Азиатска козметика и грим 10

• 43 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ice, разкошен е! Аз в момента съм окупирала цялото отделение за плод/зеленчук в хладилника . Като започнаха големите жеги складирах всичко там, но определено се замислям за отделен хладилник само за козметиката, достатъчно голям, за да поеме всичко.

# 601
На мен тези минита няма да ми свършат работа, доста са малки.
Ползвам си малък хладилник само за козметиката и ми е супер удобно така.

# 602
На края на опаковката съм. Взех го заради състава... За почистване, не става. След него свалям доста остатъци с тампони с тонер. Ползвам вече само сутрин на сухо лице. След нанасяне, бързо попива и малко след това влизам под душа. Харесва ми резултата от към сутрешно почистване
и може би най-накрая намерих приложение от към използване на състава...

Започвам да дебна добра сделка очите ми останаха в него.

И да не спамя само
http://jolse.com/product/neogen-real-fresh-foam-blueberry-160g/1 … p;display_group=1,

с голямо желание си го купих, но голямо разочарование.
Хубава опаковка, много приятна пяна излиза лесно се нанася и дотам, нищо свързано с почистването не прави, а по състав е превъзходен. Мъчих го две седмици всеки ден, обаче не и не, нищо въпреки голямото ми желание да ми се получат нещата с тази измивна пяна не се случи.

# 603
Теди, за цялата козметика ще е твърде малък, да. Аз си имам отделен шкаф където си държа нещата, но имам някои дреболии за хладно и ми е идеален, защото го събирам на тоалетката си до огледалото.
Виола, преди да ми попадне този обмислях идеята за минибар, който и евентуално би събрал много повече. Но се радвам, че намерих малкото, защото минибарът щеше да ми заеме ценно място. За момента съм събрала три кутии с пачове, две малки стъклени бутилчици със серуми и разни балсами, маски и скрабове за устни, че всичко се топи в жегата. Имам място за още нещо дребно или шийт маски (за които нямам време лятото). Ако искате ще ви снимам с неща вътре да добиете представа за размера. Мисля, че се води четири литра. Внимавайте, защото има някои само на 12V.

# 604
На нито едно от козметичните средства няма указание да се държи в хладилник. Имам 1 кутия с пачове в хладилника си и 2 без хладилник и определено не мога да разбера мазохизма да се лепват студени пачове.
Въобще не разбирам защо ви е хладилник за козметика- има вероятност тя да не работи както трябва в такива условия.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 23:01 от Floria

# 605
Имам 1 кутия с пачове в хладилника си и 2 без хладилник и определено не мога да разбера мазохизма да се лепват студени пачове.
За моите подпухнали очи с торбички е облекчение и удоволствие. Само лятото, разбира се. Иначе хладилник си трябва. Витамин С, който ползвам в момента е в стъклена бутилка, макар и тъмна. Шийт маска, от която е останал серум и съм сложила пресована също не смея да държа навън. Както вече написах и балсами за устни, които иначе се разтичат.

Между другото забравих да ви кажа, че малкото има режим и на затопляне, не само охлаждане. Още не знам за какво бих го ползвала, ама ми се стори супер, че го може. Joy

# 606
За моите подпухнали очи с торбички е облекчение и удоволствие. Само лятото, разбира се. Иначе хладилник си трябва. Витамин С, който ползвам в момента е в стъклена бутилка, макар и тъмна. Шийт маска, от която е останал серум и съм сложила пресована също не смея да държа навън. Както вече написах и балсами за устни, които иначе се разтичат.

Между другото забравих да ви кажа, че малкото има режим и на затопляне, не само охлаждане. Още не знам за какво бих го ползвала, ама ми се стори супер, че го може. Joy

Шийт маски не понасям по принцип- смятам че излизат прекалено скъпо за евентуалната им полза. Ползвам тези които ми подаряват, разбира се, но полза от тях особена не виждам. Но това си е лична работа на всеки, разбира се.
Все пак си мисля, че еднократно значи еднократно и не разбирам манипулациите с остатъците. Там със сигурност ще има бактерии даже и да ги държиш в хладилник. А пък серумът с вит С има ли указания за хладилник? Ако не, рискуваш много там да не остане никакъв вит.С.

# 607
Ползвам By Wishtrend Pure Vitamin C21.5% Advanced Serum и TIAM MY Signature C Source и двата продукта  се съхраняват в хладилник
Цитат
Before and after opening, store in the fridge so the nature of vitamin C component sensitive to temperature changes, heat and light aren't affected.

# 608
  • София
И мойте отворени пачове съхранявам в хладилник. Удоволствие е да ги ползвам охладени, пък и ефекта е по-добър, а доколко бактериите в остатъчния продукт, то и по ръцете има, ако си пипнете  лицето без да се измиете, те ще се пренесат там. Не мисля, че е  може да се заразите със стафилококова инфекция от остатъчния продукт. Не живеем в стерилна среда.

