Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 721
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 065
Е Ивана мина всякакви граници - дори в леглото докато уж му благодареше за изненадата не се сдържа да не си извади телефона. И де ли му обяснява колко е възхитена от изненадата му, което са си празни приказки за пред камера, но Мерал е заслепен и не го забелязва, а предпочита да се радва на всяка нейна усмивка и похвала и да ги тълкува като Има шанс. Тази жена е ужасна - трябва да си мазохист за да я изтъпиш. Мерал не беше ли ветерианерен лекар, какво е това финансов консултант пък сега?
Юлия се беше наспала явно, времето беше хубаво, масаж полкучи, а Пловдив е прекрасен град - разбира се, че ще е в добро настроение. Аз също предпочитам Пловдив пред Париж и Лондон - големите градове ме натоварват, а в Пловдив обстановката е като в курортно градче, задушевна, няма стрес. Но не мисля, че това ще и помогне  да си смени убеждението, че Мишо не е нейният човек. Ама ще видим де - просто такова ми е усещането. Тя е много претенциозна и не вярвам да се примири с нещо, което и носи дори и малък дискомфорт. Отделно и че самата тя не знае какво точно иска и и е в природата да е неудовлетворена и да се фокусира в негативното. Има хубава усмивка, но дори зад нея се усеща липсата на искрени и топли чувства към ближния - просто се възползва и  се наслаждава на момента и когато приключи ще е "Беше ми приятно, айде по живо по здраво. "

# 1 066
  • София
Беше ми смешно изказването му, че за два часа в Пловдив са си говорили повече, отколкото няколкото дни в Комо. И какво са правили там???
Ядоха предимно. С препятствия.  Laughing Юлия показа, че никакви забележителности не могат да я развълнуват и впечатлят, само в заведенията за хранене се оживяваше лекичко. Човекът се опитваше през цялото време да й предлага да направят едно или друго, но тя непрекъснато го режеше - не й се седяло на пейка, не й се ходело еди къде си, вилата не била къща...  Crazy
Снощи докато Мишо й показваше това-онова, пак не беше никак ентусиазирана, но като видя кафето и като разбра, че има и ресторант, очичките й блеснаха. Тази жена няма интерес към ни-що, най-малкото към това да научи и види нещо ново. Много глупаво и ограничено същество.

# 1 067
Да,да ѝ купят плюшена играчка и да я водят на сладкарница,това е върхът! Grinning

# 1 068
Кой е бившият на Юлия?

# 1 069
Юлия поначало си личеше че е дръпната и студена,както и го показа след сватбата.
Не са един за друг,Мишо е свеотдаен,весел и буден,докато Юлия е мрачна,студена и неконтактна.
Ивана е 'дете',не може без телефона си,което е в нейн минус за напред във връзки и познанства.
Жадна е за внимание,а Мерал иска да има жена до себе си,която да го гледа в очите,да споделят миговете си заедно,да не е зависима от социални мрежи и 'известност'.

# 1 070
Как пък един не се сети да вземе пръстен с някое малко диамантче, ами като че всеки държи всичко да му е безплатно и от продукцията? Какво пречи дори и да не останат заедно да вземат по нещичко и от себе си? Ей, така за спомен на жената. Хубавата новина, че Таня е купила нови гащи на Жълтите гащи и сега повече от всякога е готов да ги сваля! Не мога да я разбера тая жена? Защо да не си продаде апартамента и да направят ремонт в Симеоново! Не е за изпускане полов атлет, като Зари. Направо да ти озари живота дет се вика... А как е правила кекс с подобно нечистоплътно същество не искам да знам!!! Ако е толкова желан, колкото твърди е добре да отиде и на медицински преглед!

# 1 071
Мишо можеше да подари на Юлка това например:

Аз бих добавила и това.

Как пък един не се сети да вземе пръстен с някое малко диамантче, ами като че всеки държи всичко да му е безплатно и от продукцията? Какво пречи дори и да не останат заедно да вземат по нещичко и от себе си? Ей, така за спомен на жената.
"Зари" е подарил медальон, изобразяващ  "Дървото на живота". Един от символите му е просветление. В този ред, на Таня и просветна, какво има насреща, какво и как да ремонтира.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 13:35 от Mama_Nana

# 1 072
Кой е бившият на Юлия?
Един "неудачник".
Шегувам се, разбира се. На снимките, които пуснахте в темата вчера, аз лично видях един ведър и усмихнат мъж. Освен това, човекът очевидно има разнообразни интереси и хобита... Характер на снимка не личи, вярно е, но щом Юлия казва, че не става... Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 13:36 от tidaflyr

# 1 073
  • Пловдив
Минавам само да поема отговорността за плюшената гад Grinning. Този път не е виновна КуКулева. С ясното съзнание, че и аз вероятно, ще мина в графата "инфантилни", аз харесвам плюшки и моята такава от първата ни среща с кума още стои до главата ми в спалнята Simple Smile. Хайде разпънете ме на кръста Grinning

# 1 074
Abanos - Как са правили секс всички негови партньорки?
Твърди,че и сега си прави секс,защото човека не можел без него,било жизненоважно за него.Trollface
Като е такъв полов атлет,тогава защо участва в такъв формат,като може да си намери и жена за съжителство по този начин?

# 1 075
  • София
Еее, Смърфи, бива ли така! Една гривничка, както бяха написали по-напред, щеше да направи по-добро впечатление. Инафантилно ми е и на мен, не обичам. Не, че не пазя едно плюшено пате, отстреляно на панаир от любимия, ама е друго това.

# 1 076
Чак пък да те разпъваме на кръст. За мен плюшените играчки са ужасно нехигиенични, нямат никаква практическа полза и не са дори романтични. С една дума - напълно безсмислен подарък. Мое мнение е това.

# 1 077
Друго се сетих, някой каза, че Мишо е идеален. Тогава защо още е сам питам аз?

# 1 078
Кой е бившият на Юлия?
Един "неудачник".

На снимките, които пуснахте в темата вчера, аз лично видях един ведър и усмихнат мъж. Освен това, човекът очевидно има разнообразни интереси и хобита... Характер на снимка не личи, вярно е, но щом Юлия казва, че не става... Simple Smile

Струва ми се, етикета "неудачник" е по-скоро да прикрие нараненото си его, понеже си мисля, че той е сложил край на връзката, а не тя. Той е доста хубаво и чаровно момче, не твърдя, че е идеален, но определено жена като Юлето няма с какво да задържи дълго вниманието на мъж като бившия и. Нито физическа дадености има, нито широк кръгозор, не е слънчева и лъчезарна, за интелекта и няма да говоря. Студенината и, може все пак да е от притеснение и от камерите, и от това, че не хареса избраника си, при тези условия няма как да си въодушевен много.

# 1 079
  • Пловдив
Аз много рядко слагам каквито и да било бижута и да си призная въобще не ми мина през ум като идея за подарък. А и въобще не сме търсили нещо практично, иначе можеше и за фазомер с отвертка да се сетя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт