💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 285

Flowers HibiscusЕМИ* ЦЕЦЕ** благодаря ви..Нур и Иит са радост за очите и балсам за душата
когато са усмихнати и щастливи..а когато се ревнуват и обясняват са като магнит..
 не можеш да откъснеш поглед от тях..
гледайки  последните гифчета си припомних възхищението което изпитваше Джахит към Фатих и
думите на Иит когато брат му го молеше да внимава за да не пропадне сделката с германците..
"Стига с тези немци..никой не ги е обичал повече от теб след Втората световна.." 
Joy Joy Hands Ok Hand

# 286
 Добър вечер по нощите .  

Ичардето съм го изгледала като го пуснаха в Турция  през 2016.  
 Бг дублажа бива . Гласа на Ча е хубав ,ние в другата тема ,която пиша имаме харесван  озвучител на Ча -Иван Петков . За жалост не го озвучава в Ичардето . Като Емир  го озвучи перфектно Ча .
Сега съм през телефона и не мога да пусна гифчето и клипа на Ева за който говори, че е пред очите й .Предполагам това има предвид Ева .   Неска го гледах страстен и огнен Хакан настръхва ти кожата колежките не знам как издържат . Дуда е късметлийка и  се блажи  всъщност не знаем дали е такъв в живота . Според мен не е дърво .  

Шаманката има нова фотосесия страшнЪ .  Плювкат  я . Не е добре така ,щото всички не мой да сме убави. Нас да ни критикуват така няма да ни е приятно но като се отнася за любимците сме капризни ,ако мога така  се изразим .

Еми ,ако имаш гифките с Ча където мята колежката пусни ги  . Ако не утре ще мина да ги сложа . Ех ,този Чачо вкара ни в джаза и ни задържа интереса засега .
Нови гифчета ще сложим от една дружка .

Еми ,гифките на Ийт са супер . Забавни диалози имат . Мелиса ги е редила .
Утре ще сложа снимка на сценаристката стара заедно с Ча .

Шампиона  има ли инфо сюжет ,каста на актьорите ?

Редактирам да кажа че ще излезе интервю на Чачи за Грузинска тв когато гостува при дечицата . Като го преведат от руските групи ще го сложа тук .
Грузия дават Ичардето под името Брат . бТВ  под името Вътрешен човек.  Измислят си ги що не остават оригиналните заглавия . Сарп и Мрет са къртици  вътрешни  . Сарп се внедри при Джелю да намери брат си ,ще ухажва щерката за отмъщение . После ще разбере че е добра  . Мелек ще се влюби в него .  Не е любовно дизи  . Арас и Дамла ги харесвам . 
Арас ще влиза в казарма и след това ще снима филм . Доста го подпукаха  с военния дълг но е за кратко . Ако не си плати сумата е за повече . Дали няма и Ча да го викнат ? Засега не се чува нищо .
Алперен Дулмаз от Сблъсък ,който свърши трагично също се подготвя за казарма . Хубавец е Алперенчо .

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 00:28 от femmi2

# 287
Здравейте, момичета!

"Обръщайте внимание на малките неща, защото когато започне да ти липсва „доброто старо време”, имаш предвид преди всичко малките неща, като например просто да се посмееш с някой специален човек."

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

Усмихнат четвъртък!

Феми, пазя гифчетата с Чачо. Ще ги пусна по-късно, а ти ще ни качиш интервюто от Грузия!
     За "Шампион" още нищо не се пише. Нямам представа какво стана с този проект.
     Да започнем с усмивка:

# 288
Здравейте!

И както Еми каза, да започнем деня с усмивка и добро настроение

# 289
Здравейте.

# 290

- Каква беше тази близост? Аз имам проблем с Ямур, а Нур води онзи мъж в дома си!

Какво беше това държание? Държеше се засрамено, дори не можа да ме погледне.
С това глупаво поведение изглеждаше още по-странно!

Виж, братле, онзи човек не ми допадна!

- Като започнем работа заедно ще видите още много лица на Ийт Козан, нали!

# 291
Може би сте гледали това, но на мен ми харесва и ви поздравявам / качеството е супер/

# 292
    Под тази снимка феновете на Амине са написали:

"Този ден е утре. Утре е най-важният ден в живота на Амине" ❤️❤️  @gulseamine  💐 💐

И едно вероятно доста старо интервю:

АМИНЕ ГЮЛШЕ НЕ МОЖЕ БЕЗ ГУГЪЛ

Амине Гюлше, която пресъздава образа на Нур в сериала „Сега и завинаги”, даде блиц интервю, като отговори на няколко любопитни въпроси на журналистите.

Без кой сайт не си представяте живота и защо?

- Без Гугъл. Защото чрез него мога да намеря всичко, което ме интересува.

Кое приложения използва най-много през изминалата година.
-Инстаграм.

Когато се гримирате, без кой козметичен продукт, гримът Ви не изглежда завършен?
- Без спирала за мигли. Това е най-често използваният продукт от мен.

Коя е любимата Ви книга?
- Аз имам две любими книги.Едната е „Принцесата и убиеца” на Магнъс Нордин и другата „Дневника на Алиса” на Беатрикс Спаркс.

Кое е любимото Ви блюдо?
- Харесвам зеленчуковите ястия на близкоизточната кухня и долма.

Какво най-много Ви ядосва в света, в който живеете?
- Войната и несправедливостта.

Източник: Info Dnes

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 14:14 от Emiliya

# 293
 Здравейте , минавам набързо  защото трябва да излизам навън .
 По ред обещаните неща  Wink
Интервюто на Чачи в Грузия . Слагам го в спойлер че е дълго .
Ако ви се занимава може да го преведете .  Може да е объркано , щото е на грузински , но рускините това са превели .

