Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
марулета и аз съм на такава вълна и много обмислям дали да не е сандъче, вместо кутия и да е украсено в темата на сватбата.. може ли снимка на сандъчето и от къде е взето? Благодаря Simple Smile

# 16
  • Враца
И аз благодаря за новата тема.

Относно кутията за подаръци - поръчах от Алиекспрес такава:

Стори ми се много оригинална, а и след сватбата ще може да се ползва за съхранение на разни джунджурийки.
Когато я получа ще споделя как изглежда реално.

Поръчах и подаръчетата за гостите -
Ключодържател отварачка, които ще поставя в такива пликчета, заедно с благодарствено обръщение.

Силно се надявам да се харесат...

# 17
И аз благодаря за новата тема.

Относно кутията за подаръци - поръчах от Алиекспрес такава:

Стори ми се много оригинална, а и след сватбата ще може да се ползва за съхранение на разни джунджурийки.
Когато я получа ще споделя как изглежда реално.

Поръчах и подаръчетата за гостите -
Ключодържател отварачка, които ще поставя в такива пликчета, заедно с благодарствено обръщение.

Силно се надявам да се харесат...

Кутията е страхотна, може ли линк 🙂

# 18
  • Враца
Ето линк към обявата:
DIY Wedding Gift Card Box Wooden Money Box with Lock Beautiful Wedding Decoration Birthday Party Supplies
https://www.aliexpress.com/item/DIY-Wedding-Gift-Card-Box-Wooden … .0.46234c4daEcjVL

Размера е 300 х 240 х 225мм

# 19
Благодаря за темата!
   Ние сме на вълна кутия за подаръци.Вчера купих едно сандъче,на мен много ми хареса,децата не  го одобриха.Утре ще ида за кутия,която да украсят.И съм в шах и мат относно моя тоалет.

И аз ще помоля за снимка

# 20
Ето линк към обявата:
DIY Wedding Gift Card Box Wooden Money Box with Lock Beautiful Wedding Decoration Birthday Party Supplies
https://www.aliexpress.com/item/DIY-Wedding-Gift-Card-Box-Wooden … .0.46234c4daEcjVL

Размера е 300 х 240 х 225мм

И аз поръчах същата и в момента я чакам. Мисля да си купя златен спрей и да я боядисам, защото ще бъде в темата на сватбата.

# 21
На темата за кутийте и аз днес си купих кутийка, която ще ползвам за халките. Остава ми чуденката как да я украся. Също съм на темата за букета дали да е изкуствен, за да ми остане за спомен или от естествени цветя. Изкуствения има божури и е точно такъв, какъвто си го представям, момичето каза, че цветята са като живи, докато букета от естествени цветя ми го предлагат само рози и някакви зеленийки. Ваште букети какви ще са? Ето снимка на кутията за халки

# 22
  • Пловдив
Моя букет ще е изкуствен , но още не съм си харесала колебая се между няколко.
Сега имам друга дилема, не мога да си харесам рокля, да имаме още 5 месеца, но нищичко не ми харесва и се депресирам Sad
Вие колко време преди сватбата пратихте поканите ?

# 23

Май от много близо съм снимала.На мен много ми хареса,на децата не  толкова.Но пък после могат да си съберат разни нещица от сватбата в него.Дъщеря ми каза,че ще помисли за идея,гостите да напишат вякакви пожелания и да ги пуснат вътре.

# 24
  • Sofia
Скъпи момичета, моята сватба беше на 11.05. Чак сега ми остана време да пиша. Времето първо беше прекрасно. Цялата вечер беше един щур купон, който никога няма да забравим. Тъй като ние изрично казахме на всичките ни гости да не ни подаряват букети, а книги, това беше прекрасна идея. Събрахме прекрасни книги, които ще ни напомнят за всички гости. Отделно нашият ДЖ +водещата направиха прекрасни изненади за нас и всичките ни гости. Иначе, както каза кума ни: " от както писна гайдата Всичко беше като един миг!!! "

# 25
mademoiselle90, ние на приказки не вярваме. Трябват снимкови доказателства Grinning Grinning

# 26
Е, честито, но дай и някоя снимка Simple Smile
Момичетата с минали сватби, моля препоръчайте обувки, какви си взехте, доволни ли сте?

# 27
Честито! Бъдете щастливи и влюбени! Gift Heart ... и покажи снимки! Grinning

Всички писали до момента, са добавени към списъка с предстоящите сватби. Simple Smile

# 28
Охх гледах че юни и юли се очертават доста дъждовни...
Дано да имаме късмет летните булки

# 29
Ох дано не. Не знам как ще протече фотосесията ни , ако вали цял ден 😢😢😢

Общи условия

Активация на акаунт