматит, какво ли не мазахме, какво ли не изписваха, докато накрая една лекарка не каза гъша кожа и изписа някакви мазила, които не съм и чувала и то взе че за три дена мина и не са кортикостероиди. Ако искаш ще ти напиша какво ползваме.
Лосиона за тяло между другото е супер лек, овлажняващ, лесно попива и е бюджетен, което ме изненада като за швейцарски продукт.

За псориазис, медикет имат много добра серия с ихтиол имат шампоани за тяло и за коса.
Добре е да комбинираш продуктити-миещия да е лечебен, а после отгоре нещо овлажняващо за запечатване на влагата.

# 127
Момичета, дали пък този месец Jolse ще пропуснат Mega deals? Не че ми трябва спешно нещо, но ме човърка от вътре.

# 128
Не мисля, гледах кампаниите от ноември миналата година - последните вторник и сряда или сряда и четвъртък от месеца. Утре  или вдругиден.
И на мен май нищо не ми трябва, но се чудя на серума на Nacific от последната кутия. До 30 май е 12 долара.

# 129
Зари, всичко ми е полезно като инфо, така че ще бъда благодарна Simple Smile И аз чакам MD от чиста лакомия, от нищо нямам нужда в момента.

# 130
Момичета, някоя ползвала ли е TIAM Vita B3 Source? Дали можете да го сравните с Phyto Niacin на Nacific? Ползвам Фитониацина от доста време и съм доволна. На половината съм почти на последната бутилчица и се чудя пак ли такъв да взема или да пробвам Тиам.. В същото време си мисля, че другият ще е по-силен и може да ми дразни, а имам ли изобщо нужда от повече ниацинамид, не знам..
И аз искам МД в Джолсе. Ей така, да си взема нещо. Всъщност ми трябва измивно олио и Меланото ми почти свърши, ама него го нямат, а не искам да го сменям с друг продукт.

# 131
  • Sofia
Аз си прибрах поръчката от йесстайл и имах 2 мострички подарък на ей тези продукти...
Номер 27 са ми дали на мен

# 132
Момичета, потърсих назад в темите, но не намерих отзиви за ELIZAVECCA Centella Asiatica 100% Интересува ме дали лепне и попива ли бързо тази есенция ?

# 133
necha, аз я ползвам. Писала съм някъде назад за нея. Не лепне, попива средно бързо. Доста е водна, една идея мазничка, при всички случаи ще поискаш да сложиш нещо отгоре. Много добре ми успокоява кожата! Обикновено я ползвам след киселини вечер, също след епилация (кола маска). Като цяло много ми харесва и бих си я подновявала, поне докато не открия друг успокояващ продукт, пак есенция.

# 134
necha, аз я ползвам. Писала съм някъде назад за нея. Не лепне, попива средно бързо. Доста е водна, една идея мазничка, при всички случаи ще поискаш да сложиш нещо отгоре. Много добре ми успокоява кожата! Обикновено я ползвам след киселини вечер, също след епилация (кола маска). Като цяло много ми харесва и бих си я подновявала, поне докато не открия друг успокояващ продукт, пак есенция.

Много ти благодаря Flowers Hibiscus Поръчвам смело тогава, ще взема и тонера с центела на Пурито. И на мен предполагам ще ми се наложи успокояване на кожата и затова съм се ориентирала към продукти с центела, скоро спирам третиноина и минавам на киселини и витамин С. Днес са ми пристигнали два пакета, нямам търпение да се прибера от работа и да си видя новите попълнения.

Общи условия

Активация на акаунт