Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 634
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 405
Лисан фон Гащник днес изрина дъното, утре вечер Марианската падина го зове..

Юлия вече знае какво иска - мъж, който да не хърка. Най-накрая се прибират в София..и кога ще ги гледаме..

# 406
Бънди, ако вярно е Фазо Павето сигурно се е наср@л и пере гащи, та затова не може да се включи в момента.

# 407
Върнах си промото за следващия епизод. Останах с впечатлението, че Таня е открила нещо за Жълтогащев и той я пита "това сега ли го разбра".
Утрешние епизод се очертава май да е като днешния за тях.

# 408
Кърлеж. Нямам вече друго определение за тоя организъм. Дори да го откъснеш от тялото пак оставя трайни последствия.

И гнусната устичка-птичка е нагласена отново.

# 409
  • Terra incognita
Бънди, ако вярно е Фазо Павето сигурно се е наср@л и пере гащи, та затова не може да се включи в момента.
Пере? Къде? В бутафорния декор в Симеониво?
Най- вероятно чака друга "женичка" да му купи нови гащи.

# 410
Два чифта  гащи колко ли трябва да са н@срани, че да ги пере толкова време Thinking

# 411
Аз не разбирам... Този човек е имал 2 съпруги и е родител. Как се живее с толкова нечистоплътен човек - по тяло и душа? Как е накарал някой да го обикне и в какви ценности е възпитавал детето си? Умът ми не го побира!
А за цялата гавра отговорност трябва да носят предимно продуцентите (кои са те междувпрочем?), не само "специалистите", дето и на 3-годишните вече им е ясно, че не стават за нищо.
И последно - ако Аня Ф. е наистина Таня, бих я посъветвала да стои настрана и да се опитва да забрави. Или ако ще действа, да действа с адвокат, а не да си трови нервите и самонавива във ФБ. Заслужава яка неустойка в нейна полза!
Дано не й се отключи заболяването след този тормоз. Sad

А за Юлия какво да кажа - куха, ограничена жена. Дълбоко замразена, както каза някой. Жалко.

# 412
  • Тра-ла-ла
Таня трябваше да му купи 7 бр. гащи с надписи - понеделник, вторник...до неделя. Joy И да са за еднократна употреба Bowtie

# 413
Пере? Къде? В бутафорния декор в Симеониво?
Най- вероятно чака друга "женичка" да му купи нови гащи.

Обаче колко прозорливо някои колежки тук предположиха още преди маса време, че тоя ходи с едни и същи дрехи и гащи. Аз акцентирах на отношенията и ми се губеха подобни детайли, но сега се уверих как отстрани всичко си проличава и в определен момент лъсва. До най-гнусния детайл.

# 414
Представих си го този какво подло детенце е бил някога... Не знам защо ми хрумна това като видях тази снимчица по-нагоре.Той на акъл е на 13, но физиономията му е на умствено изостанал. Тооолкова противно същество!
Мисля, че Таня трябва да съди продукцията.

Таня трябваше да му купи 7 бр. гащи с надписи - понеделник, вторник...до неделя. Joy И да са за еднократна употреба Bowtie
И да пише на г@за - не обръщай за още една седмица ползване!

# 415
Два чифта  гащи колко ли трябва да са н@срани, че да ги пере толкова време Thinking

Бая ще да е, сигурно ги плицика в някое шадраванче на жълтите павета - елитно.

# 416
  • София
Не е честен живота . Жена която е загубила съпруга си ,преминала през онкозаболяване ,умна,оправна,чистница -и вместо да получи мъжка подкрепа и човек който ще иска да споделя с нея домашен уют и топла супа -тя получава женчо ,мрънкалник който да и прави фасони и и вади душичката ...пфууу
И кой и го натресе!??? Онези безсрамници! Визирам цялото гадно войнство застанало зад този смърдящ "проект"!
Дали изпитват срам от това, което причиниха на Таня? Дали им пука изобщо!?
И с каква съвест ще си хранят децата с парите, изкарани на гърба на една жена, изстрадала толкова много и минала през ада. Изроди!

# 417
Не вярвам Гащников да е възпитавал детето си. Излъгал е първата си съпруга да се оженят, но жената го е разбрала що за стока е и се е развела (вероятно е било много зле положението, за да се разведе преди 20-30 години). След това дали е имал брак с покойната, не ми е ясно. Може само да са живеели заедно, а тя май момченце е имала. Но това дете не се появи на сватбата или поне не се разбра. Не дъщерята на Фазо дойде на гости, а леля му. Репликата на дъщеря му, когато избираха костюм за сватбата "ще стане май човек от тебе" ме навежда на мисълта, че не поддържат много отношения.

# 418
  • София
Аз не мисля, че Аня е Таня!

# 419
  • Тра-ла-ла
И да пише на г@за - не обръщай за още една седмица ползване!
По-простичък надпис. Жълтото отпред, кафявото - отзад Joy

Общи условия

Активация на акаунт