GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 732
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 405
Едричка е- лесно ще ги износи.

# 406
Вижте сега. Почвайте да четете книгите, за да ги обсъждаме в другата тема.
Аз съм ги чела, че и препрочитала неща, ама може да мине малко време, докато отмине горчилката. Май трябва да си започна "Кръв и огън", за да се завърне усещането за историята.

# 407
Добре си е Джон зад Вала с дружината си, че и изгора си има даже. Не говоря за Тормунд.  Laughing
Манс имаше много красива балдъза, идеална двойка са с Джон.

Стига сме дълбали в телевизионния фенфикшън, аз се връщам в литературния.

# 408
  • Чужбина
Даааа, и аз така си мисля нещо за Вал. Тя е много голяма красавица.

# 409
Е за мен литературната е за много напреднали.
Само се ослушвам там. Даже и ръка за въпрос не вдигам.Grinning

# 410
На мен финала ми хареса!

Не съм очаквала нещо повече от ГоТ от четвърти сезон нататък. Нивото му падна пропорционално с нивото на феновете...И финала е повече от добър! .. като за тях!

Съжалявам за всички "хард фенове" на сериала, че ще останат разочаровани... То бебета, то тълкувания на предсказания..на характери, на времеви линии... на какво ли не беше..

Въщност, много ми е интересно, как болшинството от "хард" феновете на сериала дори не са чели книгите...

Истината е, че въобще не съжалявам за края на ГоТ.

Мнението ми е, че половината "хард фенове" (така нарекли се) са за пълно освидетелстване, останалата част - за психиатър.

На такива глупости се начетох и нагледах, че се чудя вие хора имате ли личен живот и в кой свят живеете?!

# 411
  • Чужбина
Е за мен литературната е за много напреднали.
Само се ослушвам там. Даже и ръка за въпрос не вдигам.Grinning
Аз не съм напреднала.

Току що се включих в темата и сигурно задавам мега тъпи въпроси.

# 412
Eleonora, ще разясниш ли за foreshadowing- а, че нещо не вдянах?😂

# 413
Вижте сега. Почвайте да четете книгите, за да ги обсъждаме в другата тема.
Аз съм ги чела, че и препрочитала неща, ама може да мине малко време, докато отмине горчилката. Май трябва да си започна "Кръв и огън", за да се завърне усещането за историята.

Аз почти я привършвам Огън и кръв. Очаквах нещо друго. Като приказка е, бързо се чете.. ама дори и с родословното дърво пак се обърквам .. като добавим и превода на Бард, който на моменти бърка имената на героите, Алиса с Алисан най-често... Joy На всичкото отгоре дЕдо Мартин вместо да си допише поредицата и тогава да тръгне да пише за домовете, Огън и кръв я е разделил на две части. Вече почвам да си мисля, че наистина няма да доживее да допише историята.
Светът на Огън и лед на мен ми беше много по-интересна. Сигурно, защото Таргите не са ми любимци Joy

# 414
Аз почти я привършвам Огън и кръв. Очаквах нещо друго. Като приказка е, бързо се чете.. ама дори и родословното дърво пак се обърквам .. като добавим и превода на Бард, който на моменти бърка имената на героите, Алиса с Алисан най-често... Joy
Светът на Огън и лед на мен ми беше много по-интересна. Сигурно, защото Таргите не са ми любимци Joy
Единственото, което ме спира е, че четох "легендите" на Толкин, които предшестват Властелина. Е, попрегладах я "Огън и кръв" и ми се струва по-лесна за възприемане, както казваш. Не мога да отрека, че ми е интересна връзката дракони-Таргериен. Благодаря за ревюто.

# 415
  • Чужбина
Eleonora, ще разясниш ли за foreshadowing- а, че нещо не вдянах?😂
За Джейми ли?

Ами Джейми е Създател на Крал. Нали бутна Бран в началото?

The Kingmaker!

Малко на шега, разбира се.

# 416
Elmindra, ако говориш за Силмарилион, това на Мартин не може да се сравнява с него. Изобщо.

# 417
Ааа, 😂😂😂.

Ще има ли една последна анкета : хареса ли ви финала?

# 418
Elmindra, ако говориш за Силмарилион, това на Мартин не може да се сравнява с него. Изобщо.
Хахаха, да. От Силмарилион ме заболя главата. Simple Smile Пак благодаря, че ме успокои.

# 419
  • Варна
Е, учудих и себе си... Сигурно съм единствената, на която финалът ѝ хареса. Имайки предвид, че самите случки, като случки, въобще не ме изненадаха, втората част на епизода ме изненада. Ми идеално си се навързаха нещата. Зародиха се някакви наченки на демокрация и толкоз. Какво повече...
П.С. Продължавам да твърдя, че книги по тази линия няма да има. Или поне не до финал. Но ако все пак не съм права и се появят, ще се включа в темите с удоволствие.
П.С. 2: Явно наистина са снимани различни финали... След като Хал Дрого така и не се появи, доста сериозно порових в профила на Джейсън Момоа. Е, всичкото инфо е прилежно изтрито, колкото и оскъдно да беше. За мен си остава загадка защо, по ягодите, бързаха толкова да приключат тази сага...
И все пак, до последно очаквах да светнат едни стъклени очи накрая. А може би, по-добре, че не...

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:38 от HappyKali

Общи условия

Активация на акаунт