Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 25

• 28 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
По морето има доста гръцки имена, по южното черноморие най- вече. Преди години имаше и една баба Деспина, казваха й Пина на кратко. Името не е лошо, съкращението не бих казала😶

# 301
Аз имам съседка с гръцки корен- Деспелина. Казваме й Деси, или Лина- на кой както му е удобно и свикнал.

# 302
Може и направо Аки. Шегувам се, не се връзва, но покрай галеното на Макензи се сетих за един български сериал, сега не се сещам заглавието - беше с Юлиан Вергов и Стефания Колева. Та там те двамата се грижеха за едно малко момченце, което се казваие Анаки и на галено му казваха Аки.

"Тя и Той", на Анакин Скайуокър беше кръстен, от Междузвездни войни. Но наистина Аки му викаха Joy
Макензи женско име ли е?
Макензи по принцип е и мъжко и женско.

По темата: жени - Пърлана, Лала

# 303
Макензи е на път да детронира от първото място в личната ми топ 10 класация името Куентин (на галено Куентинеее) 😁

Фабиола с бг фамилия
Познавам деца - Фабияна и Франческа - и двете са от католишки семейства. При католиците има доста такива имена - сещам се също за Франц, Франциско, Нанси, Филомена...

# 304
Рубен - дете на българи, но родено в Дания. Кръстено е на дядо си Румен.

# 305
  • София
Макензи е на път да детронира от първото място в личната ми топ 10 класация името Куентин (на галено Куентинеее) 😁
Ще бъдат достойни съвременници на "Джейсънеее, Джейсъне, спри се с това колело, ти казах!" и на "Кярче, Кярче, ела, деди, тука!" (Киара се казва детето).

# 306
  • София
Ох, сетих се пак за “Майкълеееее, обуй си джапанкитеееее” на плажа преди две години някъде.
Деспина означава съдба и е много красиво име в Гърция.
Макензи ползват и за мъже и жени, но напоследък в много модерно за момичета в САЩ. Някак на български не ми идва мъжко, ама и женско не е ...

# 307
  • Варна
Ще бъдат достойни съвременници на "Джейсънеее, Джейсъне, спри се с това колело, ти казах!" и на "Кярче, Кярче, ела, деди, тука!" (Киара се казва детето).
Друго си е Кевинчуну и Браянчуну набиха Майкълчуну. Диалекта е от смолянските села.

# 308
  • Най-красивата страна
Не са лоши имената ,но с българска фамилия и особено с такива обръщения звучат нелепо.
Чувала съм Брайъне ,Памело ,Джулке...

По темата
Аркадия-гръцко
Зинаида-също е гръцко ,но е често срещано и в Русия.
В България при малки деца го срещам за първи път.

# 309
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Зина/Зинаида - ми беше фаворит за дъщеря ми... Но таткото каза, че не му харесва... И се спряхме на стандартно име, което й отива... И все пак, винаги ще тъжа, за това че не можех да сбъдна тая мечта...

# 310
Макензи беше дама на крехка възраст около година и някой друг месец. Сега си играем с Патрик. Нямам търпение да чуя звателната му форма.

# 311
Вчера в социалните, дете от малцинствата- Виолета- Дочка. Нормални имена, но съчетанието куца.
Тук в парка има един Харли, двегодишен сладур.

# 312
Татко му ако е Дейвидсън вече ги признах🙄.
Имам съсед Сево, млад мъж към 40- те. Кръстен е на дядо си.

# 313
  • София
На Харли татко му може и да не е Дейвидсън, но със сигурност има/иска да има!  Всъщност това Харли ми допада.
Имах съуче ичка Зинаида, значи сега ще
да е на около 40. Подиграваха я много, милата, както и Патриция. Бяха добри деца, кротки и това въобще не им помагаше.

# 314
Знам няколко жени от малцинството с июе Зина 🙄

Общи условия

Активация на акаунт