Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 629
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 420
  • София
На мен ми стана малко мъчно за Ивана, гадно е някой да те гледа с погнуса. Разбирам я, мисля, че наистина полага усилия да го заобича.

Не е моята среда също това, но това е нейната, това я прави щастлива и ѝ трябва мъж, който да я подкрепя и да измъкне леко-леко, не е това начинът с цупенето на Мерал. И него го разбирам, иска внимание, но те се познават лт 2 седмици, трябва да я спечели.

# 421
На мен този Светозар не ми беше симпатичен още в самото начало. Най ме дразнеше това негово "Велико" чувство за хумор. Съмнителна ми беше и историята с лъже свидетелите. Въобще много ми беше антипатичен.
След днешния епизод вече не знам какво да си мисля и да кажа за него. Жалко за Таня.

# 422
Извинете, коя е Аня Филипова?

# 423
Искам да призная нещо.
Аз всъщност харесвам Гащопаветников. Намирам го за идеален. Само един недостатък има. Липса по-скоро.
Липсва му една права лопата. У главата!

# 424
Между другото, от старите публикации на Фазо ми направи впечатление, че го раздава много " гъст" с моя позната журналистка. Питах я във фейсбук малко в шеговита форма, откъде е толкова близка с тоя " полов атлет"? Оказа се, че жената изобщо не го познава лично, знаели се от фейсбук от години. Ако седнеш да му четеш обръщенията към нея и изказа, който използва, оставаш с впечатление, че със сигурност са били поне гаджета:) Та няма да се учудя и " жените в живота му" да не знаят, че са били с него и тези, с които води полов живот " навън" също да не са уведомени за това:satisfied:

# 425
Искам да призная нещо.
Аз всъщност харесвам Гащопаветников. Намирам го за идеален. Само един недостатък има. Липса по-скоро.
Липсва му една права лопата. У главата!
Ааа, той трябва да си лекува простатата. Лопатата трябва да му се навре там, където цапа гащите с кафяво Grinning

# 426
  • Тра-ла-ла
DMS Gashti Laughing

# 427
Ама той е точно този тип - лепва се за някого от дума на дума и започва да фамилиарничи все едно са спали в едно легло минимум. Сигурно половината му клакьорки във фейса са същите като него "контактни", а не са му виждали на живо очите, нито г@за са му помирисвали, та да избягат с 300. Но този е такъв гьонсурат, че вероятно си мисли, че ще продължат да му ръкопляскат за простотиите, които е натворил в предаването тази вечер. Ако има един човек с мозък сред "приятелите" му, ще си е бил вече камшиците!

# 428
Джули, той трябва да плати вредни на Таня, че го търпя и на нас зрителите, че имахме здрави стомаси, да изгледаме предаването и него в частност.

# 429
  • Тра-ла-ла
Нищо не разбирате от предаването. То не е сеирджийско. То ни учи как да разпознаваме различните типажи хора. Какви са, какво очакват от живота и човека до тях. Как да ги спечелим, как да се борим с тях или да офейкаме за 60 сек. Ето, Фазо е представителна извадка на няколко диагнози Bowtie На фона на него - вашите мъже изглеждат прекрасни. Ще си ги нагушкате, ще им сготвите, няма да им спирате секса, даже и още 1 дете може да пожелаете. Разбирате ли каква е психо-социалната насоченост на предаването?! Joy

# 430
Жалко, че ограничи достъпа до стената си във фейсбук. Сега искам да видя какво си коментират с дружките там, сега! След този резил, който сам спретна.

# 431
само не разбирам какъв интерес има Светозар да заснеме и след това да даде този запис на разговора им да бъде излъчен. Вижда се, че той снима и след като Таня доста го изобличи и изложи, защо изобщо продължи да снима и как е позволил това да се излъчи. Не мога да си обясня.. Единственото, което ми хрумва е, че му плащат за този театър

# 432
  • Англия
Сигурно имат клауза да се снимат с дадена им камера и забрана да изтриват. Той почна с цел да я унизи, но едва ли е очаквал такъв развой на събитията. А и май не разбра как деликатно Танв го навря в на кучето г@за и остана с лъжовното впечатление, че е победител в спора.

# 433
  • София /Абсурдистан
И аз не мисля, че Аня е Таня. Най-вероятно е някоя бивша, която великият любовник е прецакал гадно с нещо. На Таня едва ли ще и се занимава да отмъщава, най- вероятно ще иска колкото може по- бързо да забрави цялата помия, на която я подложиха. И едва ли ще може да съди продуцентите, те са много богати хора и ще наемат скъпоплатени адвокати хиени, за да я смачкат. Просто е безсмислено. Всички знаем какво ни е правосъдието... Не и трябва на тази жена такъв стрес.
А че плащала вечеря на приятелите му - ми той е оръфляк и няма и 2 лв на кръст в джоба си, а пък нали трябва пред някого да се покаже, че е голямата работа. Да си намери работа като нормалните хора, явно му е под достойнството.
Кротък човек съм, но ако такъв ми се беше паднал, още след първата фраза бих го хлопнала с най-тежкия чугунен тиган по тиквата и вече да съм подсъдима.

# 434
Не вярвах Аня да е Таня всъщност, но има резон. Откъде Аня знаеше и беше написал в един от мненията, че шизото й казвал Татяна, досега мисля не беше й казвал така. Откъде ще има тази жена информация по рано от излъченото, ако не самата тя. Написа доста неща и нахъса добре хората и днес изчезна, не пише вече. Мисля, че е тя вече, явно е разучилa подробно схемите му и си е права да бълва огън и жупел, малко ми беше дори. Как няма да е бясна като нищо не може да направи да се защити, нито от този кърлеж, нито от предаването, всеки си вързал предварително гащите. Някой даже не си ги е свалял година две!

Общи условия

Активация на акаунт