Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 447
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Аз ползвах такива през топлите месеци да е само с такъв ромпър. За игра и за сън съм ги ползвала

# 586
Ромпърите са най-великото нещо на света. Вече 2 месеца само ромпъри носим. Накупила бях всякакви бодита и ританки, но така и не ги облякох. Само някой да ми беше казал овреме...

# 587
  • Beyond the stars
Ромпърите са най-великото нещо на света. Вече 2 месеца само ромпъри носим. Накупила бях всякакви бодита и ританки, но така и не ги облякох. Само някой да ми беше казал овреме...

И ние първите сигурно поне 4 месеца само това носехме - ромпър с боди отдолу, че зима.
Който ги е измислил - шапка му свалям. Няма чорапи, няма второ нещо през главата.. чудна работа:sunglasses:

# 588
  • София
Абе зависи си от майката. И моето бебе е зимно, но ние пък ромпърите ги ползваме само вместо пижама нощем. През деня с боди с къс ръкав и отгоре панталонче и блузка. Просто го нося активно е ергораницата,  съответно ромпъри и ританки не са подходящи, трябва да е със свободни крачоли детето. Колко пъти като видя бебе на приятелка с ромпър я питам защо го разхожда по пижама и ми се сърдят Simple Smile За тези с дълги ръкави и крачоли говоря. Къси и ние носим навън.

# 589
И аз ромпъра го възприемам като пижама.

# 590
  • Beyond the stars
Абе зависи си от майката. И моето бебе е зимно, но ние пък ромпърите ги ползваме само вместо пижама нощем. През деня с боди с къс ръкав и отгоре панталонче и блузка. Просто го нося активно е ергораницата,  съответно ромпъри и ританки не са подходящи, трябва да е със свободни крачоли детето. Колко пъти като видя бебе на приятелка с ромпър я питам защо го разхожда по пижама и ми се сърдят Simple Smile За тези с дълги ръкави и крачоли говоря. Къси и ние носим навън.

Бе предвид колко често спят като са новородени, и пижама да му кажеш няма да сбъркаш. Grinning
И ние после само за сън ползвахме, ма и не съм го водила на светски партита първите месеци, та си беше идеал с пижамата Bowtie
Не е ок за бебеносене, като се е озовавал в раница и слинг е бил с панталонки.

# 591
И аз много ползвах ромпъри. Докато не пропълзя беше с ромпъри основно. После с панталони и чорапи или без чорапи

# 592
И на мен много ми харесват ромпърите, но лятно време не му ли е топло. Ние изкарахме 20 дни с такива и на 26 градуса вкъщи ми е грехота да му сложа дълъг ръкав и дълги гащи.

# 593
Нали дамата каза, че има предвид ромпър с къс ръкав и къси крачоли.

# 594
  • Canada
Нищо не съм обличала под ромпъра или върху него.

# 595
  • София
Изобщо не намирам кой знае каква разлика м/у боди и ромпър (когато става въпрос за такива с къс ръкав, разбира се). Просто от едното са му малко по-голички крачетата. Не коментирам при бебеносене - тепърв ми предстои раждане.

Исках да ви попитам относно пелените - от къде сте ги купували и за какво използвате съответно памучните, бархетните и муселиновите ?

# 596
И за мен ромпарите с къси ръкави и крачоли са най-удобни за навън. В жегите също обличам бодита с къс ръкав и боди потник предимно вкъщи.
Пелени купих от Джъмбо. Имат на пакети по три-четири. Не знам какви са, май са памучни. Не съм купувала по видове плат. Използвам ги за постилане при смяна на памперс, в количката, столчето за кола, на шезлонга, като го слагам до мен на леглото също.

# 597
Пелени взимам от галикс- муселинови и бархетни. Ползвам ги за завивка, за постеляне в количката, за лигавник 😃, за смяна на памперс, да легне на тях, ако сме на гости, за хавлия дори. Имаме мнооого пелени 😃❤

# 598
Пелените са ми много необходими. За бързо измиване ползвам, върху шезлонга, столчето за кола, количката, активната гимнастика. Навсякъде мятам пелена. Под главата сгъвам понякога.
Момичета, появиха се крусти. Мажа с крема на Биодерма преди къпаве, но ме е страх да ровя по фонтанелата, точно там са, а няма изгледи да падат 🤔 не смея с четката да натискам. Как процедирате?

# 599
Пелените са ми много необходими. За бързо измиване ползвам, върху шезлонга, столчето за кола, количката, активната гимнастика. Навсякъде мятам пелена. Под главата сгъвам понякога.
Момичета, появиха се крусти. Мажа с крема на Биодерма преди къпаве, но ме е страх да ровя по фонтанелата, точно там са, а няма изгледи да падат 🤔 не смея с четката да натискам. Как процедирате?
На дъщеря ми помогна пяната на Мустела. Бях взела и кремчето, но така и не сме стигнали да него.

Общи условия

Активация на акаунт