Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 634
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 435
Таня ми хареса сравнително този път, може би ако не викаше толкова, но той тоя те принизява на неговото ниво и нямаш много избори.

# 436
Тези от предаването какво са си мислили не знам, та са взели това подобие на човек. Вярно, че умее да се представя за какъв ли не, ама тези няма начин да не са знаели къде и в какво живее и какво работи, изобщо какви доходи има.Колкото и да го мисля, все стигам до извода, че нарочно са го натресли на Таня. Хем да има представители в тази възрастова група, хем да му уредят живота (хубава жена и с възможности да работи в чужбина, има си дом, пораснали деца)
Таня дори не викаше за мен, само на един-два пъти. Това, че се хранеше докато му отговаряше искаше да покаже, че не и пука, ама цялата трепереше жената. Тя седнала, той прав и я залива с помия докато се храни. Заро измисли фазомера да я обиди, дори в интересчийство я обвини. Тогава му беше началото на атаката. Той не хареса Таня според мен, нещо има дето прави всичко това с цел да я злепостави и да се разделят. Не му харесва, че е подредена, сериозна, амбициозна, но защо трябва да я тормози и излага. Толкова е мръсен в душата си, че извади всичко дето е тя споделила и го използва срещу нея. Нечистоплътен човек и физически, и духовно.
Видяхте ли го Мишето с новата прическа, супер е)) Май Юла ще ходи в Пловдив от промото така ми се видя. Мишо я посреща с букет и дори....успява май да я целуне.)) Тази пък и тя кат Заро. Падна и се симпатичен и добър мъж, ама тя дето ни образование има, ни външност, нито има и дом някакъв се е взела за принцеса. Така трябвало да се действа с тапите, да го излага и да се казвали веднага нещата, бе.. Той Мишо сигурно я чака да заспи и тогава човека заспива на тръни. Не стига, че отрови цялата екскурзия, ами веднъж не чух нещо да  е доволна. Не е че не го харесва, тази просто е оперирана от чувства. Тя е нещо между Заро и Василена образ. Подозирам, че ще се окаже още по-зле и от тях. Смърфиетка нещо я няма, ама то е ясно какво е станало.

# 437
Зарко иска да очерни пръв Таня, защото усеща накъде отиват нещата.

# 438
Деветият вал е залял страницата на *Женени от пръв поглед* и сега и да искат, не могат да трият нищо модераторите. Един положителен коментар в подкрепа на миризливия пор , обитаващ дупките около жълтите павета няма. Стара поговорка -* Волът рие, на гърба му пада*.
Хубаво изрови дъното снощи и се самозатрупа в нарцистичната си клоака.
Неспособен на нормален диалог и отношение, единствено боравещ с низости, провокации и дундене, когато не му изнася.
Тръгнал с видеото да покаже на аудиторията колко е неразбран, неоценен и незаслужен, но подцени капацитета на партньора.
Да завиждаш на човека до себе си /шампионкааа/, да опитваш всячески да омаловажаваш труда и принизяваш личността му, воден единствено от намерението си да изпъкнеш пред неколцина заблудени фейс фенки, които дори не те познават отблизо - какво е определението за подобна гад?!

# 439
  • Sofia
Юлето изби рибата... "това не е планина, това е там горе" и "не било вила, къща било". Как може да спориш за елементарни неща.. Съжалявам, че го казвам, но явно вътрешната неудовлетвореност води до отричане на всичко ново и непознато! Може би така успокоява себе си, че като не е пътувала, нищо не е изпуснала! Ми то навсякъде е грозно, далновидна е била момата, спестила е, не си е губила времето за тъпи чужбински екскурзии! 
За Лиско-Фазо Гащников- Жълтото паве, все си мислех, че стигна дъното и повече няма накъде! Лиско доказа, че дъното няма граници!

# 440
Според мен Таня повишаваше глас не само от нерви, ами и за да се чува какво говори, защото микрофонът е до него, той държи камерата. И все пак беше доста хладнокръвна. Аз на нейно място щях да го ударя вероятно.

# 441
Юла е недоволна от италианците. Не си оправиха времето, пуснаха и мъгла, къщите им са грозни, дори лупата не са избърсали, а искат 1 евро, бе направо са трагедия тези. Къде пратиха екстремното моме, дето и на ферибот не се е качвало, ама обичала екстремните спортове (на лифта го смята за екстремно преживяване) Тази направо не знам как да я опиша. Дори Заро ми бледнее. Не мога да си представя Юла и Заро (като типаж, с по-малка разлика) как биха водили разговор. Съжалявам Мишо, в желанието си нещо да каже и води разговор с тази се чуди какво да измисли и малко изпростява и той. Ама какво да кажеш на такова същество. Това не е къща, онова не е планина, това не е това, ами онова... направо аз не бих издържала, емоционален вампир е тази. Няма енергия, няма топлина (то затова и все студено) , няма мозък и тегли енергия от хората около нея. Бясна съм на Юла, не съм виждала чак такова подобие на жена.

# 442
Вчера на моменти ми беше неудобно да гледам предаването! Този Мишо го съжалявам, тази жена как пък поне от едно нещо не остана доволна!? Ама какво пък , те италианците са виновни за всичко, за времето, за това че не говори техния език и английски, а вижте пък те говорят, как не ги е срам. Flushed И с тези Тапи фор хиър изби рибата направо. Такъв мрънкоч не бих могла да изтърпя.
Офф онзи Жълтогащник струва ли се да се коментира, ако бях на мястото на Таня щях да го замеря с чинията. ТО бива човек да е нагъл, но това неговото преминава всякакви граници. Гащите са му най-малкият проблем на този, ще кани приятели на вечеря баровеца и ще иска от жената да плати вечерята. Що за дебил трябва да си за да го направиш. Имал само 50лв, алоууу, големецът, вземи се скрий някъде и се засрами, без да се показваш.
Би било интересно някой който го познава от първо лице да му открие картите, що за човек е, не че не се видя дотук. Онази жена във фейсбук май не пише вече.
Мерал и Ивана, не знам дали да ги коментирам, те са толкова далече един от друг, че дори и да се сдобряват и правят компромиси, едва и от тяхната връзка ще излезе нещо.
Този сезон двойките са четири, в първият не бяха ли три? Или Юлия и Мишо ги включиха като резерви, след като Форчо и Василена се отказаха да участват?

# 443
  • София
Аня Филипова се включи току-що.

И коментарът под него:

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 09:27 от Монако

# 444
Права е Аня, която и да е тя.

# 445
Според мъжа ми на Зарко му плащат. Иначе няма обяснение защо дразни толкоз.

# 446
  • София
Познайте кой е Марио Стефанов.  Жълтогащьо или Ал_Бъндьо?
Като активен протестер, Светозар има няколко фалшиви профила за пропаганда.

# 447
Е тази Аня малко преиграва .. чак запрещение и затвор, доста е афектирана. Затова аз предполагам, че е някоя много близка приятелка на Таня. Но поне една глоба може да му треснат.

# 448
Подозирам, че някои от съфорумките бяха прави в началото, когато казаха, че Зарко се опитва да прикотка Таня да му направи ремонта на къщата в Симеоново и да я обзаведе с нейни пари. Ама уж ще са двамата нали. Лелеее, ставам и започвам да се ядосвам с тази мизерна отрепка. 1:1 е с първото ми гадже, от който избягах с 200 навремето. Случайно и той беше телец. Същия мързелив интригант беше и ми засичаше в колко часа съм се прибрала

Добро утро и от мен - връщам се да ви доизчета

# 449
Познайте кой е Марио Стефанов.  Жълтогащьо или Ал_Бъндьо?
Като активен протестер, Светозар има няколко фалшиви профила за пропаганда.

Скрит зад патриотичното знаме може да е всеки от последните. А и натякването многократно Татяна е  характерно за Грозофил Фазомеров. Мисли, че Татяна е обида, а само по себе си е име. Страшен йезуит.

///Цитат на: sigma в ср, 15 май 2019, 09:30
Според мъжа ми на Зарко му плащат. Иначе няма обяснение защо дразни толкоз.////

Невъзможно е за едните пари да си такъв откровен дебил. За жалост природно и напълно безплатно му се удава. А ако някой би получил пари за подобна роля, то той е най-презреният организъм. Дотолкова да нямаш нищо ценно и свято в тоя живот, че да се навиеш да понесеш и последиците от подобно зловредно представяне. Тоя гьонсурат си е плюл на имиджа отвсякъде.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 09:52 от Walnuss

Общи условия

Активация на акаунт