Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Цитат на: Eva_jenny link=topic=1 115983.msg38883811#msg38883811 date=1560772558
Остава за момата, която го хване. Или поне така съм виждала и е мн хубаво, предаваш букета на следващата.
Здравейте, момичета! Ще ме посъветвате ли какво да правя с булчинския букет от естествени цветя след сватбата?

Да и аз така знам, но аз имах втори, който хвърлях на неомъжените момичета. И моят от естествени цветя си остана в мен и затова сега се чудя.

# 721

Такава ще е нашата торта, дано се получи 🙂 тук в групата имаше булка, коятоо беше качила торти на Йоанна Благоевград, но не се доверих с доставка от там такава грамада торта да поръчам. Дано се включи булката, да каже минала ли е сватбата и как е била тортата

# 722
Коя песен сте си избрали за влизане в ресторанта?

# 723
И аз клоня към този стил. Притеснявам се обаче,дали е по силите на сладкарите там където ще е сватбата. Тази всъщност ми изглежда бутафорна.

Такава ще е нашата торта, дано се получи 🙂 тук в групата имаше булка, коятоо беше качила торти на Йоанна Благоевград, но не се доверих с доставка от там такава грамада торта да поръчам. Дано се включи булката, да каже минала ли е сватбата и как е била тортата

# 724
Коя песен сте си избрали за влизане в ресторанта?
Ние мислим за 100 каба гайди. Чудя се и за първи танц. Дайте предложение за българска песен! Мислех за Огън от любов.

# 725
Тортата:

И сладките, които съм уговорилала до момента + тарталети, на които нямам снимка

Ще има и шишчета от плодове : диня, пъпеш, нектарини и грозде.
Сладкарката ни направи пробна торта с вкусовете,които избрах и много ни хареса. Ще бъде с крънч блат с бадеми и лешници, крем от маракуя, крем от маскарпоне и бял шоколад. И отгоре не е с фондан ами с нещо като сметанов крем, но е доста по-гъсто и плътно (мисля, че основната съставка е кондензирано мляко). Тортата е много лека, вкусна и супер подходяща за горещините като десерт.

Край. Безвъзвратно влюбена съм 😍 И моят стил ще е подобен, дали мога да помоля за някакви координати, в София ли сте? Ще чакам да мине сватбата ви, да не ви занимавам сега, и после ще помоля за идеи..., че аз съм до никаде. Ех.. Красота.

# 726
  • Варна
Захир от Варна съм. За идеи в този стил, може да изчетеш  2-те последни теми дотук, аз всичко споделям и обяснявам 😂.(надявам се само никой от гостите на сватбата да не ги чете тия теми, че все пак да се изненада от нещо). А ако имаш някакви въпроси не се притеснявай, насреща съм Wink

# 727
  • Майнатаун

Това ще е нашата торта.

# 728
Нашата ще изглежда така

# 729
Здравейте, мили бъдещи булки!
Повода да ви пиша е защото искам да продам булчинска, а паричките да се дарят на тежко болно дете.....
Здравей, може би има тема за булките на 2020? Повечето вече са закупили рокля и за това не отговаря никой. Браво за постъпката, надявам се да успееш да я продадеш.

Аз мисля съм показвала тортата. Иначе всички ми харесват от показаните..

# 730
  • Бургас
Нашата ще е нещо подобно

Но с такива цветя

# 731
# 732
Аз съм на вълна маникюр. Вие избрахте ли какъв да е вашия? Много се колебая дали да не си направя остри ноктите и да сложа френски. Не искам класически и се чудя каква рисунка ще му подхожда?

# 733
Аз съм на вълна маникюр. Вие избрахте ли какъв да е вашия? Много се колебая дали да не си направя остри ноктите и да сложа френски. Не искам класически и се чудя каква рисунка ще му подхожда?
Ами френски - омбре? Прави се със една машинка, може да се декорира с някакви камъчета. Според мен е много нежно и красиво Simple Smile

# 734
Аз ще съм такъв.

Педикюрът ще е същият, с цвете само на палците, защото плочките на краката ми са толкова малки, че френски не става/седи смешно. Също много харесвам омбрето!

Общи условия

Активация на акаунт