Големите загадки

• 605 704
  • 10 263
  •   1
Отговори
# 10 260
  • Мадрид / София
Обясняваха го с магнитни излъчвания или нещо от сорта беше, вече не помня точно как го обясниха, но няма нещо супер необичайно освен формите на стволовете, а причините са физически.

# 10 261
Верно са много странни тия дървета.

# 10 262
  • Down south
За първи път прочитам за тази гора.
Това, което излиза при търсене е, че става дума за нещо странно, а снимките от гората - дваж по-странни. Видимо е, че някои са украсени, но въпреки това изглеждат страшни, а гарнирани с написаното е някак стряскащо.

# 10 263
Тук има информация зад кулисите от документален филм, който е направен за гората. Има снимка на причудливо усукани дървета.
https://careers.yardiromania.ro/employee-spotlight/behind-the-scenes-of-the-hoia-baciu-documentary-with-laura-calugar/
Цитат
Имаше ли някакви страшни моменти, може би привечер, в гората, с всички онези зловещи истории и обезпокоителни звуци, за които говорят легендите?

Аз съм сред най-скептичните хора, които някога са влизали в гората. Винаги съм бил земен и нищо необичайно не ми се е случвало по време на снимките. Трябва да призная обаче, че имаше два момента, в които си казах: „Има нещо съмнително в това“. В една нощ на пълнолуние отидохме в гората, за да заснемем няколко таймлапса. Заснехме четири през една и съща нощ, но единият от тях беше напълно съсипан и нямахме техническо обяснение за инцидента. Козмин е опитен оператор и двамата не откъсвахме очи от камерата през цялото време. Другото нещо, което ме накара да се съмнявам в убежденията си, беше, когато заснехме летящ обект с камерата на дрона. Имаше този бързо летящ обект, който не можеше да бъде объркан с птица заради зашеметяващата му скорост. Освен тези два момента, не преживях нищо необяснимо. Разбира се, бях уплашен по време на нощните снимки, но предполагам, че това се случва на всички във всички гори.

И филма, има снимки на заснетото НЛО през 1968г. казват също, че е имало изследователи от много страни, резултатите са били еднакви и хипотезата за измама била изключена.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:27 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт