Азиатска козметика и грим 10

• 43 798
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Попаднах в международна група за корейска козметика във фейсбук и така  се успокоих, че не съм най-лудата фенка.

# 631
  • Sofia
А, то винаги си мислиш, че си най-луд, докато не намериш някой по-луд от теб. Тогава се успокояваш.Grinning

# 632
Попаднах в международна група за корейска козметика във фейсбук и така  се успокоих, че не съм най-лудата фенка.

Може ли линк към тази група?

# 633
Ау, този линк няма да го гледам аз...

От мен два любовни реда за винените падове на Neogen. Сигурно всякакви други падове ще вършат такава работа, но в момента ме спасиха и не мога да не напиша ода. Та, както обикновено, се прибрах от морето с две огромни пъпки на дясната буза, слабо място ми е от години и пак от години всички резултати постигнати през студените месеци се изпаряват като се затопли, явно много бързо ми се запушват порите там. Та, едната от тези гадини си беше с връх и естествено, че трябваше да я разкарам. Преди месец прочетох cheat sheet на Caroline Hirons как да изтискваме пъпки без да оставяме белези и киселините са основен помощник там. Снощи и днес сутринта падовете на Neogen ме спасиха. Значително намалиха червенината и отока след манипулацията, хубавичко дезинфекцираха. Вторият основен съвет на госпожа Hirons е да хидратирате максимално кожата при пъпката, защото така по-трудно се получават белези. Е, падовете на Neogen определено имат и това свойство. Отделно от това днес гримът ми легна прекрасно на лицето! Сега си чакам червените с BHA на Cosrx и започвам редовна употреба на киселини, кожата ми ги обича Simple Smile

# 634
https://m.jolse.com/project/lucky-seven-deal/1289/
Тези стари вариант на Fresh Cica plus ли са?
На място с non existent net и без компютър и ми е трудно да сравня. Благодаря!

# 635
  • Sofia
Valandin, ще ми е интересно да споделиш за този метод, ако решиш, че аз имам доста шавливи пръсти. Simple Smile)

The ant is..., мен ми се види едно и също.

# 636

Аз благодаря, при тази цена веднага боднах крема и тонера, сега го гледах в скинкаризма излиза като нов продукт.

# 637
Различен продукт е. Напишете в търсачката Nacific и излизат още в началото и двата.

# 638
  • Sofia
Аз направих съпоставка между двата и затова написах, че ми се виждат едни и същи.
С някои изречения по различен начин написани, но с еднакъв контекст.
Някой по-запознат може да каже. Simple Smile

# 639
Малко ми трябваше. Пуснах комплекта.
ПП И на мен ми се видяха близки по-състав. Но просто не мога да отворя нито скинкаризма, нито косдна. Боговете на корейската козметика и ПейПал ми помогнаха при плащането.

# 640
Simple Smile А аз в бързината даже не видях комплекта, но харесвам насифик, тонерите кожата ми ги яде, така че първо действах после проверявах, кремчето успокояващо все ще влезе в употреба.
Не звучи много като за моята кожа, но ще го видим, рядко излизат на тези цени.

# 641

Този Exclusive deal как го намери? Милион варианта пробвах и не ми излиза. Къде кликна?

# 642
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Този ексклузив дийл е поне от няколко дена. Вижда се на заглавната страница на сайта, където се въртят промоциите и намаленията, а също и като кликнеш на "Оферти".

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 20:23 от Reinа

# 643
Беше на началната страница от телефона. После го преместиха на "въртележката" от предложения. Мисля, че и на FB страницата им го има - от 18 юли.

# 644
Беше на началната страница от телефона. После го преместиха на "въртележката" от предложения. Мисля, че и на FB страницата им го има - от 18 юли.

Дааа, сега го видях "на въртележката". Трябва да поглеждам и Фб страницата- това е идея.  Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт