Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 472
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the stars
Никаква миризма не съм усещала аз от нашия, дори при първо пускане. Спорен ми е малко въпроса за микровълните по принцип, та ще пропусна коментар.
За варене не съм ползвала, понеже си купих уреда на Авент и готвя изцяло с него.

# 496
Защо да не може да се стерилизира в микровълнова? Всички знаем колко е вредна за храната, но какво се случва с пластмасата която не съдържа бпа? Ако има някой отговор който не в copy paste от бг мама моля за отговор. Аз не съм срешнала да е вредно, но може и да греша..

# 497
Лъченията от МвФ са си вредни, но пък и доста се преувеличава по темата и прекалява.Аз тук вкъщи нямам, но при майка топля на бебето храната там.Стерилизирах си шишетата с бибероните, също и ръчна помпа на котлона. /3 шишета, по колкото пъти се е налагало на ден/
Стерилизатор са измислили хората, и се ползва от немалко майки.

# 498
  • Beyond the stars
А аз дистертация по темата няма да защитавам, за нас съм преценила, че не ми е ок и нямаме такова нещо изобщо вкъщи. Никой не ангажирам с мнение.

За стерилизатора ми беше мисълта - доволни сме, мн удобна джаджа.

# 499
И аз съм с кенгурския стерилизатор - екстра е. Само напоследък го наблюдавам, че изключва, преди да се е доизпарила хубаво водата, та се налага да го пусна да доизпари. На някой друг да му ги върти тия?

# 500
И аз съм с кенгурския стерилизатор - екстра е. Само напоследък го наблюдавам, че изключва, преди да се е доизпарила хубаво водата, та се налага да го пусна да доизпари. На някой друг да му ги върти тия?

Точно щях да пиша същото за моя.
Ползвам го от 5 месеца и напоследък ми ги върти тия номерца.

# 501
  • Пловдив
Станало е време за почистване. Моя прави така като е за чистене. Започва да стерилизира и след 4-5 минути се изключва, а иначе е за 8-9. Като го почистя е като нов. А и аз ползвам само преварена вода и по-рядко ми се налага да го чистя.

# 502
  • Canada
Лъченията са вредни да, но електромагнитни вълни ни облъчват и от компютрите и от телевизорите и всякакви електронни устройства.

# 503
  • София
А вече и от 5G усилено.

# 504
Момичета дайте акъл. Закупих тази ваничка https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … D0%B5%D0%BD%D1%82
Най- обикновена, но сега търся някаква стойка, която да  пасне и да е на сносна цена. Малка е - 84 см, а универсалните са за над 100 см или не пише и съм в чуденка. Дълго го мислих, ама май няма да мина без тая стойка.

# 505
Момичета дайте акъл. Закупих тази ваничка https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … D0%B5%D0%BD%D1%82
Най- обикновена, но сега търся някаква стойка, която да  пасне и да е на сносна цена. Малка е - 84 см, а универсалните са за над 100 см или не пише и съм в чуденка. Дълго го мислих, ама май няма да мина без тая стойка.
И аз купих малка вана, за да къпя директно в банята. Купихме мрежа, която е с топчета вътре. Има и без топчета. Ако се спрете на този вид за къпане вижте клипсите дали пасват на вашата, защото на различните марки са различни

# 506
И аз купих малка вана, за да къпя директно в банята. Купихме мрежа, която е с топчета вътре. Има и без топчета. Ако се спрете на този вид за къпане вижте клипсите дали пасват на вашата, защото на различните марки са различни
Аз питам за стойка на самата вана, не подложка за бебето Simple Smile

# 507
Има няколко вида стойки, в магазина ще ти кажат коя става за тези ванички, може и да ти покажат нагледно, за ваните с източване стойките са по различни, ако са ти скъпи в базар и олх продават втора ръка може да си я вземеш изгодно

# 508
Enjoylife 😁 не съм разбрала правилно. Но и за другата стойка пак трябва да се пробва на място, защото дори и на една и съща марка за ~80 см има разлика в ширината на отвора,както беше при нашата

# 509

Има ли вани над 100 см.? Аз не можах да открия по-голяма от 100 см., а бебка е много висока и търсих по-голяма, но никъде не успях да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт