Азиатска козметика и грим 10

• 43 822
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
На мен ми приличат на тампони.

# 571
Мисля, че не са напоени  вид  тампончета.

# 572
  • София
Благодаря, момичета и аз имах такива съмнения, просто 80 бр. ми се виждаха много да са шийт маски....

# 573
Според мен са сухи тампони. В Jolse има подобни с малко по-различна опаковка и пише да се използват с тонер.
BEL@, разкажи малко повече как ти се отрази есенцията на Benton.
Аз се възползвах от намалението на Миша в Jolse и грабнах любимия бб крем perfect cover, а покрай него и тоника на Purito и си използвах натрупания кредит.

# 574
BEL@, разкажи малко повече как ти се отрази есенцията на Benton.
Лицето ми доста се поуспокои. Имам ситни подкожни масни топченца, които излизат произволно по лицето ми от време на време, а след почистване стои на петна, да не говорим, че пъпчиците ми минават мноооого бавно. От както го започнах, виждам една гладкост, по-равно и нежно ми се струва, както и по-изчистено от към петна. Усещам го дишащо и имах една пъпчица, която от седмица ме тормозеше - еми вече я няма. Може би е и от комбинация на всички неща, които ползвам, но определено Бентъна ми се струва, че повлия в положителната насока. Тена ми се избистри също, така че за сега виждам само облагички от него Simple Smile (ползвам PKY тонер, хилаурона на Елизавека, Алое вера на Holika, sleeping mask на Laneige в ежедневната рутина)

Момичета, не мога да разбера това шийт маски /без есенция/ или тампончета са?
https://www.belieef.com/tonymoly-silky-cotton-sheet.html

BEL@, аз го купих на дъщеря ми, но перления, при него има озаряване на лицето, не матов завършек. Удобен е за подновяване, когато си по цял ден навън....

Аз бях готова да купя първо него, но после видях, че с намалението ми излизат еднакви цени и заложих на тезата "който струва повече и е намален, той ще е" Grinning перленият остава в уиш листа за следващият път Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 12:35 от BEL@

# 575
Благодаря ти, и аз имам подобни проблеми и ползвам всичко без алоето.Blush Слагам го в уишлиста, че сега имам 3 отворени серума и един чакащ реда си.

# 576
Еми, памучни тампони са , но от по-плътните
Скрит текст:

В момента ползвам препоръчаните тук тънки тампони на PKY-много съм доволна. За киселини са просто супер удобни.

# 577
  • София
Еми, памучни тампони са , но от по-плътните
Скрит текст:

В момента ползвам препоръчаните тук тънки тампони на PKY-много съм доволна. За киселини са просто супер удобни.

Благодаря, Виола, на мен ми трябват шийт маски. Много ме "тормози и ангажира" този продукт, който остава от шийт маските, омръзна ми да го събирам, надписвам ....а ме е жал да го ползвам на тяло, затова искам с остатъка да напоявам чисти такива и да го ползвам на следващия ден. Особено от JMS остават около 20-25 мл, ако трябва да го ползвам в рутината си, това отнема доста време и ми "избутва" останалите продукти от грижата ..... казах си болката ..... В една от предишните теми се коментираха тези "чисти" маски, ама тогава кой да чете .. и записва ....
Киселини не ползвам, само един измивен пилиг.

# 578
# 579
  • София
Виола, благодаря и един въпрос... така сгънати ли се слагат в есенцията или има някакъв трик... ти как процедираш?

# 580
Emy, така се слагат. Те се напояват и се разгъват. Аз като си ползвам маската веднага слагам една пресована и в хладилника. Когато реша да ползвам хубаво намачквам отвън да се напои и така я вадя. Понякога си варя билки, най-често лайка и пак с пресованите си я напоявам. Изобщо са ми доста полезни.

# 581
Момичета, моят мъж от няколко дни ме ръчка да ви питам дали случайно знаете за някакво корейско мазило против гъбички по ноктите и кожата на краката? Едва ли въпросът е за тази тема, но все пак някой може да знае нещо! Благодаря предварително!

Педикюрните чорапки освен основното им действие, помагат отлично и за гъбички- все пак пилинг-разтвора е съставен от киселини. Само трябва да внимавате при избора- не всички работят. Със сигурност тези на Холикахолика работят отлично.

# 582
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми нещо по ефективно от
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate https://www.ebay.com/itm/The-history-of-Whoo-Intensive-Wrinkle-C … ream/172627753334

до скоро ми помагаше за заглаждане бръчиците по челото , но сега след морето нещо не ми действа Anguished
 Някой с отзиви за антибръчков продукт подхранващ и хидратиращ добре кожата на челото ?

# 583
Момичета, моля за отзиви, ако сте ползвали този продукт. Влюбих се в тази красота [Ohui]Ultimate Cover Cushion Moisture Red&Gold Rose Petal Edition #01 Milk Beige, но намирам много малко мнения за продукта, основно, че има добра покривност,  дали къшъна ще е подходящ за комбинирана към мазна кожа? Като цвят SU:M37 Water Full CC Cushion  #01 и Hera Black Cushion  Vanilla са ми перфектни

Скрит текст:

И ако може отзиви за [The history of Whoo] Bichup First Care Moisture AntiAging Essence, един продавач ми го препоръча като подходящ продукт за моята кожа, ползва се след двойното почистване и преди тонера. Мога да си го взема на тестери, ще ми излезе по-изгодно, но напоследък съм луднала по красиви опаковки и съм си харесала това.

Скрит текст:

MAMA GALQ, при мен концентрата на The history of Whoo ми подобри фините линии с около  25 - 30 %, така го прецених Simple Smile, след това и аз като че ли спрях да забелязвам подобрение, в момента не го ползвам,  но през есента ще го включа пак. Досега не съм намерила по-ефективен продукт от него. Имам [CNP Laboratory]
 Idebenone Concentrate, но все още не съм го ползвала.

# 584
25-30 %  заличаване на фините линии с козметика си е супер постижение.
Днес ми предложиха корейски стъкла за очила - та вече ще си имам и очила в тон с козметиката.

Общи условия

Активация на акаунт