Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 869
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
За мен мъжете биват консултирани как да изненадат половинките си и всичко е по сценарий. Определено екипът е помогнал на Мерал за балоните и СПА процедурите, а на Мишо са му подсказали, че Юлия колекционира плюшени играчки. Не вярвам сами да са се досетили.
Таня наистина доста издържа, но това чудо трае ли се? Мразя панаирите, но и аз бих избухнала, ако трябва да съм с този денонощно. И все пак на такива хора хич не им пука. Той никога няма да види грешките си, ще се оправдава с нейната "студенина".
Юлия е хубава. Не значи, че всеки ще я хареса, нито пък е супер мацка. Не знам и дали наистина е толкова обрана, може да се притеснява от камерите. За мен най-неприятна си остава Василена с тези циркове и претенции.

П.П. И на мен Париж не ми харесва. Предпочитам Рим, Лондон...

# 1 036
Аз пък се чудя как хора на 30,40, 50 години са без всякаква емоционална интелигентност.
Вярно , че тя не се учи в училище....ама все пак имаш някакъв житейски опит.

Оня малоумният : Не ти се е паднала богата жена, не я харесваш имаш други желания и представи.
Ама да й държи сметка защо не е станала като дойде свирача! Ми човек не реагира по начин по който другият очаква в голяма част от случаите. Да била станела Таня. Не било възпитано да седи.
И се чудя и се мая....как този човек е оцелял до сега. Не се ли е сблъсквал с други хора?

Ивана и Мерал. Момичето на 20 си е чудно. Иска кариера , иска семейство. Не влиза в моите представи , но тя си ги харесва. Малка е ще се научи на общуване ако има желание. За Мерал се чудя от къде го взеха....ще запомнили този ден с балоните....

Юлия и Мишо....според мен са си лика прилика. Бавни , спокойни, еднакво образовани.
Ако Мишо изтърпи негативизма на Юлка , всичко ще е на шест.

# 1 037
Нямам предвид, че Юлия ще се промени - абсурд - никой не се променя. Още по-малко тъп да поумнее. Исках да кажа, че е по-склонна от Ивана да се вслушва в чуждото мнение и да прави корекции в поведението и подхода си, ако това ще и е от лична полза. Изобщо не изключвам варианта заради недоспиване поради хъркане и да е изнервена, сприхава и да не е подготвена психически за това изпитание (хъркането). Аз с тапи не мога да спя - болят ме ушите и се будя от болка. На нейно място щях да поискам отделна стая, защото се познавам и знам, че едно недоспиване може да ми развали цял ден, а при тях става дума за цяла ваканция, която би трябвало да е приятно изживяване, пък дори и да не са един за друг. Така че ако отдадем това мрънкане на недоспиване, в Юлия ме дразни най-вече неосъзнатото и тържествено невежество. Пример за пояснение какво имам предвид: Когато направи забележка на Мишо, че джакузито не било джакузи, а хидромасажна вана. Както и езиковото и невежество и всичко останало. И Мишо е невеж, но някак си не се пъчи така дразнещо с профинизма си - напротив - осъзнава го. И Юлия и Ивана са с неадекватно високо самочувствие като при Ивана има и напреност, а при Юлия - менторство. И двете изяви ме отблъскват.

# 1 038

Въпрос на вкус. Лондон ми е мрачен и студен, но мога да намеря нещо положително за там ако ме питат. Париж е най скъпия град в Европа, най романтичен и най посещаван (не само мое мнение).

# 1 039
  • София

Въпрос на вкус. Лондон ми е мрачен и студен, но мога да намеря нещо положително за там ако ме питат. Париж е най скъпия град в Европа, най романтичен и най посещаван (не само мое мнение).

Определено Лондон е най-мрачният град, в който дори забележителностите не могат да изпъкнат. Трябва човек да е в депресия, за да не се наслади на Париж. Улиците (лъчите на Триумфалната арка) , пейките, Сена... атмосферата, въздухът дори сякаш е парфюм, не толкова някакви забележителности. Аз например от прехвалената Венеция съм разочарована, но да не измествам темата.

# 1 040
Сигурно ли е , че финалът е другата седмица, що си мисля че ще точат локуми до средата на юни.. предаването се оказа с добър рейтинг.

# 1 041
И друго ми направи впечатление - Ивана и Юлия уж много романтични, обичат жестове, изненади, а никоя от тях не направи нещо за съпруга. Дори една целувка и прегръдка като хората нямаше. Ивана взе едно китайско, а на Юлето жеста сигурно ѝ е, че се е качила на колата за Пловдив.

