Любители на Котки - Тема 133

• 22 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Измори се 😏😁🤩

# 76
Сигурно, бързо ще се окопити като му вдигна купичката, знае какво следва.Joy

# 77
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
 С Топчо се носим на рамо Heart

# 78
  • Варна
Таня, благодаря за хубавата тема Flowers Bouquet
Страхотни котета, котарани и котараци Animal Heart Eyes Cat
Днес леля ми ходи на изложение за котки, прати ми страхотни снимки....
И един спящ данък от мен

# 79
На мама помощничката се разсърди на парцала, че не мие по-бързо и го наказа😁

# 80
Момичета, доста сте изписали. Ето моя данък:

# 81
  • на брега на морето
Я, Ушатото има дълги чорапки  Joy Hug

# 82
  • София
Ау как ми е мечта да си имам чисто оранжева женска котана.... Ама все мъжки..
А и дори и да намеря , приятеля ми ще ме убие , че ще станат много котки .. евентуално на двора да я гледам,  но то има много дворни Sad
Да ти дам една?  Wink И без това е трън в очите на Наско.  Laughing Преди малко пак я наби! Sad Все си мислех, че след кастрацията ще спре да я преследва, но стана още по-лошо. Преди я преследваше с любов, а сега със злоба.  Laughing

# 83
Ау как ми е мечта да си имам чисто оранжева женска котана.... Ама все мъжки..
А и дори и да намеря , приятеля ми ще ме убие , че ще станат много котки .. евентуално на двора да я гледам,  но то има много дворни Sad
Да ти дам една?  Wink И без това е трън в очите на Наско.  Laughing Преди малко пак я наби! Sad Все си мислех, че след кастрацията ще спре да я преследва, но стана още по-лошо. Преди я преследваше с любов, а сега със злоба.  Laughing

С удоволствие , само дето нали ще изгонят мене с котките на улицата Grinning
И корели щях да взимам миналата седмица , но се отказахме , защото пък нямаме отделни стаи и не става работата..

Според мене би трябвало да свикнат ,  ако е била скоро кастрацията ... Heart целувки и прегръдки на всички котковци!

# 84
  • София
Много сте изписали и много красотички сте показали Heart
Таня67, благодаря за хубавата тема! Hug

Ето и данък- от вчера

Блеки

и трудната за снимки Маци

стои спокойна и в момента, в който реша да я снимам- врът....

Вчера си направиха тунелче от един найлон и направо полудяха...

# 85
  • In the land of Never Never
Днес ходихме до сръбския Димитровград.  На улицата имаше чисто бяла персийка в окаяно състояние. Горката! На места липсваше козина.  Sad Жалко за красивата котка!  Sad Кой ли идиот я е пуснал на улицата? Дори и да е дворна, а не съвсем безпризорна, козината си изисква грижи.  Sad
Ами и там има очевидно бездушни хора, които изхвърлят животни на улицата, като се разболеят, защото не им се иска да се грижат за тях. Грижата за болно животно иска много време, усилия и понякога, доста пари, в крайна сметка, като вземаш животно, трябва да го осъзнаеш и това. Въпреки повечето животни са здрави, няма гаранция, че няма да се стигне до това.
Да се надяваме, че и там се намират добри хора, които може да се погрижат за бездомното животинче. Но от Ваша страна нищо не сте могли да направите, защото не може да се пренасят животни през границата. Помня какъв вой се надигна с кравата Пенка, дето нелегално беше прескочила до Сърбия, и за малко да й теглят ножа, добре че цял свят се надигна да я защитава, та накрая я пощадиха. Мои познати редовно ходеха до Димитровград, да си купуват месо и сирене, защото са по-истински там, и след този случай, на границата ги проверяваха и им ги конфискуваха. Преди никой не се сещаше да гледа за такива неща.

# 86
Много е жалко, горкото животниче, буца ми заседна на гърлото след като прочетох вчера.Cry
Нас "приятели" ни съветваха за Топче, цитирам: Изхвърли  го, само пари ти коства, да се оправя как знае. Реакцията на мъжът ми няма да я споменавам, че беше страшно....

# 87
  • София
Ето ни и нас при другите котаци и котани.
Кастриран Майки си възвърна старите навици - дивее и не спира да иска храна Simple Smile Добре му зарастват раничките.
Като се качи на гардероба, бели тапетите от горния край Rage

# 88
Хванах цаката на Ушатото, докато спи всичко е ок, нали..., но като се събуди и за 1 час може да събори блока, сега съм го качила на един шкаф в кухнята и гледа птичките и само се облизва. Joy А аз спокойно мога  да експериментирам с рецепти докато котката е на лов - чиста работа. Joy

# 89
  • София
Тази персийка нямаше болнав вид. Обаче козината беше ужасна! Явно там, където се е била сплела, по някакъв начин се е отскубнала и имаше плешиви петна. Другаде все още беше на расти. Такава котка трябва да краси диваните и всеки ден да я решат, а не да скита по дворове и улици. Иначе Димитровград само като име е град. Wink Всичко е в къщички с дворчета. Колите са малко. Много вероятно да не е била бездомна. Но безстопанствена - със сигурност. То грижите не се състоят само в това да дадеш храна.

Скрит текст:
Отпуснали са контрола. Изобщо не ни отвориха багажника, а есента ни пребъркваха основно.  Wink

Ивекс, а тези "приятели" още ли са ви приятели? Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт