Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 628
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Тези ценни "антики" мога да се купят от който и да е битак за няколко левчета.
Мога само да съчувствам на дъщерята на Гащопаветников, която ще трябва изцяло да го поеме след някоя и друга година и след неуспешната му реализация на брачния фронт.

Такива ценни антики има по левче (наистина) на битака Орландовци в София. С пазарене и до стотинки може да е докарал цена.

# 1 366
Няма такова отказване от родител, но сигурно ще му е съвестно на момичето да го остави бездомен и без средства за препитание.

# 1 367
  • Terra incognita
Няма, разбира се, това е в кръга на шегата.
Той е паразит и все ще си намери някой гостоприемник. Аз бих се срамувала жестоко с такъв баща.

# 1 368
   Особено когато се изложи пред цяла България и всички разбраха какъв баща има. Ще се срамува жената, че има такъв баща!

# 1 369
  • София
Няма такова отказване от родител, но сигурно ще му е съвестно на момичето да го остави бездомен и без средства за препитание.
Можеш да се откажеш от родител - по-точно да загуби бащински права. Не с държавен вестник, но ако са разведени родителите и той не е плащал издръжка и изобщо не е бил в ролята на баща (не се е грижил), детето може да подаде заявление, че е се отказва от бащиното име... съответно от негово наследство - позитивно или негативно.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 13:59 от Монако

# 1 370
Затова и съществува изразът - избийте баламите, тарикатите сами ще умрат.
Защото човек /ако е човек де/ винаги ще опитва да помага и да подава ръка на неудачниците.
Но и Дънов има много хубав съвет- * Преди да подадеш ръка на някого в калта, първо се запитай защо е там.*

# 1 371
Вярно е. Като го гледам колко е безскрупулен, подъл и зъл, може да иска и издръжка от детето си. Не дай си Боже при по тежък случай - болест, вид деменция ..., децата са длъжни да поемат грижата, иначе подлежат на наказателна отговорност.

# 1 372
  • Terra incognita
На цялата си еснафщина, тръгнал да се възмущава от мушамите, а не се гледа какъв селчо е. Окичил се като ретро бандит със злата и зъби, огащил се до цицките с тия лайняни панталони- и като цвят, и като мирис.

# 1 373
Ако всичките му раднини на отворкото живеят в САЩ, може би му пращат някакви пари от там? Иначе от какво живее, ако не работи, чудя се.
Твоите братовчеди пращат ли ти пари? Моите не. Не е и нормално. Пък и явно добре си го знаят, що за стока е. Тоя е тотално изпаднал, но си е изцяло по негова вина.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 14:04 от Monza

# 1 374
На цялата си еснафщина, тръгнал да се възмущава от мушамите, а не се гледа какъв селчо е. Окичил се като ретро бандит със злата и зъби, огащил се до цицките с тия лайняни панталони- и като цвят, и като мирис  /последното е предположение т.е. не се базира на личен контакт/.

# 1 375
  • София
Един път измамен /за апартамента/, втори, трети ... път, все измамен ли е!
Ами да, измамен е, разбира се. Измамени са очакванията му да го финансират и дундуркат.  Mr. Green

# 1 376
Направи ми впечатление, че когато Таня не се прибра “навреме” Жълти гащи се подразни. Иска му се освен него да няма нищо и никой в живота на Таня, а тя с приятелки се среща. Също веднъж не го чух да говори нещо за децата си. Те въобще бяха ли на сватбата? Не мога да си представя нещо да се случи с един от родителите ми и другия да продължи напред и въобще да прекъснем връзка завинаги... Сега аз лично сигурно щях да съм против или просто пиша така сега, защото и двамата са живи и здрави, но пък никакво споменаване на деца и внуци... Че те възрастните хора само за внуците живеят, а Жълти гащи за простата мисли!😆

# 1 377
  • Terra incognita
Нали Таня каза, че сутрин излиза на работа ?!
Мама_Нана, слава Богу наистина не съм имала личен контакт с гащите на господина, но се базирам на разкритията на Таня, относно личната му хигиена, та, предполагам така "ухаят" .

# 1 378
Ох, представяш ли си баща ти да си вее простатата и "половия живот" в национален ефир?! 😶

# 1 379
Ох, представяш ли си баща ти да си вее простатата и "половия живот" в национален ефир?! 😶

*Ооо,бедни ми Йорик!*  Ооо, бедни наш родолюбецо Антим Първи, сигурно в гроба се обръщаш от знамената, които вее наследникът ти!
И предци и наследници всичко би се червило от срам.

Общи условия

Активация на акаунт