Защото Юлия не обича да играе театър, да изневерява на себе си и да заблуждава Мишо след като е осъзнала, че това не е нейният човек. А Ивана  въпреки че като цяло обича театралните представления и фалша в поведението, в интимно отношение не иска, а май и не може да насилва природата си и да демонстрира несъществуваща и неприсъща  и мекота и нежност.

# 1 042
  • София
И друго ми направи впечатление - Ивана и Юлия уж много романтични, обичат жестове, изненади, а никоя от тях не направи нещо за съпруга. Дори една целувка и прегръдка като хората нямаше. Ивана взе едно китайско, а на Юлето жеста сигурно ѝ е, че се е качила на колата за Пловдив.

Защото Юлия не обича да играе театър, да изневерява на себе си и да заблуждава Мишо след като е осъзнала, че това не е нейният човек. А Ивана  въпреки че като цяло обича театралните представления и фалша в поведението, в интимно отношение не иска, а май и не може да насилва природата си и да демонстрира несъществуваща и неприсъща  и мекота и нежност.

Чакай сега, помниш ли Юлия как се държа с Мишо в деня на сватбата?

# 1 043
За мен мъжете биват консултирани как да изненадат половинките си и всичко е по сценарий. Определено екипът е помогнал на Мерал за балоните и СПА процедурите, а на Мишо са му подсказали, че Юлия колекционира плюшени играчки. Не вярвам сами да са се досетили.
Таня наистина доста издържа, но това чудо трае ли се? Мразя панаирите, но и аз бих избухнала, ако трябва да съм с този денонощно. И все пак на такива хора хич не им пука. Той никога няма да види грешките си, ще се оправдава с нейната "студенина".
Юлия е хубава. Не значи, че всеки ще я хареса, нито пък е супер мацка. Не знам и дали наистина е толкова обрана, може да се притеснява от камерите. За мен най-неприятна си остава Василена с тези циркове и претенции.

Абсолютно и аз съм сигурна, за сценария. 100 % им подшушват как да действат.

# 1 044
Държала се е, да, ама преди това държа бая спиртни напитки.

# 1 045
Ивана си чеше егото с Мерал, не го харесва, но пък на нея ѝ е приятно той да бъде силно увлечен по нея и да прави всичко за нея. Предполагам, че се е опитала да го хареса, но тия работи не стават концерт по желание..

# 1 046
Ама да й държи сметка защо не е станала като дойде свирача! Ми човек не реагира по начин по който другият очаква в голяма част от случаите. Да била станела Таня. Не било възпитано да седи.
Да попитам. Как би било правилно да реагира Таня, на това изпълнение?
Тя се усмихваше, слушаше и след като свърши песента стана да поздрави госта.
Не ми е известно да има протокол/етикет на поведение при такива случаи, което не изключва такъв.

# 1 047
  • Sofia
Много здрави нерви се изискват за да търпиш и един ден Светозар - както казах и преди още от първия ден като го видях не ми хареса. Дано Таня замине далече и да забрави този кошмар.

# 1 048
Каквото и да кажем за Лисан е малко и необидно..

# 1 049
Аня Филипова пак ги емна.

Аня Филипова И кастингът, и екипът, и реализацията на крайния ви продукт е тотален брак. Брак в икономическото понятие на тази дума. Негодници са участниците ви, в частност Svetozar Filipov. Негодно е и това, което сътворихте от формата по оригинална идея на Married At First Sight. Несъответстващият продукт, който некадърно скалъпихте, подлежи на жестоки санкции. Това, което се излъчва от ефира ви е психически тормоз и домашно насилие, а посочените като специалисти дори не го назовават и регистрират. Какво остава да дадат адекватни съвети... Срам и позор сте! СЕМ спят, както и Дружеството на Психолозите в България. Спи и Българската асоциация по психотерапия (БАП). Могат да ви лишат не само от лиценз, но и да ви съдят. И вземете уточнете Милена Каменова психолог ли е или психотерапевт. Очевидно не знаете дори разликата. И отново заливате с подвеждаща информация, което също е грубо нарушение. За кадрите в екипа ви е показателно как неграмотно изписвате анонсите си, да не споменавам, че и дикторката ви, например, е чувала за Бергамо, колкото и една от съпругите в предаването

Общи условия

Активация на акаунт