Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 356
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Terra incognita
Мис Каприз Юла 😂😂😂:

# 1 531
Монако, любовта е сляпа.

ОК, приемам, че момчето е влюбено и не може да спре поривите си при видимо безразличната към него жена. Но би трябвало да знае, че не може да има надежди за семейство с нея. Или да приеме да изживее мига за себе си, без очаквания, или да си тръгне, преди да затъне още повече в тази любов.

Странно ми е това, което виждам, но все пак гледаме кадри от средата на февруари. От март (малко преди края на снимките) имам инфо, че нямало как да им се случат нещата, осъзнал го е. Не го познавам лично да уточня Simple Smile

# 1 532
да не дава Бог дъщерите Ви да попаднат в ефир с такава цел но ще се радвам ако не ги поставят в позиция, в която Мери не поставя Ивана. ... Ако трябва да бъда честна мисля, че Светлана от първи сезон би му подхождала много, но и с Ивана са много сладки ... мое мнение и с това приключвам за Мери .
Светлозар ми прилича на ...Станислав Христов Христосков от шоуто на Слави ...

# 1 533
  • Sofia
Монако, любовта е сляпа.

ОК, приемам, че момчето е влюбено и не може да спре поривите си при видимо безразличната към него жена. Но би трябвало да знае, че не може да има надежди за семейство с нея. Или да приеме да изживее мига за себе си, без очаквания, или да си тръгне, преди да затъне още повече в тази любов.

Странно ми е това, което виждам, но все пак гледаме кадри от средата на февруари. От март (малко преди края на снимките) имам инфо, че нямало как да им се случат нещата. Не го познавам лично да уточня Simple Smile
Нищо против, но Мерал сам си го каза, "ще й се порадвам докато мога". Той много добре осъзнава, че Ивана не е жена за семейство, поне не на този етап. На нея й се живее та 2 не вижда и според мен Мерал прекрасно разбира това. Ако иска семейство и деца, трябва  да търси пълната противоположност на Ивана. Атрактивна му е, може би доста различна от всичко, което е имал досега, но колкото по-бързо се осъзнае, толкова по-добре за него!

# 1 534
да не дава Бог дъщерите Ви да попаднат в ефир с такава цел но ще се радвам ако не ги поставят в позиция, в която Мери не поставя Ивана. ... Ако трябва да бъда честна мисля, че Светлана от първи сезон би му подхождала много, но и с Ивана са много сладки ... мое мнение и с това приключвам за Мери .

Светлана също каза, че се е записала с идеята да намери нейният човек. За това и изглеждаше толкова разочарована в края, когато разбра, че Стефан всъщност не е готов за семеен живот. Точно както е Ивана в този сезон. Тя на думи уж много иска да се омъжи, но в поведението й по никакъв начин не проличава това. А когато си подходил с ясното съзнание какво искаш и с отворени сърце и съзнание, е болно, когато не срещаш взаимност.

# 1 535
  • София

Не е нужно да поставя Ивана в позиция, а да постави себе си. Просто изглежда като сляп глупак с очакванията си от нея. В никакъв случай не казвам, че трябва да се държи грубо с нея. Напротив, нека си остане мил, нека си прави жестовете, щом му идва отвътре, но не е нужно да се прехласва и да ѝ казва "Благодаря ти за всичко", когато тя трябва да му благодари и да го прегърне, но си държи розовия телефон и примигва с отговор "Моля". Не е въпросът за подхождане. По негова преценка той си подхожда идеално с Ивана.

# 1 536
Работата е там, че Мерал не би харесал Светлана от 1 сезон, то и Стефан не я хареса, аз също- визуално, усмивката и смеха й. Иначе за други може би е приятна, хубава, добър избор. Въпрос на вкус. Като поведение и характер е добре, на ниво, но усмивката и смехът...

# 1 537
В никакъв случай не съм почитател на чалга културата, но от всички жени в предаването, може би Ивана ми е най-симпатична. Весела е, има живот в нея и е отворена към света. Вероятно затова успява да се пласира и в пренаселеното пространство на чалгата, особено с тия диви парчета. Мерал също ми е симпатичен, но в никакъв случай двамата не са един за друг, поне на този етап. Според мен, на Мерал му трябва една по-зряла жена, която да не лети в облаците. Мисля, че ако малко от малко му покаже уважение, той би я носил на ръце (разбира се, трябва да му контролира и пиенето). Ивана има още доста хляб да изяде, докато разбере какво иска. Утре може и да съжалява за Мерал, но в момента няма как да го разбере.

# 1 538
  • София /Абсурдистан
Ще има да търси тя такъв след време, ама...

# 1 539
За да пие явно "мезето" му е много тежко...

# 1 540
  • Берлин

...
Какъв човек, каква топлина в сърцето трябва да имаш поне мъничко, поне нещо да ти е скъпо и мило, а тя няма нищо такова. Ама нищо.

Еееее..как така, има плюшен Тас  😂  😂  😂

Изчела съм ви, за пръв път пиша,но не можах да се въздържа

# 1 541
Момичета, тук пише за Таня, има и нейни снимки. Много, много тъжно((
Това от фейса, сега чета там за промото (ама не пиша там, не ме бъркайте, моля))
https://www.blitz.bg/sport/gimnastika/zhestoka-tragediya-trenork … NXW9MSDeLXkHyRmpc

# 1 542
Това, че Мерал я "носи на ръце" не е причина да се влюби в него Wink Ако се замислите, все ще се сетите за някой като Мерал във вашият живот и как вие не сте искали да "ви носят", нито на ръце, нито на каквото и да било....  а, че Иванка си е парцал, спор няма...

# 1 543
Аз се сещам за някой в моя живот, но какво от това. Мери е в трудна ситуация. Ожалвам го, за мен е симпатичен пухкавелко, очите му блещукат Simple Smile само констатирам - съвсем безпристрастно и невинно , а Фанито що така тук пише, а не забърза към Коматево - Мишо е там, сам на етажа... Звездите ми ги шепнат тези факти, ша знаЙтИ. Bowtie

# 1 544
Аз се сещам за някой в моя живот, но какво от това. Мери е в трудна ситуация. Ожалвам го, за мен е симпатичен пухкавелко, очите му блещукат Simple Smile само констатирам - съвсем безпристрастно и невинно , а Фанито що така тук пише, а не забърза към Коматево - Мишо е там, сам на етажа... Звездите ми ги шепнат тези факти, ша знаЙтИ. Bowtie

Нищо от това! Ти не си го искала и толкоз! И на совалка да те е "носил" все тая.... Това имах предвид!

Общи условия

Активация на акаунт