СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 11

• 87 041
  • 847
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добър до 7 клас. Няма интрига. Нито опит Simple Smile
Защо? Рязко си губи педагогическите умения след 7 клас ли?

# 631
Аз таях огромна надежда тя да поеме пети клас и ми стана много мъчно, когато разбрах как стоят нещата.
Някак не мога да си я представя да не се справи. Младостта има огромен потенциал.

# 632
  • София
Добър до 7 клас. Няма интрига. Нито опит Simple Smile
О, аз и в пети клас слушах как не ставала, защото нямала опит, щяла съм да си погубя детето в ръцете й, нямало да води деца по състезания и т.н., и т.н. А се оказа, че в нейните ръце отпадна необходимостта от допълнителни школи и уроци за състезателна математика. Така че...въпрос на виждане Wink

# 633
Детето ми е при нея в школата към СМГ. Доволна съм, особено като бяха присъствено. Онлайн е по-трудно,  но то е за всички.

# 634
Здравейте! Дали някои знае кои учители по математика ще поемат новите осмокласници?

Ако се спази правилото досега, тези които са били на 7 клас продължават и в 8 клас, като досега са били Надя Кръстева, Веселин Златилов, за другите не знам, ще трябва поне още един преподавател. В 9 клас при нас са трима на 6 паралелки.
Благодаря!

# 635
Здравейте! Някой знае ли кои преподаватели ще поемат 5 клас?

# 636
По математика (за 5 клас) вероятно Илиана Цветкова и Надежда Буюклиева.

# 637
Кой поема 5-ти или 8-ми клас трябва изобщо да не ви интересува.
Все пак избирате институция, би трябвало да сте запознати с правилата и поведенческите практики.😃

# 638
Все пак избирате институция, би трябвало да сте запознати с правилата и поведенческите практики.😃
Сериозно ли?

# 639
Сериозно ли?
Да. И поне още трима са съгласни с мен. Simple Smile

# 640
Попитах не за друго, ами защото съм била свидетел как кофти учител по МАТ опропастява цял клас.....

# 641

Малко попресилено...
Нормано е да се интересуват родителите.

# 642
Е, да, де, ама учителите не са по избор. И да се разбере кои учители са, какво от това...? Най-много да се тръгне с някакви предубеждения от прочетени в нета субективни мнения.

# 643
Е, да, де, ама учителите не са по избор. И да се разбере кои учители са, какво от това...? Най-много да се тръгне с някакви предубеждения от прочетени в нета субективни мнения.
Ми нищо. Понякога просто се информираме без да искаме да предприемаме нещо.
В СМГ поне 2 от учителите по мат на 5 клас се знаят, на 8-ми също. Не виждам какъв е проблемът родителите на новоприети ученици да се интересуват кои са. Може да имат поглед върху преподавателския състав или отзиви от познати за конкретни учители и да сверят имената.

# 644
М, да, като по-назад, където при споменаването на преподавателите беше реагирано с "Ужас!" Въх, голям ужас, няма що.....

Общи условия

Активация на акаунт