Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 407
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Knysna, най-различни видове тюл има в магазин за платове Cacadu (бул. Сливница), а иначе за бонбонки, аз използвах по няколко тик-такчета и освен че станаха много сладки, то късметчетата бяха и ароматни Blush

# 481
Момичета, докато сме на тема Джъмбо - дали има т.нар. китайски фенери там, някой обръщал ли е внимание? Или къде да намеря в интернет?
Бих искала да подаря такива на гостите на плажната ни сватба. Така и така ще сме на плажа, да пуснем по едно желание. Simple Smile

# 482
Аз не видях, но не съм и търсила. Ако намериш, най-добре тествай един преди деня, че съм чувала страшни истории Blush

Момичета, докато сме на тема Джъмбо - дали има т.нар. китайски фенери там, някой обръщал ли е внимание? Или къде да намеря в интернет?
Бих искала да подаря такива на гостите на плажната ни сватба. Така и така ще сме на плажа, да пуснем по едно желание. Simple Smile

# 483
Вие как мислите да процедирате с допълнителните поръчки на гостите? Тоест ще имате ли отворена сметка?
При нас безалкохолни, бира и вино са неограничени, твърдия алкохол ще купим и се чудя дали да разрешим и отворена сметка.

# 484
Вие как мислите да процедирате с допълнителните поръчки на гостите? Тоест ще имате ли отворена сметка?
При нас безалкохолни, бира и вино са неограничени, твърдия алкохол ще купим и се чудя дали да разрешим и отворена сметка.
И ние сме с неограничени безалкоболни, вода и вино, но се разбрахме да имаме и отворена сметка, като на всеки 100лева ще ни казват. За по-скъпи неща ще ни питат. Мисля, да забраня редбула (малко е тъпо, но някак си 8-10 лв за редбул при условие, че сме до платили за белкохолните ми се струва безумно)

# 485
Ние сме купували от там, има със сигурност.

# 486
Ветрилата от бг сайт,или от али-то?

# 487
  • Враца
Ветрилата от бг сайт,или от али-то?

Поръчах ги от ибей - едните са кръгли, другите във форма на сърце (излизат по около 70ст за брой)

# 488
Момичета, моята сватба мина. Толкова бързо и неусетно, че още се чудя какво се случи хаха. Общо взето деня и ритуалите бяха идеални. Фотосесията също мина добре, но закъсняхме с 30 мин и по план бях осигурила арка, разни аксесоари за снимане като рамки и др. нещица. Тази арка бе отвън на ресторанта и трябваше да се снимаме с всички гости, после уелкомдринк и влизаме. Поради забавянето и да не се редят още хората след като ни чакаха, първо влязохме и след това се снимахме, но заваля дъжд, позатъмни се вече, един силен вятър, момченцето ми на 4 г се беше изнервило и на всички снимки явно ще го има плачещ пред мен с огромна синя играчка Grinning Та началото на ресторанта ми бе малко напрегнато, не успях да обърна на всички внимание имах чувството че никой не успях да видя - то ритуали, да поведа хорото, да успокоя зетето, постоянно търсех нещо хаха, ту букета за хвърляне, ту даровете за кума, та съвет - възлагайте задачи на близки да не ви дърпат вас за всичко. Това беше копмлимент към гостите като се превърна и в томбола с награда шишенце с ракия, спешна следсватбена помощ - торбичка с алказалцер, аналгин, кафе 3 в 1, аналгин, а третата награда бяха дървени бъркалки . Прилагам снимки да не пиша само и да се обяснявам

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 21:10 от melany123

# 489
Всичко изглежда страхотно! И ти си много хубава! Heart Eyes

# 490
Мацки, някоя беше писала за огледалца-подарък за момичетата на моминското парти, може ли помощ, че не ги намирам Sad може и друга идея да споделите, в пуденла съм.... Хелп 😁

# 491
Здравейте, от къде поръчвате етикетите за ракия ?

# 492
Прекрасна!Щастлив и хармоничен семеен живот ти желая!

# 493
Всичко изглежда супер и роклята ти е красива!
Мисля да поръчам този подарък за кумовете. Какво мислите?
Чудя се и за подаръци за гостите.

# 494
Здравейте, от къде поръчвате етикетите за ракия ?
    Аз съм поръчвала стикери от https://www.facebook.com/RoyalStickers/

Общи условия

Активация на акаунт