# 609
  • Sofia
Аз също всичко отворено съм изметкала в хладилника, даже и неотворени опаковки.
Обичам хладина на лицето след като съм прекарала цял ден навън и съм натрупала Бог знае какви мръсотии. Simple Smile)

Чудила съм се за покупка на мини бар, ама пък повече се чудя къде ще го държа ако го купя, щото и те си заемат чясто Simple Smile

# 610
Такааа....да кажа две думи за новия слънцезащитен на Пурито - Comfy Water Sunblock.
Държи се като истинска физическа слънцезащита - консистенцията е плътна, бяла, леко тебеширена. При добро обилно нанасяне лицето побелява леко, след изсъхване повечето бял филм изчезва, но остават "конци", които не можах да избегна, колкото и да размазвах. Подновяването води до кир ефект при мен. Под грим също не е супер, по-трудно нанасям фдт и след максимум три часа вече има свличане. Плюсовете - наистина пази добре, в момента съм по морето и сутрин работя навън, а следобед съм на плаж - нямам зачервявания и изгаряния. Също така не изсушава, въпреки че е с физически филтри. Като цяло, това е корейската слънцезащита, която най-много ми напомня до момента на европейска такава.  Не бих подновила. След него съм заредила една Sun Essence на Миша, пък да видим.

Видях, че сте коментирали розовия стик на JMS и сега съжалявам, че не съм взела него. Перленият е ок, но остава все пак един леко мазен филм по кожата, който ме изнервя, сякаш не е попил напълно.

И последно за боренето на фини линии. От три седмици пия ХК и си следя челото и гневната бръчка - заглаждане има. Четох, че не би следвало да виждам все още ефект, защото тялото първо попълва запасите на по-важни депа като стави и хрущяли и чак след това се насочва към кожата, но вярвам, че не е самовнушение. Пак от толкова време включих отново ретинол в грижата, също нанасям главно по челото. Та, думата ми е, че трябва нещо да запълва тъканта и отвътре, за да има изглаждане отвън. ХК може да се пие без прекъсване години наред.

# 611

ivalinna, на 39 страница и аз запитах за отзиви за [Ohui]Ultimate Cover Cushion Moisture, но явно момичетата не са го ползвали. Това, което събрах като информация е,  че е много покривен и дълготраен. Предлага се в два цвята само, гледах една мацка в ютуб и никак не ми хареса, стоеше и като маска и доста лъщеше. На мен ми харесаха много опаковките от лимитираната им серия и това е водещата причина да проявявам интерес към този къшън. Доволна съм от Hera Black Cushion SPF34/PA++ , има добра покривност и трайност, но към следобедните часове има окисляване и лицето ми става неестествено бяло, SU:M37 Water Full CC Cushion  Perfect finish определено ми допада повече, траен е, с малко по-лека покривност, но се слива перфектно с кожата, стои естествено и не се окислява. Не се набиват в порите и не се събират в гънки и фини линии. С комбинирана към мазна кожа съм и през около 4 часа някъде се налага да използвам пудра защото лъсвам и от началото на лятото съм спряла с къшъните. Сега ползвам слънцезащитна база за грим и отгоре пудра само сутрин, не ми се омазнява лицето, 2-3 пъти на ден пръскам над грима [Su:m37˚] Secret Essence Mist, от който съм очарована и не бих останала без този продукт.

# 612
Имам доста нови продукти, но впечатления засега само от SOME BY MI True Cica Mineral 100 Calming Sun Cream SPF50+ PA++++ 50ml. Бях решила да го оставя за по-нататък, но не се сдържах. Ами много ми харесва! Попива бързо, пази добре. Под грим е идеална! Не дразни на очите. Усеща се миризма като на мокра пръст, която мен не ме притеснява. Ще я поръчвам пак задължително, за лятото е перфектна!

# 613
На нито едно от козметичните средства няма указание да се държи в хладилник. Имам 1 кутия с пачове в хладилника си и 2 без хладилник и определено не мога да разбера мазохизма да се лепват студени пачове.
Въобще не разбирам защо ви е хладилник за козметика- има вероятност тя да не работи както трябва в такива условия.
Оптималната температура за съхраняване на неотворени козметични продукти (така наречения shelflife) е от +5градуса до +22-24 градуса. Всичко извън този диапазон има вероятност да наруши формулата, особено на кремове и лосиони, богати на базови масла и/или етерични такива, всички органик козметични продукти и такива без силни консерванти, като наример препарати за чувствителна кожа, за бебета и бременни и тн. При 33-36градуса навън няма как в градски апартамент температурите да са под 26-27градуса, освен ако не работи нонстоп климатик точно в помещението, където се съхранява козметиката. Това автоматично озачава, че всеки продукт в някакъв шкаф или чекмедже е на още по-топло и съответно е подложен на риск от разваляне или най-малкото му се скъсява отбелязания на опаковката максимален срок на използване.
За отворените продукти и до колко е препоръчително да се държат в хладилник е по-скоро въпрос на личен избор, но пачовете за очи съхранявани на стайна температура трябва да се изразходват до 1 месец, същото важи и за продуктите с високо съдържание на вит.Ц. Съхраняване при температури 5-10градуса значително удължават този срок до към 3 месеца.

# 614
Момичета, тук можете да прочетете мнения за коментираните от нас концентрати за бръчки

http://adventuresofaceliacinnyc.blogspot.com/2017/12/review-and- … f-functional.html

Общи условия

Активация на акаунт