Скрит текст:
Интервью Чагатая Улусоя во время перебивания Грузии 10.05.2019г, с целью посещения Благотворительного фонда помощи детям больных раком для грузинской программы Prime Show.
Чагатай Улусой в своём интервью сказал:"Грузины очень теплые и сердечные люди, что он впервые приехал и то на один день, мало что знает об этой стране, но во второй свой приезд будет знать больше и сможет рассказать о впечатлениях. Цель приезда - быть рядом с детьми больными раком , как только пригласили, он приехал, очень хочет быть рядом с такими детьми и помогать им и дальше будет осуществлять эту помощь.
Вопрос о работе с Нетфликс, что для самого успешного и популярного актера означает выход на такую огромную компанию и сотрудничество с ней и планирует ли он дальнейшее сотрудничество.
Ч. - кинокомпания Нетфликс сделали большое дело для турецкой рыночной экономики Турецкие сериалы занимают большой вес в рыночной экономике страны и карьера сыграла в его жизни большую роль, тур сериалы продаются во многих странах тем самым продвигая маркетинг Турции на мировой арене.
Вопрос- Прилив был очень популярен в Грузии и первый раз его увидели в сериале Прилив и потом в в сериале Внутри и какая его любимая роль.
Ч - В его фильмографии несколько ролей и он сделал все что смог, но самая интересная и незабываемая работа над ролью в сериале Iceride - персонаж Сарп хорошо лег на его характер и он приобрёл опыта с ним.
Сериал Внутри (брат) был самым популярным и рейтинговым сериалом канала имеди, годами ранее тур сериалы за границей отсутствовали, и вдруг произошёл бум и они стали гиперпопулярны везде, и он думает, что причина этого связано со старыми сериалами и актёрами , на это ушли годы, раньше был заинтересован японский сектор , но развитие технологий и открытие границ помогло распространению, это все заслуга большой и старинной культуры, которая показана в сериалах, которая интересна зрителям - это все помогло стать турецким сериалам популярными во всём мире.

горещи страсти са най опасниии  newsm68 страстен Чааа - Хакан  , хайде Ева наслаждавай му се  , щото шаманката нема да го даде лесно . Такъв късмет не е сънувала  , нашия е с лош вкус  кво да го правиш  ooooh! ooooh!   Дано я разкара след време да доживейм . Следващата  ще е  крокодил .

Еми   Hug Flowers Sunflower  ще резнеш ли от клипчето  как си съблича ризата и я фърля и поняса Лейла на масата . Може да сме правили не си спомням . Това ми е молбата . Също и от моста в началото на клипчето гледката , където си говорят. Много красива гледка  Heart Eyes Heart Eyes към края където плаче Лейла  е ранена .

След малко идвам  с гифките  , аз също ги пазя  които направи Еми .

оххх направо ти ускорява пулса Flutter smile3544 smile3544

страхотно парче  ела при мееен , ох какви ги дрънкам ама кво да прая като е красив  Blush

Този с който се снимал Ча на новата снимка е хореограф на бойни сцени  и казал за Ча , че е  красив . Мъжете  почнаха да припадат.  :35

Партнершей Араса Булута Йинемли в фильме Чудо в седьмой палате  стала Дениз Байсал

Партньорката  за филма на Арас е Дениз Байсал . Хубава е за сефте я виждам  дано стане добър филм . Ще следим като излезе по кината .

Какво стана изтледахте ли внори сезон на Протектора ? Велви , ти нали го зяпаш ?   Така ми се ходи на турското море но няма как да стане  ooooh!

Още гифки  от втори сезон  Peace
слагам в спойлер поста  стана дълъг

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
като перце я понесе на рамо  Heart Eyes Heart Eyes

Хората   мечтаят техните любимци да се вихрят така  но забраветИ , ако не е в нет платформа . Тия глоби е така .

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 16:35 от femmi2

# 294
     Феми, благодаря за интервюто! И веднага връщам жеста:

Скрит текст:

Феми, не можах да преценя кои са по-добри. По-малките ще ти изпратя на ЛС. Ти решаваш кои да ползваш.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 19:48 от Emiliya

# 295
Толгахан и Нил на концерт на Таркан в Лос Анджелес

https://scontent.cdninstagram.com/vp/2ffda09b5e557a59a5eab9a6602 … .cdninstagram.com

Бъди щастлива, Амине!

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 20:34 от Цвети &

# 296
Толгахан и Нил на концерт на Таркан в Лос Анджелес
    Цвети, ето и гифчета от видеото, което си пуснала:

Скрит текст:

# 297
Тази снимка да не пропуснем

# 298
     Цветиии, вчера тъкмо се зарадвах, че никой не е публикувал снимката на Алмеда в нашата тема и ти ме попари. А с Грозника направо ме довърши .... секна ми ентусиазма!
    Аз цял ден се чудя как ще режа сватбените снимки на Амине, че този не мога да го понасям. То не се знае дали ще има и сватбени снимки, може Месут да е продал правата, за да изкара някой лев, пък и заради "бащицата" репортери няма да посмеят да се навъртат около заведението. Босфора ще е блокиран от кордони с полиция.
    Много ми е любопитно дали Амине ще покани някои актьори на това "велико" събитие или е скъсала напълно и безвъзвратно с гилдията.

# 299
Емиииии, за тази ли снимка ставаше дума? Така е, като нямам време от работа да следя редовно събитията.
Извинявай. Но пак да кажа, че трябва да свикваме по-малко, това е бъдещето. Пък и да остане за архива.

И отново едно клипче, силно.

https://scontent.cdninstagram.com/vp/a819525043981351111ee2b0e17 … .cdninstagram.com

Общи условия

Активация на акаунт