Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 514
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
Такива ползвам и аз,60/40см, но на етикета на пакета си пише еднократни чаршафи.

# 331
Момичета, има и по-евтини варианти. Въпрос на марка. Аз купувам от аптеки Sanita (поне в София ги има) от тези:
10 броя 60/90 за 4.80 някъде. 🍀

# 332
Здравейте,
Знам, че не е по темата, но не мога да открия актуална тема... Някоя мама може ли да ми препоръча човек за изготвяне на хороскоп. Човек от който има лични впечатления.

# 333
  • Варна
Здравейте,
Знам, че не е по темата, но не мога да открия актуална тема... Някоя мама може ли да ми препоръча човек за изготвяне на хороскоп. Човек от който има лични впечатления.
Това е темата:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1111255

# 334
А какъв трябва да е размерът на еднократните чаршафи за майката за болницата? В списъка пише еднократни чаршафи, купих си някакви, 50/50, казаха, че са конкретно за родилки, но дали са достатъчно големи?

# 335
  • София
Те се слагат по средата  на леглото ,ок са.

# 336
Еднократни чаршафи/постелки/подложки по бебешките борси има различни марки и видове, съответно и различни цени. Също може да се купят  и от фирми, които зареждат мед.центрове.
Тези, които купувам са около 4,50- 5лв пакет/10 бр.

# 337
  • Перник
За майката в родилното може би по-големите еднократни подложки ще са по-удачни - 60х90 - 10бр за около 5 лв. Такива си ползвам и за повиване в количка, навън, в колата и тн. Вкъщи на повивалника слагам памучна пеленка, като се изцапа - пера. (В Джъмбо има комплекти от по 4 бр за 10 лв - квадратни, цветнички)

# 338
Здравейте! Моля сподете мнение за т.н. нагреватели за бутилки - задължително ли ще ни трябва, да закупим ли предварително? Както и термос? Вижте какво ми попадна, нямам идея дали би било полезно и се чудя дали да си го купя - https://dundio.com/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D1%82%D0%B5%D … facturers%5B45%5D

# 339
Не е задължителен въобще.

# 340
Тоест може да използваме кана за загряване на водичката за чай да речем, ако кърмим?

# 341
  • Beyond the stars
Ми покрай мен не бяха доволни от инвестицията, термос като термос.
Аз нагревател си купих като установих, че няма да просперирам с кърменето. Ползвам си го и ми е супер удобен и бърз.

# 342
Аз така правех. Когато ми се наложи да затоплям кърма, става много бързо с вряла вода от каната.

Ако кърмиш, според Световната здравна организация,  не трябва да се дава вода на новородено. Можеш сама да си прочетеш защо.

Тоест може да използваме кана за загряване на водичката за чай да речем, ако кърмим?

# 343
Здравейте, аз съм намислила да вземем кошара от тези, които се ползват до към 6м, за да спи при нас бебенцето в началото. После обаче не знам какво да вземем. Дали сгъваема или дървена кошара, защото те ще се ползват значително повече време. Сгъваемите издръжливи ли са и изобщо има ли практика да се ползват изцяло вместо дървени?

# 344
[quote author=lovingsun link=topic=1116928.msg38954310#msg38954310 date=1562049340
Сгъваемите издръжливи ли са и изобщо има ли практика да се ползват изцяло вместо дървени?
[/quote

И аз това се чудя, много ми се иска да взема сгъваема - много са симпатични, не са и скъпи, обаче не изглеждат стабилни въобще

Общи условия

Активация на акаунт